Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2018 12:39 - Кога Путин порасна повече от Радеви, или те му приклекнаха
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 7546 Коментари: 6 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „Цялото българско човечество“ се диви на снимката на сем. Радеви с президента на Русия   image

Путин с половин глава по-висок от Радеви

12NOV2018  

Светослав Пинтев 

И на нашата улица изгря слънце навръх 10 ноември 2018 г. Видяхме Снимката с главно „С“, разбрахме, че демокрацията може много да ни е отнела, но има и такива моменти на екстаз, които те карат да я забравиш.   
Президентът на Република България Румен Радев и съпругата му Десислава се снимаха за спомен с руския държавен глава Владимир Путин след церемонията за отбелязване на 100 години от края на Първата световна война в Париж. Такива моменти са най-важното за подобни церемонии, много ясно другото е бошлаф, буржоазна отживелица, стари дантели и френска куртоазия. 
Видяхме уникалната Снимка, наподобяваща 

селфи на тийнейджъри със Супермен

Маниакални фенове на звезда, които търпеливо са издебнали идола си зад кулисите, даже са го хванали в настроение. Дотам, че са ангажирали и екипа му да го превърне в гигант по-висок от тях, както си е редно.  

image

Май 2018 г., Русия - Радев по-висок от Путин

 Сега да си го кажем направо. Тази Снимка е изключително нелепа и унизителна за българите, поне за мислещите. Особено, ако погледнеш физиономиите на хората на заден план, които гледат с искрено недоумение тази повече от абсурдна сцена. Така сигурно са гледали и свидетелите на изпълнението на Бай Ганьо във виенската баня. Той, Слава Богу, не е имал PR-отдел, който да я покаже на света.  Не така седят нещата днес. Пиарите на президентството  разпространиха моментално снимката на президента ни и жена му с Путин, смятайки очевидно, че правят нещо крайно полезно за имиджа на държавния глава. Така „цялото българско човечество“, както се изрази навремето една миска, стана свидетел на този срам. И не само българското. 
   Въпросният фотос изобщо не е обикновено селфи, нито обикновена снимка за спомен. Той 

ще остане в историята

Като документ, илюстриращ президентството на Румен Радев. В този смисъл е важно, че и Деси не отсъства от кадрото. 

image

Путин - по-нисък от Тръмп

Дълго време се чудих как Путин изведнъж се оказа по- висок от българския президент, че даже и от съпругата му Десислава, която иначе спокойно би могла да се облакъти на темето на Вова. Тя няма да го направи никога, разбира се, но теоретично би могла. После получих просветление,  разбрах, че посланието е:

Путин е по-голям от всичко на този свят

  Интересни бяха реакциите на хората в социалните мрежи.
Венелина Попова написа във „Фейсбук“:  „Публична тайна е, че Путин на снимки винаги е висок поне колкото другия до себе си, а най-често е и, както в случая с Радев поне половин глава над него. Въпрос на чест е да се съгласиш на подобна манипулация. А на тази снимка просто Путин е стъпил на горната платформа, а Радеви-на долната“.
Николай Йончев пък пише: „Мечтая за снимка на Путин до Любо Ганев.“ Руският президент, разбира се, ще е по-висок от волейболната ни легенда. Но не вярвам Лупо да се навие.   
Георги Иванов, който не е космонавт, написа: “Степили са се, пране на неподходяща програма“.  
Божидар Хинков уцели десетката: „Предлагам фотографа и редактора за лауреати на почетния знак на КаГэБэ, с мечове!“

Едно не мога да разбера

 Радеви наистина ли обичат Путин или правят мили очи, защото властта им произтича от него в някакъв смисъл. И дали изобщо разбират кой е той и какво причинява на страната си, а и не само на нея. 

image

Радев в Париж - по-висок от Тръмп

  Президентът Румен Радев представи на Парижкия форум за мир  Проект за изграждане на Международен институт за устойчиви технологии в Югоизточна Европа, което е похвално. 
Държавният глава очерта известната вече в България инициатива за Института, който по думите му ще работи да има по-равномерно разпределение на научния потенциал в Европа, да предоставя възможности на младите хора от Югоизточна Европа за включване в екипи за научни изследвания на Балканите, както съобщи БТА.  Затова и този институт е важен като 

