Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2017 19:57 - ЗАГОВОРЪТ НА КУКЛОВОДИТЕ! Извадка от видео
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1988 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Известният английски писател Дейвид Айк неотдавна потресе обществеността с поредната си сензационна публикация. В нея се казва, че всяко раково заболяване е лесно излечимо. А че в света ежегодно умират 9 милиона човека, това е вследствие реализацията на план на Световното Правителство за намаляване населението на планетата.

“Нашият свят е обречен и го чака трагична участ ако човечеството продължи да бездейства“, казва Дейвид Айк.

И така: В ръцете на Дейвид Айк попаднали секретни документи, от преди повече от 40 години. Оказва се, че още през 1969 година в центъра на Рокфелер, на закрита конференция с лекари, особено приближени до Елита, бил прочетен секретен доклад. Ето малка извадка от него:

„ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Но ние не трябва да разгласяваме тази информация, без съответно разрешение, понеже масовата смъртност от онкологии ще забави увеличаването на населението“.

Аз получих тези документи от хора работещи в правителството и в разузнаването, които са част от тази система. Тези хора са в курса на всичко ставащо, но не са съгласни със съшествувашия ред на нещата. Днес Световната (анти)Здравна организация планира, че към 2030-та година, смъртността от рака ще се покачи значително, - от 9, на 12 милиона годишно.

Фармацевтичният бизнес не си поставя за цел да лекува рака. Защо да се лекува болест, ако се получават пари от борбата със симптомите. И съвсем не е задължително да се казва на доверчивите пациенти, че отровите от химиотерапията убиват, както раковите, така и здравите клетки, и в резултат, и самия човек.

Дейвид Айк твърди, че работата не е само в парите и печалбите. Според думите му, Световният Елит води целенасочена политика за намаляване на населението, т.е. политика на геноцид. Затова увеличаващата се смъртност, в т.ч. и от болестите, е планирана. И ако некой лекар изведнъж открие начин за лекуване на рака, веднага ще попадне под обстрела на чиновниците от медицината и от представители на властите.

Един от тези, който открито тръгна срещу системата е италианският лекар – онколог Тулио Симончини.

„Аз мисля, че е време да се започне обществено движение, против съществуващите методи на лечение. Официалната онкология е мъртва. Не трябва да продължават изследваниятаа, които продължават повече от сто години“ - казва Симончини, и продължава: “Това вече не е наука, а интелектуално мошеничество. Тезата за ненормалното деление на клетките е лъжлива. Ракът не е генетично заболяване“.

 

Тулио Симончини твърди, че традиционното обяснение на прородата на рака, е напълно неправилно. Неговите изследвания показали, че ракът е гъбичко заболяване, т.е. раковите тумори се предизвикват от един от видовете плесени... Феноменът на гъбата Кандида е, че е много трудно да се убие със съществуващите днес противогъбични препарати. Кандидата бързо мутира, привиква с лекарствата и даже започва да се храни с тях. Но по опитен път се изяснило, че гъбичките умират в среда от сода бикарбонат, т.е от хлебната или готварска сода. Разтвор със обикновена хлебна сода ги убива.

Според думите на Симончини, често за победата над рака стига само един сеанс с промиване на раковото образование, със сода за хлеб. А при тежки случаи, обикновено стигат 4 сеанса.

Окрилен от успешно излекуваните пациенти, Симончини предоставил своите данни на министерството на италианското здравеопазване, надявайки се, че те ще започнат клинични изследания и ще проверят, как работи този метод.

Но вместо проверка, в медиите била организирана клеветническа кампания, а после сеньор Симончини го вкарали за три години в затвора, че лекувал с непроверени методи и убивал пациентите си. И това, по време, когато 9 милона човека ежегодно умират от мъчителна смърт, от “проверените“ методи на лечение на официалната медицина.

За щастие, не им се удало да сплашат Тулио Симончини. Като излязъл от затвора, отново продължил изследванията и се опитвал да излекува безнадеждно болните. Италианския лекар вече не го учудва, че нито Министерството на здавеопазването, нито Световната Здравна Организация, не дават разрешение за клинични изпитания на неговия метод. Той казва, че всичките лекари, търсещи алтернатива на смъртно-опасната химиотерапия, непременно ги лишават от леценз и ги правят “изгои“.

 

- “Аз вярвам, че докато съществува Световният Октопод, който управлява световните процеси, няма официално да признаят този метод. Въпреки столетните изследвания, ракът остава неразгадан, защото някой има интерес, да убива хората“... - казва Симончини!

 

 

Кратка извадка от видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=upG_uAnjDt4

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28376428
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930