Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2018 18:15 - КАК СЕ ЛОВЯТ С ТРИЦИ МАЙМУНИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4037 Коментари: 14 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПРИМИТИВИТЕ СЕ ХВАНАХА НА ПРОВОКАЦИЯТА

Всеки нормален човек е наясно, че човек, колкото и да е лаком, колкото и да е капацитетен по отношение на храната не може да напълнее за денонощие с 10 килограма.
Но това се отнася за нормалните хора.
Примитивите, слугинажът на властта, дребните селски тарикати истината не ги интересува. Не ги интересува логиката. Не ги интересуват чищо човишките отношения.
Те са нечовеци, примитиви, нагаждачи, натегачи.
В Интернет незабавно излезе, че аз съм нагъвалпържоли, кюфтета, кебапчета и какво ли не и затова наедрявам, вместо да отслабвам. Само дето не пишат, че Илияна Беновска дъвче храната и ми я изплюва в устата готова за смилане.
Хвала на примитивите!
Хвала на чорбаджиите им!
Хвала на оралните медии!



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. poptodorov12 - Вие сте над тях!!!
09.07.2018 18:29
Г-н Колев, не се хващайте на тези безумни приказки!!! Не бива дори да ги отразявате!Вие сте над тях! Но все пак Ви моля да спрете гладната стачка, защото ще е немислимо да изгубим такъв като Вас! Вие вече показахте, че сте сериозен и не се шегувате и ще направите всичко за общото благо! Моля Ви, прекратете! Не можем да Ви изгубим!!!
Борис-Михаил попТодоров
цитирай
2. noveli - Кой е приматът?
09.07.2018 18:46
Тези, които виждат, че лъжете, или Вие, дето си мислите, че хората са тотално оперирани от мозъчна дейност? Провокация ли, я качето това кантарче да го видим, защото назад във времето има още смущаващи данни за тегло.

Разправяйте ги тези приказки за провокацията на софийския жълтопаветен наивитет!
Апропо, нали обещахте да качите показателите за кръвната захар? Или вече не помните какво още сте писал тази заран?
цитирай
3. noveli - Я ми кажете, господин Босия
09.07.2018 18:50
Как ще решите проблема с катастрофите по пътищата с гладуване между закуската и обеда? Някой от тези пияни джигити, дето препуска като луд и застрашава живота на всички в движението, стресна ли се от вашата закана? Ами тези, които се дрогират и яхват автомобилите дадоха ли ви обещание, че повече няма да го правят? А катаджиите, дето санкционират в полза на своя джоб, стреснаха ли се от вашето "гладуване"?
Но спри сърце - Московски е виновен за всичко това! Само Московски и никой друг!
цитирай
4. ivanbunin - Никакви лични данни за телесни п...
09.07.2018 19:00
Никакви лични данни за телесни показатели, никакви приказки за това, какво приятелите на Босия му предлагали на ушенце, нямат и не могат никакво значение. Щом Босия прави ПУБЛИЧНО провеждана гладна стачка по улиците и площадите, само официални лекарски екипи могат да разполагат с достоверни данни за неговото състояние. Разбира се, дори официално регистрирани данни могат да се разпространяват ПУБЛИЧНО или само ЛИЧНО от Босия, или с негово ПИСМЕНО съгласие. Но начинът, по който Босия реагира, е доказателство за твърде ниската му НРАВСТВЕНА култура. Впрочем, всеизвестно е, че Босия е изрекъл много неистини за доста хора, като някои от тези НЕистини са направо клевети. Дори след документално доказване, че професор Филчев като главен прокурор на Републиката е бил в Либия в деня, когато е убита Надежда Георгиева, Босия продължавал да твърди, че това не е вярно и че Филчев бил убиец.
цитирай
5. bosia - троловете се развихриха
09.07.2018 19:21
Това е явен показател за паниката, която е обхванала господарите им.
Филчев съм го осъдил и това е съдебен факт.
След като още го защитават може да бъде тълкувано по един-единствен начин-тролене.
цитирай
6. alexdim - Троловете и човещината
09.07.2018 19:26
От всеки пост на трол се носи една много характерна миризма на безчовечие, грубост, безочие и зъл сарказъм в различни пропорции и количество.
Г-н Колев, оставяйте ги да се проявяват без коментар както и колкото могат, думите им сами ги изобличават в очите на нормалните хора.
Разбира се, понякога опонирането им може да доведе до нови мисли и послания, но не трябва да им се отговаря на лична основа според мен.
цитирай
7. noveli - Босия
09.07.2018 19:49
Аз не съм трол, не ми се налага да бъда трол. Но имам нюх на ловджийско куче и надушвам фалша и имитацията... Вашето не е протест, от който ще произтече обществена полза, а проява на дефицит на внимание...И Не, не сте нагъвал пържоли, просто данните от предишните дни за теглото ви не са ВЕРНИ. Сваляли сте по 200- 300 грама на ден , но на 22-я ден пак не сте се усетил и сте "свалил" над 2 килограма.
И това ли беше провокация към приматите?
цитирай
8. ivanbunin - Водещ: Николай Колев - Николай К...
09.07.2018 20:01
КАРБОВСКИ ПИТА, БОСИЯ ОТГОВАРЯ:
Водещ: Николай Колев - Николай Колев–Босия е издавал списание “Компромат”?

