Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2019 10:48 - Дали убийците на бебета в Ню Йорк могат да изберат КАК ДА ИЗПЪЛНИТЕ новородени, било то с нож, с летална инжекция, с електрически стол или с окачване? Убий бебе
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 14214 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.02.2019 10:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Демократите от Смърт Култ казват, че убиването на новородени бебета в деня, в който се раждат, е "добро за икономиката" ... така че какво следва, изтребвайки всички деца с аутизъм и възрастни граждани?

02/10/2019 / От SD Wells

          image   https://www.newstarget.com/2019-02-10-death-cult-democrats-say-killing-newborn-babies-is-good-for-the-economy.html?fbclid=IwAR2UV-L4pJNHKjUu2Msau39yyEsesgH5ieglh8GHHFjk-qyBdyNtnKUkhQw

Демократите са готови да повишат данъка върху дохода на всеки американски гражданин над 70% и нагоре до 90%, за да плащат за всички „безплатни неща“, за които говорят, включително Medicare, колеж, храна и да, ден на аборти по време на раждане. Виждате ли, всички американци трябва да работят усилено във фабриките и преработвателните предприятия, защото колкото повече хората плащат прекомерно високи данъци върху доходите, толкова повече богатства за тираничния демократ-социалистически комунистическиелит. Не се заблуждавайте, това е, което бутят късният аборт, фалшивото глобално затопляне и „няма граници!“.

В същото време демократите от култа на смъртта искат да елиминират средната класа, така че всички да са бедни и отчаяни, буквално да гласуват за голямото правителство и полицейската държава за „спасяване“ от живия им кошмар. Тази програма за обезлюдяване включва масовите убийства на бебета , принудителната ваксинация на несъгласните лица и скоро изтреблението на всеки, който може да не знае точно как да гласува демократ, като деца с аутизъм и старчески възрастни хора.

Ако си мислиш точно сега, това няма нищо общо със здравето, а само с политиката. Всичко това е свързано с това да живеем органично, етично, отговорно и патриотично, за разлика от онова, което демократите на смъртния култ биха имали „да се молим“, като всяка храна, всяко правоприлагане и всяко право да се противопоставят на решението клас.

Социалистическите диктатори ще унищожат всички биологични храни и природна медицина, заявявайки, че ГМО са здрави, устойчиви и големи за икономиката.

 

Социалистическите диктатори ще конфискуват всички цивилни оръжия и ще забранят свободата на словото.

Социалистическите диктатори ще забранят всички реални новини и ще популяризират всички фалшиви, сценарийни, разказвателни новини.

Социалистическите диктатори ще облагат работната класа със смърт (буквално) и ще запазят парите, защото те със сигурност НЕ строят железопътни линии през дълбочината на Тихия океан с дължина 3000 метра.

Социалистическите диктатори ще увеличат незаконния внос на наркотици, сексуалния трафик и робския труд в Америка.

Социалистическите диктатори ще ограничат всички американски семейства до едно дете.

Социалистическите диктатори ще поставят устройства за проследяване във всички американски граждани.

Социалистическите диктатори ще конфискуват всички частни земи, предприятия и ферми.

Социалистите искат децата ви да страдат от аутизъм и психични разстройства, така че държавата да ги конфискува и да ги продаде в робство на черния пазар.

Комунистите и нацистите винаги пропагандират един и същ лозунг - това е „за по-голямо добро“

Без Тръмп, вече щяхме да живеем под режим на нацистки стил . Помисли за това. Вече виждаме разстроени организации като финансирането на абортите с планирано родителство, за да могат да откраднат бебешките органи (да платят пари под дъното под масата) и да използват месото за ужасите на биотехнологиите.

Виждаме масовата стерилизация, която се случва с 9-12-годишни момичета, които получават високотоксична HPV ваксина , и едно на всеки 50 деца става аутист през първите си половин дузина години от живота, благодарение на схемата за ваксинация на CDC от 55 токсични ябълки преди възраст седем.

Имаме демократи от Ню Йорк, които скачат нагоре и надолу в радост, празнувайки пълното убийство на живородени бебета, които биха могли да бъдат напълно здрави, но все пак задушени до смърт, или гръбначният им мозък да е отрязан, или да им се вряза с вратна част със скалпел. ,

Имаме Бил Гейтс, признаващ на видео , че вярва, че може да намали световното население с няколко милиарда души, ако вършим добра работа „с ваксини“. За какви ваксини говори той? Не трябва ли ваксините да предпазват от болести, а не от масови убийства на африканци и деца в Индия?

