Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2018 19:42 - КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА БЪДЕ ПОИСКАНА ОСТАВКАТА НА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНОТО ЛИЦЕ ИВАЙЛО МОСКОВСКИ?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2061 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ОЧАКВАМ НОВАТА ДОМАТЕНА РЕКОЛТА С НЕТЪРПЕНИЕ! ДОТОГАВА МОГА ДА ДЕЙСТВАМ С ЯЙЦА, ОБУВКИ, БЛАЖНА БОЯ И ПРОЧИЕ

Изгоряха два вагона до сливенското село Коньово. Това е поредната транспортна катастрофа, в която по случайност няма жертви. Изглежда, че депутатите мълчаливо се съгласяват с всички престъпления и безобразия, които стават в МТИТС под ръкводството на криминално проявеното лице Ивайло Московски.
За продажбата на шофьорски книжки от страна на ИА "Автомобилна администрация" на неграмотни и ислямисти беше достатъчно,  за да бъдат арестувани десетки служители на Администрацията, включително и директори на генцията. Търсене на отговорност по-нагоре-няма! Разбирам, че главният престъпник, пардон, прокурор, Грухчо Кратунков е твърде зависим  и не повдига обвинения към Московски, но депутатите спокойно могат да гласуват оставката на министъра и да си свършат работата, като изпълнят клетвата си. С тази цел ги замерях през 2015 г. с развалени домати, но главите им не увряха, защото там има НИЩО! Затова и ще ги подпукам отново.
Бяха арестувани и обвинени служители, но тихомълком криминално проявеното лице и убиец Ивайло Московски ги възстанови отново на работа и схемата за противозаконно придобиване на милиони заработи отново. Наказани бяха само двамата служители,  които работят там и се борят с тази престъпна банда. Единият-Кънчо Димитров- е изхвърлен "дисциплинарно", а другият-Иво Кръстев- е подложен на системен тормоз.
На летището влизащи пътници минават без контрол, но убиецът Московски отново е недокоснат. В РВД са назначени близки на управляващите без никакви познания и без да рабтят взимат огромни заплати. Щатовете са отдавна надхвърлени в пъти, но МТИТС непрекъснато пуска по телевизиите реклама за търсене на кандидати за диспечери. биецът Мсковски отново е недокоснат. Депутатите си чешат хемороидите по банките в Парламента и си мълчат като е.ани гургули.
Влакове дерайлират, запалват се, избиват хора и унищожават държавни и частни имоти, но няма никаква реакция нито от Грухчо, нито от депутатите.
Няма да се разпростирам повече, защото всеки български гражданин е или реален, или потенциален убит, осакатен или обезимотен. 
Ще цитирам един лаф на дядо ми, като го допълня с нови участници:
"От циганин кисело мляко, от умрял писмо, от милиционер пот, от поп сълза и от курва запис не чакай!"
Аз ще го допълня:
"От Главен прокурор справедливост и от депутат изпълнение на клетвата не чакай!"



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11815014
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930