Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2018 21:09 - АЛТЕРНАТИВА ИМА!!!
Автор: bsdp Категория: Политика   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.11.2018 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                Безобразните законодателни решения на управляващата коалиция, провокира за пореден път  изтощеното търпение на народа  и  резултатът  не закъсня. Инстинктът за самосъхранение  най – накрая проработи и гражданите на над 35 града  излязоха на мирен протест, искайки отговори за безотговорното управление на държавата. 10ти ноември 1989г - датата с претенциите да стане национален празник, слагайки край на мрачния болшевишки период на България, се оказа светла за всички други, но не и за българският народ. Обещанията, дадени преди точно 29години за светло бъдеще и  демокрация осигуряваща, така мечтаните свобода, справедливост и солидарност,  манипулираха милиони българи и дадоха в ръцете болшевиките възможността да се окопаят ,,демократично’’във властта, разпределяйки си трайно, целият финансов и енергиен ресурс на държавата! Днес всички ключови  позиции на парламентарната република законодателната, изпълнителната и съдебната власт, са окупирани от  политическа върхушка, експлоатираща държавата и народа без капчица срам. За морал и дума  не може да става. 
              Безконтролното нахлуване на частният сектор, доведе до контролирано  медийно пространство, блокиращо съзнателно извънпарламената опозиция, а партийните субсидии хитро финансиращи само партиите в парламента, бетонираха позициите на управниците. Съответно съвсем закономерно, българинът намрази думичката партия, олицетворяваща престъпността и предателството, не си давайки сметка, че парламентарната република предлага на всяка група от 2500 българи/по законпреди избори,  всяка партийна организация е задължена да представи толкова подписи от свои симпатизанти/, да има свое представителство в парламента, ползвайки трибуната и възможността за законотворчество. Д Безпорно демокрацията е скъпа за данъкоплатеца, но по - справедлива система, даваща възможност да се чуе гласа и мнението на всеки, засега няма.

             Как се справя с  кризисна ситуация,  капсулованото статукво. Майсторски,  и  с  Химлерови похвати, създава внушения и пропаганда в зависимото и манипулирано  от него медийното пространство. ,, Няма алтернатива’’ и наивното,, Ако не е ГЕРБ, ще дойдат комунистите’’,  преведе болшевиките през ,,демократичният’’път на българина, и чрез изкуствено създадената  от самите тях,,дясна’’ опозиция, днес се ширят безнаказано в парламента. Алтернатива, винаги е имало и ще има! Просто, когато българите отидат да използват конституционното си право да гласуват, нека обърнат внимание на партийни организации, съхранили се през  през години на царизъм, комунизъм , капитализъм и олигархия, съхранявайки  традиционните български ценности и разум в политиката. Социалдемократи, земеделци и радикалдемократи,  са  част от онази политичеста памет, обуславяща истинският  политически елит и политическа класа. Определящи и символизиращи демократичната, обединена опозиция и отстояващи интересите на българският народ, вече над сто години!            

АЛТЕРНАТИВА ИМА!!!

Емил Емилов                                                                                                                                                    12.11.2018г.

       




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bsdp
Категория: Политика
Прочетен: 15698
Постинги: 17
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031