Николай Колев–Босия: Да, издавах списание “Компромат” преди да го спрат.

Водещ: Да не би да се окаже, че и вие със Сугарев сте просто професионални компроматори примерно, може и така да бъде, щом Николай Колев - Николай Колев–Босия издава списание “Компромат”?

Николай Колев–Босия: Вижте какво, ако има България нужда от компроматор, аз бих станал и такъв. Истината е, че аз имам четири дела, заведени от Филчев, но нито едно за клевета и за обида.

Водещ: Исках просто да обясня на слушателите защо....

Николай Колев–Босия: Ако трябва, ще стана и престъпник, но аз съм обещал на децата си да живеят в нормална държава. Аз бих извършил престъпление, за да направя държавата ...

Водещ: Какво...., Какво би извършил.., кого би убил Николай Колев - Николай Колев–Босия, за да оправи държавата, много интересен въпрос?

Николай Колев–Босия: Аз не казвам, че ще убия човек.

Водещ: Да, какво би направил?

Николай Колев – Босия: Аз казах, че бих извършил престъпление, за да мога да си нормализирам държавата.

Водещ: Ми то на тоя принцип в момента се извършват престъпления, защото някои си мислят, че така ще нормализират държавата.

Николай Колев – Босия: Значи, едно е да се открадне Агробизнесбанк, друго е да се направи военен преврат и да се спаси държавата.
цитирай
9. ogniangarkov - Кольо. по мое мнение не би следвало ...
09.07.2018 20:10
Кольо. по мое мнение не би следвало да отговаряш на PR-и , новите СС, на интелектуално кастрирани лумпени и едноклетъчно-мозъчни ганглии. Не обичам да се повтарям. Помисли над виждането ми от 8-я ден на гладната ти стачка и допълненията, моля! Остави дребнотемието! Не ме провокирай към анализи на разнородните реализирани и/ли легендирани саможертвени акции в името на справедливостта в различни обществено-политически формации, също моля! Горящото сърце на Данко е прекрасна книжна творческа метафора, но времената на този хуманистичен идеализъм не са актуални понастоящем, мисля. Ти направи предостатъчно като човек, българин, правозащитник, будител. Баста! Имаш по-високи мисии, трябваш ни, на близките си!
цитирай
10. rokamet - Едно предложение
10.07.2018 00:11
Г-н Колев, изпитвам изключително уважение към Вас, но не мисля, че гладната стачка е решение на проблема. А проблемът не е Московски, Борисов или депутатите. Всички те са паразити - хищни, гладни, ненаситни. Проблемът е в политическата система, която им позволява да паразитстват върху нас. Проблемът е, че този вид демокрация ( демокрация-еднодневка, само в деня на изборите, демокрация чрез партии - посредници) вече не върши работа. Това не е само български проблем, това е световен проблем. Политическата каста днес е една напълно излишна , паразитна каста. Очевидно политиците и партиите трябва да бъдат заменени с друг посредник . Въпросът е - кой?
Моето скромно мнение е, че тази роля най-подхожда на медиите и на професионалните общности. Лошото е,че в България журналисти почти липсват. За сметка на журнаГлистите , както правилно ги наричате Вие . Няма и истински профсъюзи, те са същите като преди 50 години - стада овце, чиито овчари се хранят от ръцете на политиците - паразити.
Точно тук Вие може да бъдете много полезен - с авторитета си , опита си и принципността си. Може да създадете една истинска журналистическа гилдия , която да служи на обикновените хора , а не на бандитите, партиите и политиците, които съсипаха България.
Грижете се за здравето си,то може да послужи на всички в нашата нещастна страна.
цитирай
11. ivanbunin - ПРЕДСЕДАТЕЛ АЛЕКСАНДЪР ДЖЕРОВ: ...
10.07.2018 08:52
ПРЕДСЕДАТЕЛ АЛЕКСАНДЪР ДЖЕРОВ: Благодаря на проф. Димов.
