Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2018 16:25 - Бъдеще за България. По изтекло СРС
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1628 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.09.2018 23:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Спешно среднощно заседание на правителството за бъдещето на България

/цикъл изтекли СРС-та/

Правителството и Ко се събраха на вечерна среща да обсъдят спешни мерки за бъдещето на  България.

Публикуваме изтекли от канала СРС-та. Вики Лийкс ги хвана.

„ 1-ви – Много съм разтревожен от последните новини. Катастрофи, катастрофи, умрели … и тия гадове журналята само пишат, че пътищата са виновни. Абе имаме ли министър дето да защити хубавите пътища? Май нямаме. Ми да си ходи, кво чака, аз ли да му подавам оставката!

Министър – Ами …

1-ви – Няма амиии, подавай я и да не я изтеглиш. И ти и ти, какво се услушваш. За двамата говоря.

Другия миистър – Давам я. Още утре.

1-ви – Ся хубави акции правиме. Фанахме бая разбойници дето не плащат, ама така ли не се научихте бе.  Шест часа броихте на тая парите и пак 70 000 евро оставихте. Хайде на центъра беше, телевизии, интернет разбирам … Тая ще си плати за гяволъка ама, сега кой ви пречеше бе! Десет милиона! Как можахте бе! Аз компютъри съм ви взел да броите и други броячни машини и пак. Ми във винпрома. Пак милиони. Бе вие ще ме разорите бе. И пак нямаме министър да каже някоя цифра по-така. Ми като неможе да брои да си ходи бе. Оставка!

Министър – Ще я дам. Слушам капитана …

Шепот – Цвете, къф капитан бе? Аз не съм капитан! Кво става тука? И нещо притеснен ми се видиш? И бледичък!

Шепот /по тих и накъсан/ - Бе то данъци, …. закон … апартаменти  ….

Шепот –  Аха, ясно …

1-ви – До тук бяхме с лошото до сега. Сега да говорим за бъдещето. Светлото бъдеще ще дойде. Ето бизнеса иска хора! Опозицията му приглася да внасяме от Украйна, Армения … и само Луната не са казали още. Разни учени недоучени пищят, че се топим. Журалята пишат, че всеки ден намаляме от катастрофи. И кво ша прайм сега? А кажете де? Да видя кво мислите!

Шум от почесване, посмъркване ….

Плах глас – И шефе опозицията иска да се намалят месеците на бременност от девет на седем за да се увеличи населението. Пък избори идват. За това се събрахме и решихме да ги изпреварим и да предложим намаление с три месеца.

1-ви – Ето така се работи! Предложението е добро! Да се запише както му е редът. И аз да ви кажа по въпроса. Тоя проблем съм го решил. Няма време да правим деца имаме по-важни задачи, има много работа затова реших! Ще поръчваме от Китай! Хем по-лесно, хем по бързо! И избора богат! Поръчваш момченце днес и хоп … до няколко дни пристигнало. Хората и превоза осигуряват! Безплатен при по-големи поръчки. Изобщо всичко е добре. Да се оформи утре как да става.

Ръкопляскания … радост цели 6 минути.

1-ви И последно! Тая година ще имаме половин генерално консулство в Израел, а догодина цяло! В Йерусалим! Няма само САЩ да имат незнам си кво. Да не сме по-назад я! Хайде да си ходим, че окъсняхме.

Шепот – Цвете що си оклюмал? Аааа, ооо … Я чакайте за малко! Утре да се промени закона … за данъците де … тва пишете ще се плащат данъци за основно жилище без намаление до, дооо пет апартамента. Над пет апартамента не се плаща. Разбрахте ли? Значи шест и повече – не се плаща! Разбрахте ли? Да не объркате нещо ей!

Хорово – Разбрахмеее.

Шепот и звук от целувка – Шефе нямаш проблем с изборите … аз съм насреща!

1-ви Ей, ей, ей без целувки де. Някой ша на види и после въри се разправяй за какво иде реч. …

Цвете - Шефе няколко думи само. Вземи му купи на тоя апарат за шум да ходи да мери из България шума и да не се пречка много, а другия да го пратим на Варадеро да мери и да донесе по някоя пура та да трае. Нещо нервни изглеждат.

1-ви Ще го реша. Няма проблем. Нещо друго?

Цвете – Шефе тоя другия го разбрахме. Дадохме му 10 каски все различни цветове и само им се радва. Не го барай. Прави радост по медиите. Намалихме всичко – самолети, вертолети, кораби … полуподводната ни лодка до под десет бройки щото тоя знае да брои само до десет. За камионите, танковете и войниците казва много са. Ама така не прави грешки пред медиите … Така, че с коалицията всичко е наред.“

Лентата свършва. Вики Лийкс избяга с другата част. Нямахме пари да закупим и нея.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300563
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930