Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2018 14:44 - КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ЛИЦА ТЪРСЯТ АРАБИ С ЖЪЛТИ БРАДИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1923 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 11.05.2018 20:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БОРИСОВ, МОСКОВСКИ И АРАБАДЖИЕВ СА ПЪТНИЦИ ЗА НИКЪДЕ

През последните дни изкуствено се създава психоза, че новата транспортна директива на Макрон е във вреда на българските транспортни фирми и цели фалита на транспортните фирми. Странно, но това се подхвана от криминално проявеното лице Ивайло Московски, който заплаши, че ще си подаде оставката, ако се приеме тази директива. Сега твърди друго-че ще напусне срещата на министрите на транспорта. И двете закани показват някои скрити замисли и ситуации. Най-вероятно от големите държави настояват за оставката на Московски заради възстановената схема за продажба на удостоверения за правоспособност на МПС на български и чужди граждани, включително и на ислямисти. Начинът, по който Московски се заканва прилича много на тъпо заяждане между съседи в някое село. Явно, Московски няма нищо общо с политиката и я бърка с личностни отношения. Фактът, че към него се присъедини и криминално проявеното лице Бойко Борисов, означава, че и неговата табуретка силно се клати.
Особено перверзна е намесата на третото лице-Йордан Арабаджиев.
Ето какво дават за биография безгръбначните медии, които го показват непрекъснато, като че това, което казва е истина:

Йордан Арабаджиев е роден през 1965 г.

Завършил е специалност „Транспорт и енергетика” в сливенския филиал на ТУ – СофияИма специализация „Транспорт”
Работил е 15 години в механотехникума в Пловдив
9 години е бил шеф на ДАИ - Пловдив2 години е зам.-изпълнителен директор на ИА „Автомобилна администрация”
От 2014 г. е изпълнителен директор на Съюза на международните превозвачи

А ето какво са "пропуснали":
Бидейки шеф на ДАИ-Пловдив той създава т. нар. "Данък спокойствие", което не е нищо друго, освен тежко престъпление по смисъла на НК. Привлечен е като зам. директор в ИА "Автомобилна администрация" по времето, когато директор беше Валентин Божков. Така тази престъпна практика да се изнудват транспортните фирми се въведе за цялата страна.
Божков беше обвинен и арестуван, но Арабаджиев не беше пипнат и остана зам. директор и на следващия директор-Димитър Ганев. По това време бяха уличени 19 служители от Агенцията, че са създали ОПГ. Но Арабаджиев пак се промъкна сух между капките. Сега е председател на съюза на превозвачитеи като такъв твърди следните лъжи"


"Предложеният от Европейската комисия (ЕК) пакет за мобилност ще повлияе пагубно на оборота на българските превозвачи. Курсовете ще намалеят значително, ще има нови разходи за прибирането на шофьорите, ще се стигне и до масови фалити на фирми, заяви пред bTV Йордан Арабаджиев, изпълнителен директор на Съюза на международните превозвачи. 

 

„Българският транспортен бизнес ще бъде унищожен, това ще бъде удар за икономиката”, смята той."

Такива простотии могат да възникнат само в кухото пространство на изпечен мошеник, лъжец и манипулатор. При това са толкова глупаво скалъпени, че и дете ще разбере че това са безумни брътвежи на един криминален тип.
Много ми е странно как ще ми докаже, че при едни и същи правила европейските фирми ще работят на печалба, а българските-на загуба!!! Е, да, няма да има свръхпечалби и нелоялна конкуренция, но това тримата бандити не ги интересува.
Интересно, защо и тримата не направиха това, което другите държави направиха, за да облекчат автотранспорта, екологията и живота на пътищата. Тази система се нарича "РО-ЛА" и е комбиниран транспорт на ТИР , качени на специални ж. п. платформи. Така цените щяха да поевтинеят, скоростта да се ускори и да се повиши екологията.
Накрая, искам да задам въпрос на тази "тройца" как ще елиминират проекта на Макрон, подкрепен от Германия, Австрия и другите западноевропейски страни със селски закани и дърти цигански лъжи.
По-скоро ми се струва, че заедно с Московски ще си иде и тази сбирщина, наречена "правителство".

 


 

 




Гласувай:
6



1. nkf - Циганските номера на мангото Мо...
11.05.2018 14:48
Циганските номера на мангото Московски.
цитирай
2. chavdar01 - ВСЪЩНОСТ ОТ ДИРЕКТИВАТА НА МАКРОН САМО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ!
12.05.2018 22:22
"През последните дни изкуствено се създава психоза, че новата транспортна директива на Макрон е във вреда на българските транспортни фирми и цели фалита на транспортните фирми".
И ТОВА КОЕТО ГОВОРЯТ ТЕЗИ БГ-ИЗМЕКЯРИ ЗА ФАЛИТИ И ТЕМ ПОДОБНИ Е САМО БОРБА ДА СЕ ПЛАЩА ПО-МАЛКО НА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ. МАКАР ЧЕ В ЕВРОПА ТЕ СА ПОСТАВЕНИ НАРАВНО С ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ШОФЬОРИ! РАЗЛИКАТА Е ЧЕ НАШИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПО-МАЛКО ПАРИ!!!
НО ТОВА Е ТИПИЧНО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ",ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ПЛАЩАТ,А САМО ДА ПЕЧЕЛЯТ!!!
-Е,НЕМА ТАКЪВ ФИЛМ!!!
цитирай
3. vladtepes - За директивата
15.05.2018 15:49
Директивата не съответства на социалдемократическия модел на проф. Ал. Томов и не бива да влиза в сила. Нормално е фирмите превозвачи да прилагат този доказан модел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736669
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031