Хората, нямате друг избор, освен да гласувате републиканци с надежда за запазване на републиката, конституцията, биологичните храни, естествената медицина, свободата на словото, свободата на пресата, свободата на религията, свободата да управлявате частен бизнес, правото да притежавате земя, правото да запази по-голямата част от приходите си, правото на адвокат, съдия и съдебно жури, както и правото да гласуват.

Настройте се на подготвените новини за актуализациите на книгите, храната, семената и оръжията, които трябва да запасите преди ПРС, защото тогава ще е твърде късно. Виждали ли сте рафтовете на магазините във Венецуела? Виждал ли е някой филми за холокоста от ужасяващите медицински експерименти, провеждани на затворници? Това е мястото, където Америка се ръководи от демократите на култа на смъртта, ако те получат пълен контрол.

 

 

Източниците за тази статия включват:

NaturalNews.com

Preparedness.news

ZeroHedge.com

WashingtonExaminer.com


Истинският демократичен дневен ред бе разкрит: Убий бебетата, унищожи всички сгради, блокирай слънцето, убий свободата на словото, забрани всички самолети и обяви нов UTOPIA

02/09/2019 / От Майк Адамс

          image   

С издаването на плана „Зелен нов курс“, автор на който е Александрия Окасио-Кортез (и одобрен от Камала Харис, Кори Букър и други изтъкнати демократи), истинският дневен ред на демократите сега стана ясен.

Този дневен ред най-добре е описан по следния начин: Убий бебетата, унищожи всички сгради, блокирай слънцето, убий свободата на словото, забрани всички самолети и обяви нова утопия .

Планът "Зелен нов курс", описан в моя подкаст по-долу, изисква следните удивителни (безумни) предложения, които сега са избутани от демократите:

  • Изтребвай индустрията за въздушен транспорт и сложи край на всички въздушни пътувания, разбивайки целия туризъм и хотелската индустрия и невъзможно да се постигне националната отбрана на военните.
  • Разрушаването на ВСИЧКИ сгради в Америка (или обновяването им), за да бъдат възстановени, за да бъдат „екологични“.
  • Изграждане на железопътни линии през Атлантическия и Тихия океан за свързване на железопътниградове на различни континенти .
  • Предоставяне на държавни помощи за всички, които не желаят да работят. Да, Зеленият Нов Договор буквално казва, че „нежеланието” трябва да получи свободни пари и безкрайни права от правителството.
  • Клането на всички говеда, в цялата страна, през следващите 10 години и забранява животновъдството.
  • Премахване на всички работни места, свързани с енергията от изкопаеми горива, включително транспорт, проучване на енергията, геоложка наука, двигатели с вътрешно горене и др.

Този "зелен нов курс" се избутва с изправено лице от страна на лунатистки левици, които, ако имат желание, ще унищожат икономиката на Съединените американски щати. (Съвет: Това е тяхната цел, всъщност.) Те също така вярват, че са морално оправдани в своите искания, защото всички те са били промити с мозъци, за да вярват, че въглеродният диоксид е отрова - една луда, шарлатанска теория на конспирацията на науката срещу химията - и че по-ликвидна водата в океаните (вместо замразения лед) по някакъв начин ще унищожи планетата.

„Зеленият нов курс“ би бил икономическо самоубийство за Америка

На всеки мислещ човек трябва да е очевидно, че в следващите десет години незаконните изкопаеми горива ще имат апокалиптичен ефект върху Съединените щати, включително (но не само) следното:

  • Почти пълният срив на производството на храни, тъй като почти цялото земеделие разчита на дизелови двигатели за отглеждане, събиране и транспортиране на храни. Масовият глад във Венецуела, стил във Венецуела…
  • Необходимо е огромно увеличение на потреблението на изкопаеми горива като дизелово строително оборудване, за да се унищожат и след това да се възстановят десетки милиони домове и търговски сгради в Съединените щати. Според настоящите изчисления, 30 000 сгради ще трябва да бъдат унищожени и възстановявани всеки ден в цяла Америка през следващите десет години, за да се постигне целта на Окасио-Кортез "Зелен нов курс". Това е гений на правителството на работа: унищожаване и след това възстановяване на милиони сгради, изгаряне на дизелово гориво през цялото време, след което го наричат ​​"екологично чисти".
  • Срив на индустрията на въздушния транспорт, туристическата индустрия и хотелиерската индустрия, измествайки милиони работи и причиняващи широкоразпространени загуби от инвестиции. Но не се притеснявайте, Окасио-Кортез казва, че правителството ще "гарантира" работни места за всички хора, включително за тези, които не желаят да работят.
  • Пълният колапс на национални пенсионни фондове, тъй като инвестициите им в фондовия пазар са унищожени от икономическата имплозия. Тъй като енергийната индустрия е унищожена, промишлеността за производство на храни е плоска и въздушният транспорт, туризмът и хотелите са елиминирани, икономиката на Окасио-Кортез се състои главно от правителството, което плаща на хората да унищожават сгради и да екзекутират крави . Всъщност това е Зеленият Нов курс.

Между другото, тази безумна програма за пълно унищожение и национално самоубийство е защитена и насърчавана от злите технологични гиганти като Twitter, Apple, Google и Facebook, всички от които сега се управляват от луди леви цензори, които мълчат всеки глас на разума прикривайки демократичната лудост от критика или рационално проучване. Само за последните няколко дни Twitter забрани всички акаунти с Natural News, защото аз публично разкритиках главния изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси за популяризиране на криптовалутна измама. Сега Twitter заглушава хората и за излагането на инвестиционни измами.

Александрия Окасио-Кортез е луда… но нейната лудост се споделя от шокиращия брой на лудите леви демократи.

Да, Ocasio-Cortez е клинично луд. Но нейните идеи - които почти всички са вкоренени в комунизма и фашизма - са шокиращо популярни сред слисащите леви идиоти, които сега управляват технологичните гиганти, медиите и Камарата на представителите на САЩ. Ако на тези хора им бъде позволено да придобият власт над страната, те ще вкарат Америка в ера на безпрецедентни човешки страдания, глад и бедност .

Обяснявам по-подробно в подробния си подкаст, който също съдържа весели сегменти на хумора и се подиграват с удивителната глупост на Окасио-Кортез и нейните последователи отляво. Слушайте и ревете със смях:

Brighteon.com/6000153337001

 

 

Останете на вълната с CortezWatch.com за повече новини за лудостта и глупостта на Александрия Окасио-Кортез.


Дали убийците на бебета в Ню Йорк могат да изберат КАК ДА ИЗПЪЛНИТЕ новородени, било то с нож, с летална инжекция, с електрически стол или с окачване?

02/08/2019 / От SD Wells

          image   https://www.newstarget.com/2019-02-08-do-baby-murdering-abortionists-in-new-york-get-to-choose-how-to-execute-live-birth-infants.html?fbclid=IwAR3DSkIqPBzYofnc4GsXLMx98hPVOFLtMnopbUn7ICWSG5iAtwGwyt1YHtI

Когато престъпниците ударят смъртна присъда, те чакат деня на екзекуцията си, когато ще бъдат унищожени заради престъпленията си, а често и малка тълпа от часовници от обсерваторията. Ако сте новородено бебе в Ню Йорк и мама реши, че един ден може да сте бреме за нея, сега е законно лекарят да ви изтреби, а ако това не е достатъчно болно и лудо, няма решение. какво стилово изпълнение може да се използва пред малката тълпа, която е помогнала за новото дишане, мислене, чувство за човешко същество с душа, в този свят.

И така, какво ще бъде това? Дали лекарят ще пререже гърлото на новороденото със свеж острие на скалпел или ще прекъсне гръбначния мозък с мачете? Може би ще сложи бебето в задържане на заден ход, както те използват в смесени бойни изкуства (MMA), докато не попадне повече кислород или кръв в мозъка. Ами да използваме смъртоносна инжекция, може би 500 части на милион живак - това трябва да свърши работа, а? (Това е същото като 10 изстрела от грип наведнъж, между другото).

Или, някои либерални инженери биха могли да изградят малък електрически стол, да закопчат бебето на китките, кръста и глезените, да прикрепят електроди към главата му и да подправят новороденото с няколко хиляди волта, които спират сърцето и предизвикват трайно безсъзнание. Може би новите KKK (водещи демократи) ще искат да окачат новородените човешки бебета, както не бяха отдавна.