Има думата господин Иво Атанасов.
ИВО АТАНАСОВ (ДЛ): Благодаря Ви, уважаеми господин председател! Уважаеми дами и господа! При създаването си фонд "13 века България" е бил структура на Министерския съвет, която за времето си е трябвало да отговори на определени обществени нужди. Той е бил създаден с цел да могат да се приемат дарения от частни лица и различни по статут органи и организации в страната и в чужбина, които да подпомагат развитието на българската култура.
По време на създаването на фонда не е съществувала институция, която да е имала право да приема дарения от чужбина. Затова той е бил създаден с цел да бъде един от гръбнаците на националните култура. Именно по тази причина към фонда са били прехвърлени правото да ползва и стопанисва няколко недвижими имота, къщи, представляващи паметници на културата в различни части на страната, някои от които тогава са били собственици на окръжните комитети на БКП. Повечето от тези имоти са с неизяснен правен статут и съответно не са ясни правата на фонда върху тях.
За съжаление, централното ръководство на фонда не е отделяло през последните 10 години никакви средства за поддръжка и ремонт на къщите, които са били предадени в добро състояние, ремонтирани и мебелирани. Такива недвижими имоти, например, са:
Двуетажна къща, намираща се на ул. "Акация" № 16 в София. Имотът е дарение от проф. Васил Геров Митев. Противно на волята на дарителя от 1992 г. в къщата се помещава администрацията на Централното управление на фонда, може би, защото дарителят няма наследници и няма кой да сезира съответните органи за това, че е нарушена волята на дарителя.
Апартамент на ул. "Емил Берсински", бл. 75, вх. А, ап. 12 в София, с обща площ 75 кв. м. Фондът е собственик по силата на завещание от 1987 г. Апартаментът е неправомерно отдаван под наем от изпълнителния директор, но със знанието на Управителния съвет на фонда. След като е извършен основен ремонт за сметка на фонда, преди 2
цитирай
12. ivanbunin - . След като е извършен основен ре...
10.07.2018 08:53
. След като е извършен основен ремонт за сметка на фонда, преди 2 години същият е предоставен за ползване срещу договор за наем на фондация "Съгласие", като в него живее семейството на Николай Колев - Босия. Нямам нищо против господин Босия, но е редно законът да предвиди възможности за перфектни правни основания при подобни отдавания под наем, ако, разбира се, изобщо се приеме, че това е допустимо.
Апартамент в ж.к. "Красно село", бл. 223, вх. А, ет. 10, ап. 27 с обща площ 70 кв. м, състоящ се от стая, хол, кухня и сервизно помещение. Фондът е собственик по силата на дарение от 1988 г. Допреди 2 години в стаята на апартамента е живял господин Николай Колев - Босия, който е плащал една втора от разходите за парно отопление, вода и електричество, тъй като в хола се е помещавал отдел на Централното управление на фонда. Договор за наем е бил сключен пак с фондация "Съгласие". В момента апартаментът е заключен и не се ползва.
цитирай
13. hater - Бунин очевидно е обсебен от босия, ...
10.07.2018 13:59
Бунин очевидно е обсебен от босия, както и новели.
Но босия заслужава уважение не само заради това, което прави сега,а и в миналото.
В мрачните гнусни времена на червения фашизъм, когато комунистическите уроди тъпчеха народа и унищожиха държавата, босия протестираше.
Някой от блогфауната да е правил това?
цитирай
14. 1997 - Написаното истина ли е?
10.07.2018 20:41
hater написа:
Бунин очевидно е обсебен от босия, както и новели.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733729
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031