пример за научна свързаност,

 за научна кохезия, в който на тези млади хора да се дава перспектива да работят с учени от цял свят, обясни президентът Радев пред медиите. 
Сетих се за тази чудесна инициатива на президента ни, защото по същото време ми попадна една руска гледна точка към  Путин и неговите грижи за науката.  Тя няма никаква връзка с историческата снимка, но чудесно илюстрира накъде ни бутат Радев и групата, която стои зад него. 
Опозиционният руски лидер Алексей Навални казва следното в интервю за радио "Ехото на Москва":
„Една от любимите ми истории, която разказвам на всички, е за град Архангелск. Край него има и космодрум. В град  Архангелск Путин провежда съвещание за развитието на Арктика. Великият Путин, великото развитие на Арктика. Пристигаш в Архангелск - местните хора ще потвърдят това, което казвам - и на улицата "Проспект Советских Космонавтов" хората носят вода в кофи. Говорим за град, който е един от административните центрове в Руската федерация.“ Няма да ви занимавам сега с разследването на Навални как прословутите руски междуконтинентални ракети са се превърнали в луксозни имения край Париж, нито с това как чиновниците и олигарсите от „бандата на Путин“, са скрили къмто два трилиона долара в омразните САЩ и Великобритания, ще ви разкажем за това друг път.
А вие се снимайте с идола си, г-н президент.

 



Гласувай:
13



1. codetroina - този постинг е мн.добър!!
15.11.2018 12:45
от 3 дни,мисля и аз по този въпрос..Очевадно е/както се казва
писах при Гетьо, че Путин има около 12 двойника
а,той се смее ..тъпо..
Ти, имаш ли мнение, колев..
поздрав!
цитирай
2. tera - Качил се е на горното стъпало
15.11.2018 12:55
А бодигардът вдясно на още по-горно. Вижда се с невъоръжено око, но нали трябва да има за какво постове да се пишат...

цитирай
3. olivie - така е
15.11.2018 13:00
codetroina написа:
от 3 дни,мисля и аз по този въпрос..Очевадно е/както се казва
писах при Гетьо, че Путин има около 12 двойника
а,той се смее ..тъпо..
Ти, имаш ли мнение, колев..
поздрав!
А вероятно не е жив въобще, както отдавна писа бившата му жена. Преди поне 8 години гледах клип с негова тренировка по самбо/джудо на която замяташе десния си крак като след изкаран инсулт, а в 98% от случаите в рамките на 2 години следва втори фатален такъв. Тази снимка наистина е гавра с мислещите люде и то типична за Сорос, каквато беше Цачева за президент и Сталинка за председател на ООН. Има над какво да се размисли човек, нали? (като имам предвид пенсионната риформа там и други фитили на народно недоволство) Благодаря и аз за поучителния постинг.
цитирай
4. germantiger - ...
15.11.2018 13:40
НА ТЕЗИ ФОТОСИ ВИЖДАМ 2 БОКЛУКА

БЪЛГАРСКИ БОКЛУК И РУСКИ БОКЛУК

БЪЛГАРСКИЯ БОКЛУК Е НАЙ-ГОЛЯМ, А РУСКИЯ Е НАЙ ниЗък
цитирай
5. getmans1 - . . . Джлке, имам два постинга на т...
15.11.2018 13:44
... Джлке, имам два постинга на темата и двата са с добро качество т.е. казват доста неща но, ти явно имаш проблем с възприятията и не само с тях а и с последният си етаж.
МИЛИЧКА, ТЪПОТО ЩЕ Е, АКО НА ТАКАВА СРЕЩА БЪКАНА ОТ „СЛУЖБИ“ СЕ ПОЯВИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ РАЗМЕР ОТ ДВОЙНИЦИТЕ.

codetroina написа:
от 3 дни,мисля и аз по този въпрос..Очевадно е/както се казва
писах при Гетьо, че Путин има около 12 двойника
а,той се смее ..тъпо..
Ти, имаш ли мнение, колев..
поздрав!

цитирай
6. ladylady - ..близоо си, Тайгъре..много близоо..
15.11.2018 14:59
germantiger написа:
НА ТЕЗИ ФОТОСИ ВИЖДАМ 2 БОКЛУКА

БЪЛГАРСКИ БОКЛУК И РУСКИ БОКЛУК

БЪЛГАРСКИЯ БОКЛУК Е НАЙ-ГОЛЯМ, А РУСКИЯ Е НАЙ ниЗък

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085387
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031