Всичко това би било, както някога е казал Хитлер, „за по-голямо добро“, нали? Помислете за това колко много бебето ще струва на икономиката през годините, докато намери работа в някаква фабрика, бокс-бисквити или постави дръжки на вратите на колата. Плюс това е трудно за майките да работят след като имат бебе, така че демократите, в края на краищата, просто се опитват да възстановят икономиката чрез прилагане на екзекуции за ден на раждане.

 

Може би водещите политици от демократите, известни като „Смърт Култ”, могат да организират събитие „плати за гледане” и да празнуват, както направиха, когато са подписали законопроекта, след това използват средствата за реклами в рекламата.

Тъй като вече има малка тълпа, която стои около „любящата майка”, когато тя има бебе и тя се екзекутира като болна свиня, и тъй като никой не плаща за свидетелство за екзекуцията на бебе-смърт, с изключение на родителите, може би би било от полза за нараняващата икономика, за да се излъчи всичко на живо за насилственото население, което да се радва, чрез заплащане на изглед.

По дяволите, битките на MMA се продават за около $ 65 сега, така че си представете, ако 2,000,000 американци са закупили за новото "събитие за контрол на населението" и са седяли около баровете, които ядат пилешки крилца, пиели бира и радостно. Какво следва, изпълнявайки всички възрастни граждани и деца с аутизъм,защото те са „тежест” за икономиката?

Тъй като злото, расистка организация "Планирано родителство " вече е екзекутирала 8 000 000 бебета, парите, които трябва да бъдат съкратени, са безсмислени. Премести се над Big Pharma! Със сигурност Бил Гейтс, Джеф Безос, Клинтънс, ОАК, Камала Харис, Кори Букър, Елизабет Уорън и останалите безумни социалистически-глобалистки комунисти са „всички“ за него.

Това е лесна математика. Просто умножете още 8 милиона с $ 65 с 2,000,000 зрители и брутният доход може просто да плати за влаковете по океаните, които буквално са част от „Зеления нов курс“.

В момента няма нито един демократ, който да се противопоставя на откритото убийство на новородени бебета. Не един. Никакви политици, нито граждани, нито медийни експерти, нито дори комедиатите на последните шоута. За тях това не е шега. Вие или вярвате, че бебетата имат мисли, чувства и душа, или не.

DEATH CULT обича да убива бебета и също така ще отпразнува убийството на всеки поддръжник на Тръмп, особено ако излъчва за публично удоволствие.

Тъй като римските колизеи, насилието и откритото убийство са основен източник на забавление. Днес бракониерите ловуват и убиват невинни животни по целия свят, дори и тези, които са почти изчезнали, с пълна апатия и безразличие. Смърт-култ-демократите се чувстват по същия начин за бебета и републиканци. Ако можеха да започнат лов точно сега, законно, биха го направили. Всеки, който има шапка MAGA, ще бъде първият, който ще бъде екзекутиран, включително тийнейджъри и деца.

В медиите има най-малко 100 милиона американци, които вярват, че президентът Тръмп е бял превъзходство, диктатор нацистки стил, който мрази чернокожи, имигранти и жени, когато е точно обратното. Социализмът не е нищо повече от комунизъм в овчи дрехи.

Умората на демократите, които се борят за POTUS за 2020 г., са всички кръвожадни психопати, които обичат убиващите бебета. Те скочиха от радост, когато законопроектът бе приет в Ню Йорк наскоро. Те биха искали да финансират смъртта на новородените и сега работят усилено зад затворени врати, за да намерят начин. Ще има ли наистина екзекуции за новородено бебе? Не е толкова пресилено, като се има предвид, че Планираното родителство вече плаща пари за органи за аборт и ги продава на биотехнологичните фирми.

 

 

Включете се в Trump.news за новини за войната срещу социализма. Хора, ако не се борите за живота си, за свободата и за стремежа към щастие, ще загубите всичко. Останете органични, останете умни и ценете човешкия живот.

