Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2018 21:48 - КРИВИ СМЕТКИ НА БАЦЕ БОЙКО ЯШАРОВ И БЛИЗКИТЕ СЕДМИЦИ НА НАРОДНО НЕДОВОЛСТВО..
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1001 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.07.2018 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КРИВИ СМЕТКИ НА БАЦЕ БОЙКО ЯШАРОВ И БЛИЗКИТЕ СЕДМИЦИ НА НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО..

„ГЕРБ” се готвят да си направят-„самопреврат”, да разиграят, сценарий „Ердоган-2”, в България, но им пречи Президента Румен Радев, който трябва да обяви- „Извънредното положение” и да назначи- Кризисното правителство в страната. Те искат да се избавят по радикален начин от всички критици и конкуренти- като ще ги обвинят за „преврат срещу законното правителство на България” и ще започне масово„пречупване”на цялата истинска Опозиция в страната.Този ГЕРБ -ав филм, вече сме го гледали, през 1944 г.– с главен режисьор Вишински. За цвят- ще бъдат пощадени, само- някои хора от „опозицията” в„БСП” и „АБВ”, които да служат за по-автентично алиби и за обвинението, че невинната власт, е била нападната- от невъръжени, протестиращи хора..(може да им подхвърлят, по някоя пачка- дребни рубли или долари, в джоба- за да има по-голяма достоверност)

 Много плосък сценарий- това може да се случи(и стана!), зад Босфора, но отсам, протока- едва ли, ще хване, особен „дикиш”, на Запад- зер, връщат ни, даже, и Радио „Свободна Еврпопа”, и  защото, много им „вярват”, на медиите на Боко, Цоко и Пеевски.

   Очаква се, след отказа, за входна виза на Бойко Яшаров, за САЩ, преди няколко седмици да има и скорошно решение- по Казуса „Магницки”- за България. Министър Джеф Сешън, вече, е подготвил за Президент Тръмп- текста на предложение, за „Executive order” и се очаква да се   случи, първото обвинение, срещу „Съюзен премиер” и неговото правителство, в най-новата история на света. Можем да бъдем горди, че, българите, в нещо „велико”-отново, ще сме „най- първите”! А после ще последват и няколко конфискации, защото конфискацията на средствата, ще са годно доказателство, според- американското право, за извършени деяния и за отправени обвинения.

  Бойко Яшаров е подготвил, своята защитна акция- и вероятно се готви, да нанесе изпреварващ удар- като „накисне”, предварително- американска „агентура”, подобно, на „своя скъп учител” - Ердоган, заради, вмешателството й, в Българските дела и подстрекаването на недоволството в страната!

Плосък план за политически амеби, но там, където е било възприето „Яшарството”, а през 2009  г. и Реставрирано, всичко може да се слуи или да мине, метър!

На 30-ти Юли 2018 г.се очаква да се проведе- отложената, от 18.07.2018 г.,Операция„Самосвал” на Бойко и след нея, ”взимането”на Властта, с твърдата ръка, на„Спасителя”на нацията и на демокрацията, срещу вредните американски „Тръмпски” и „Соросоидни” елементи- превратаджиите, в иначе, „Свободната Европа” на Борисов, Домусчиев и Пеевски! Свободна.., свободна.., ама, колко да е свободна, след като е на „111-то място”по свобода на словото, спокойно, ще иде.., по- назад, в дълбината на тази класация, с поне, още 30- 40 номера!

   Борисов се „самозапечата” за приемането на бежанците, и пред поддържничката си- Меркел, така, че няма сериозна причина-някой да страда за Него, след като го„посочат”-Тръмп и Сешън.

Той ще бъде и„назидателен пример”- за други, подобни,самозабравили се,„палавници”, в тази част на Европа, които се опитват да бъркат„голямата политика”и да си навират, там- Яшарските глави!
А кривите сметки на Баце Бойко са,да изкара за всичко виновни: Президента Радев, Корнелия Нинова, Тръмп и Тръмперите в България, Путин и Русофилите, "Босия" и Гладните, Соросоидите и Цветан Василев, Слави Трифонов и Мая Манолова, Майките на Деца с увреждания и Баба Дора, Превозвачите и потребителите..- всички други, освен истинските виновници- Бойко Яшаров, Яшарството и ПП "ГЕРБ"

Николай Гацев                                            „Яшари-ланд”  , София, 22.07.2018 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760853
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031