Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2018 06:58 - ДЕН ОСМИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1920 Коментари: 7 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес кръвното ми налягане е 128:70. Пулсът ми е 87. Тежа 76,1 кг. Кръвната ми захар е 4,5. Спокоен съм и мисълта ми работи безпроблемно и качествено.
Спах добре. През цялото време кучето ми лежеше в краката ми и силно си притискаше до мен. Така прави и през деня. Освен привързаност, то проявява инстинктивно състрадание и солидарност. Нещо твърде далечно за депутатите, министрите, прокуратурата и голяма част от журналистите, особено от т. нар. "големи медии". Ако трябва да бъдем честни, "голямото" у тях е гьонсуратлъка, слугинажа и пълен отказ от морала.
Вчера в 9 ч. пред НДК дойде Сашо Диков с оператор. Засне шествието ми до президентството. Репортажът бе около 50 минути и ще бъде излъчен в Петък в 20 ч. по Евроком.
Вчера трябваше "отново" да уволнят Иво Кръстев от ДАИ-София. Както и очаквах-не го направиха. Ръководството на Министерството на транспорта в лицето на мултака и криминално проявен тип Ивайло Московски е нервен и неуверен. Подозирам намесата на Митьо Гстапото, който е една от водещите фигури на кукловодите. Той прекрасно ме познава и като психопрофил, и като несъгласие и като решителност. Можете да прочетете това в дебелата му книга "Шести отдел". В крайна сметка той е един от малкто, който има някаква стратегия и ще се опитва да балансира, дори с цената на изхвърлянето на Московски от министерството, макар че Московски му е бил подчинен в Мултигруп. Но много по-мощен от Гестапото е общественият протест, който се заражда, макар и стихийно и се разраства с всеки ден.
Днес ще направя шествие от НДК до НС. Надявам се Фандъкова да ми осигури гондола. За да не се изморявам плувайки с плакатите до депутатите.



Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Стиго толкова,
20.06.2018 07:51
стига. Нали виждаш, че никой не ти обръща внимание.
цитирай
2. kolevdobri - Московски си отива
20.06.2018 08:25
Приятел, казах ти, че на Московски му търсят по-спокойно място. Той си свърши играта. Проблемът е, че махането на Московски няма да реши проблемите и ти го знаеш. Системата е за смяна, а не министъра. А иначе съм впечатлен от показателите на кръвното. Виждам, че си свалил 5 кила и не описваш, че си преживял някакви кризи, мигове на слабост и отпадналост. Казвал си ми, че духът е в основата на тези резултати. Явно е, че на обикновените хора като мен, килограмите ни са в излишък, а духът ни липсва или поне в необходимата степен. Явно Всевишния ти е дал и дух и организъм, защото след 8 дни без добавяне на хранителни вещества в тялото, не си изпитал дори и дискомфорт, да не кажа криза. Аз се предадох след 5-тия ден. Явно съм кекав. Само се притеснявам, да не би хората, с които мога да водя смислен разговор, да станат с един по-малко. Иска ми се да живеем за кауза, а не да умираме за кауза. За кауза си заслужава да се мре тогава, когато имаш народната подкрепа. Този народ обаче не мърда човек, умрял е. Само заради каузата за каузата ли ще поемаш риск за здравето си?
цитирай
3. bosia - до бацила постолов
20.06.2018 10:16
Глупако! Има чувството, че горните думи ги казваш на Исус христос. Ти си толкова нагъл и досаден, че ако имаше възможност със сигурност би му ги казал. Аз не се нуждая от ничие внимание. Правя го от вътрешна необходимост, защото съм дал обет на децата и внуците си. С мен не започва и не свършва света
Но ти нямаш сетива да разбереш това.
цитирай
4. varkolaka122 - Здрасти, Кольо. Благодаря ти от все ...
20.06.2018 16:21
Здрасти, Кольо. Благодаря ти от все сърце, че правиш тази стачка! Може ли да те помоля да опишеш мисловния си процес и откъде намираш воля. Когато чета за това което правиш ми е изключително далечно и изглежда непостижимо. Аз съм значително по-млад и това е въпроса, който най-много ме тормози, как да съм смел, да бъда най- добрият вариант на себе си. По моя преценка на нас 20 годишните това ни е най-необходимо методи, техники стратегии и размисли на тема какво значи да си човек, или поне да се опитваш. Ти си постигнал едно ниво и между мен(и много обикновени хора) и теб стои огромна пропаст, която пропаст е почти невъзможна да се прескочи и преодолее. На много хора както и на мен им е необходим мост път пътечка въже или дори нишка да се ориентират над тази пропаст.
Благодаря ти предварително!
Бъди благословен!
Виктор
цитирай
5. ogniangarkov - Далеч съм, току-що разбрах от блога ...
20.06.2018 23:00
Далеч съм, току-що разбрах от блога ти. Знам, че ще измъдриш логични отговори на всичко, но ме плашиш. И ми омръзна да са под заплаха и да губя ценностни хора! Най-вече ме озадачава откога стана такъв оптимист, че с цената на най-скъпото би заставил към отстъпление управляващата полуграмотна фауна, с дъх на левурда/чесън и диалектно мйекане ¬? Заслужава ли си човек да се жертва пред ината на алчни клоуни и торби екскременти? Какво от това, че във Варна си теглиха кибрита хора? Ти сам си градеше свой народ от щерки и внуци. Попита ли ги дали си струва да се подлагаш на риск ? А онези от ВНС през 1991 г. какво постигнаха ?
цитирай
6. bosia - до Виктор и Оги
21.06.2018 06:40
Оги, най-скъпото не е физическото оцеляванеНе искам да се правя на Господ, но неговият пример е това, което трябва да следваме. Не бива да забравяме, че неговата майка е земна жена, а баща му е дух Божий. Духът не е нищо друго освен ценностите. Това са чест, достойнство, състрадание и солидарност. Човек трябва да с стреми към тях с цената на всичко дребнаво, егоистично и инстиктивно. Иначе се отдалечава от стремежа към съвършенство.
Викторе, непостижимите неща винаги трябва да бъдат твоя цел. Дори и само да се доближиш до тях е вече твоя лична победа. Волята, вярятя и действието са твои най-верни спътници и помощници. Аз не градя пропасти. Аз оставям пътека след себе си, като всеки човек. Важното е посоката на тази пътека.
цитирай
7. ogniangarkov - Кольо, възхищавам се на самопож...
21.06.2018 13:15
Кольо, възхищавам се на самопожертвователния ти борчески хуманизъм и чистота на духа, но ДРЕБНАВО И ЕГОИСТИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ЖИВ И ПО-ЗДРАВ ПРИЯТЕЛ, отколкото преждевременна легенда! Част от Света се движи от хора с твоите ценности, християнски и общочовешки, но много бих искал да вярвам, че близките ти и поне "народът ти" споделят моята себичност! И съм почти на 100% убеден.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741562
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031