Източниците за тази статия включват:

Trump.news

NaturalNews.com

TruthWiki.org


Ню Йорк първа американска държава, която да легализира масови убийства на неродени бебета, до деня на раждането ... Бог няма да има милост за тази мерзост

02/08/2019 / От Вики Батс

          image   https://www.newstarget.com/2019-02-08-new-york-first-u-s-state-to-legalize-murder-unborn-babies-up-to-birth.html?fbclid=IwAR0ZAp7MltpT87twvapZcrU_Lf5MVYEEtwMW0qnBzl4V7X2f-DiWeO5jmjw

Дълбокото синьо състояние на Ню Йорк току-що е предало ужасяващ законопроект, който ще легализира късните аборти в името на "здравето на майката". Законът, известен като Закон за репродуктивното здраве (RHA), ще затвърди “ да убие нероденото - дори когато са само няколко дни от раждането.

Докато демократите от Ню Йорк празнуват напредъка на обезпокоителния си дневен ред, много американци с право загрижени за кармичните последици от убиването на бебета.

Тъй като RHA беше приет от Сената в Ню Йорк, репортерът Карън Деуит казва, че може да се чуе глас, който вика: „Нека всемогъщият Бог да се смили над това състояние!“

На Земята няма нищо по-ценно от самия живот. Но глобалистката програма се опитва да промени това - и легализирането на убиването на бебета преди да се роди, е само първата стъпка. Целта тук не е само да се направи закон за абортите, а да се направи морално приемлив абортът.

Ню Йорк легализира абортите със закъснение

RHA е приет от демократите от Ню Йорк и е подписан от закона от губернатора Андрю Куомо - и милиони хора в страната са възмутени от това законодателство.

Както  съобщава Daily Wire , RHA по същество ще изтрие действащите закони, които ограничават абортите след 24-седмичната марка. Новият законопроект добавя „здравно“ изключение, което легализира абортите със закъснение, при условие че здравният специалист действа „добросъвестно“.

Какво означава “здраве” означава или не е дефинирано от законодателството, оставяйки го отворено за тълкуване.

Life News съобщава, че тази „здравна” вратичка е толкова голяма, че жените най-вероятно ще могат да прекъснат бебетата си закъсняло по икономически, социални или емоционални причини, ако го изберат.

Двадесет и четири седмици до голяма степен са признати за „възрастта на жизнеспособността”, тъй като бебетата имат сравнително добър шанс да оцелеят извън утробата. На 24 седмица се очаква шансовете за оцеляване да бъдат над 50%. Само три седмици по-късно, на 27 седмици, преживяемостта достига 95%.

Както един смел OB-GYN каза на Fox News , „Няма абсолютно никаква причина да убивате бебе преди раждането през третия триместър. Не е показание за плода или майката - какво казваме в медицината. Ако има проблем и има проблеми през третото тримесечие, както с бебетата, така и с мама, които изискват доставка, просто доставете бебето. Не е нужно да го убиваме.

 

 

Програмата за борба с живота

Голямо мнозинство от хората не са съгласни с абортите в края на мандата поради тази причина, включително много защитници на избора.

Както  съобщава Life News :

 Според национално  проучване, проведено от университета Марист , трима от четирима американци (75%) твърдят, че абортът трябва да бъде ограничен до - най-много - първите три месеца от бременността. Това включва повечето от тези, които се идентифицират като републиканци (92 процента), независими (78 процента) и мнозинство от демократите (60 процента). Тя включва и повече от шест на десет (61%), които определят като „про-избор“ при абортите.

Данните от проучванията на Gallup, събрани през 2018 г., подкрепят заключенията на Marist. Според източници от проучването на Gallup от май 2018 г. 53% от американците са се противопоставили на повечето или на всички аборти.

Докато демократите обичат да представят себе си като представителни за прогресивно мнозинство, изглежда, че реалността отново е в противоречие с либералните заблуди.

Съществува все по-голям скептицизъм около движението за аборт. Докато левите твърдят, че тяхната кауза се корени в освобождаването на жените от потисническия патриархат, става все по-ясно, че абортът е ключов елемент от програмата за обезлюдяване. Планираното родителство, по-специално, има тъмна история, вкоренена в геноцида  и евгениката. Организацията едва ли е светлината на свободата на жените, която претендира да бъде.

Идеята, че абортът е равен на свободата, е просто още една друга лъжа, която масовите медии хранят от масовите медии, левите политици и техните марионетки.

Вижте повече отразяване на последните злодеяния с аборти в Abortions.news .

Източниците за тази статия включват:

LifeNews.com

DailyWire.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738632
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031