Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2018 09:27 - ЗА ШУМКАРИТЕ ИЛИ НАРИЧАНИ ОЩЕ "ГОРСКИ ЧОВЕЦИ"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1085 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МВР НЕ СТАВАТ И ЗА ЧЕП НА ЗЕЛЕ

На 9-ти септември шумкарите получиха властта от Сталин срещу условието да бъдат послушни и верни на Кремъл. Първото нещо, което направиха беше да унищожат физически достойните българи. А останалите трябваше да бъдат смачкани и зависими. Затова им отнеха две неща-собствеността и волята и възможността да мислят. Ако трябва да бъдем по-точни, отнеха им свободата, честта и достойнството. Сега някои се чудят защо българинът гласува за БСП, ГЕРБ, т. нар. "патриоти" и останалите отрепки, наречени "партии". Чудят се защо политически клитори наричат себе си "политолози", "социолози", +журналисти" и дори "политически антрополози"!!!
"Народната" милиция подпука народа и го доведе до овче стадо. Сега някои се надяват, да направят от овцата човек. Явно тези хора не са чели Дарвин или не вярват в неговата теория. Но те трябва първо от овцата да направят човекоподобна маймуна и чак след това да се надяват на еволюцията.
Сега да видим какво прави  вече "променената" "народна" полиция. Съвместно с "народната" прокуратура дава пресконференции, на които едни криминално проявени лица твърдят, че аха-аха ще заловят един "горски" човек, който от 2009 г. се укрива и най-многобройната полиция в Европа не може да го хване. Е, кметът на селото го виждал многократно, но не го задържал. Не, че няма права! Просто не се сетил. 
Криминално проявеният главен секретар на МВР-висаджията Младен Мринов чете психологическия профил на "горския" човек. Там са написани такива неща, че още не мога да се среша, защото ми щръкна косата завинаги. Този профил, обаче, не стреснал МВР да залови "горския" човек. Явно са се надявали да еволюира и да се покае за престъпленията, които е извършил. Явно са се надявали, че медиите на Пеевски и брифингите на ръководството на МВР и прокуратурата ще го превъзпитат и той със сълзи на очи ще се предаде на криминално проявение лица Грухчо Кратунков, пардон, Сотир Цацаров, Борислав Сарафов/и двамата са виновни за унищожаването на тонове документи на ДАИ, в които бяха имената и престъпленията при издаването на фалшиви шофьорски книжки, въпреки че ги сезирах ДВА ПЪТИ!/. Или "горският човек/да го наречем за по-кратко шумкар или партизанин/ ще припне в кабинетте на министърчето Радев и на висаджията Младен Маринов и ще си скъса ризата със сълзи на очи и ще им каже колко ги уважава.
Сарафов и Маринов сега създават един особено ефективен и оригинален план за залавянето на партизанина. След като не могат със силите на МВР и МО не успяват да го хванат-променят тактиката. Те са замислили да мобилизират всички болни от грип. Разделят българските гори на съответната бройка болни и с джипове и хеликоптери ги карат из горите да кихат и да кашлят. Все някой грипен бацил ще се лепне за шумкарина и той ще-не ще ще се разболее и ще отида в болницата на МВР да се предаде.
Браво!
Юнаци! 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741838
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031