Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2017 17:27 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4491 Коментари: 10 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА,
 
Обръщам се към вас с един призив да се обединим и да изметем тази престъпна политическа шайка, която преди 28 години изигра една долнопробна пиеска, наречена "Преход към демокрация". Те напълно съзнателно доведоха до фалит страната и в същото време увеличиха многократно безработицата, за да ви изгонят от Родината и да ви пратят далеч от нея. Така най-предприемчивите, най-активните, най-решителните българи бяха изгонени от страната, а тук останаха старите хора и тези, които искат да живеят като при Тодор Живков. 
Така над 3 милиона, предимно млади хора напуснаха България и оставиха възрастни и лумпенизирани български избиратели, да не говоря за една немалка особена група, които използват изборите, за да получават за това пари.
Политическата банда у нас, независимо от названието си, е една престъпна сбирщина, която ежегодно изсмуква бюджета на страната ни и да вилнее браншово, териториално и личностно над останалите тук български граждани. Истината е, че у нас няма нито една политическа партия. Те само се крият зад тези думи, а на практика са престъпни търговски дружества. Стигна се дотам, че бизнес се прави само с разрешение на местните и централни олигарси и властници, и да се отчита редовно на тях, за да не им отнемат бизнеса. Разграбиха милиарди от една банка, а вече четвърта година прокуратурата твърди, че единствено Цветан Василев е откраднал тези милиарди. В резултат на това осъдени няма.
Стана така, че в чужбина се раждат значително повече българчета, а у нас затварят училища, цели села опустяват. От 60 000 новородени половината са циганчета, а родените в чужбина българчета са около 90 000.Справедливостта и човешките права бяха унищожени. Малкото честни хора, които разследват корупционните схеми са гонени от работа и разследвани от прокуратура и служби. Достатъчно е да ви дам за пример Министерството на транспорта. В Ню Йорк днес ислямист изби 8 човека и рани и осакати близо 30. У нас, благодарение на продажбата на книжки на неграмотни и ниската степен на обучение годишно се избиват 1400-1500 български граждани и се осакатяват и раняват 10 пъти повече! И никой не протестира. Никой не търси отговорност на престъпните министри, депутати и контролни органи. У нас н всеки два дни се получават толкова избити и ранени, колкото днес в Манхатън. С тези темпове и с ниската раждаемост България ще престане да съществува.
Братя и сестри,
Деца мои,
Помислете си и ви моля да се върнете вкупом в ългария, за да излезем на улицата, да влезем при администрацията, магистратите, Народното събрание, Министерския съвет и да изметем тази пасмина. Да ги натикаме там, където им е мястото-в затвора.
Братя и сестри, горещо ви моля да се организирате и да се завърнете в Родината, за да поемете вие властта и да направите от най-бедната страна в Европа една просперираща нация и държава. Вие сте видели в Европа и Америка как се изгражда нормална държава и създават нови, справедливи и работещи институции, които не управляват, а обслужват гражданите. Знаете как работи прокуратурата и съдът в държавите, където живеете. Знаете как се създава добър бизнесклимат и как се протестира, когато нещата не стоят добре.
Преди 140 години младите бългри отидоха да учат в европа, но след това се върнаха и благодарение на тях България беше създадена като европейска просперираща държава, а българските граждани успяха да получат добър модел на ценностна система.
Моля ви да се звърнете в Родината, защото сега у нас управляват патриоти-менте и политици-престъпници. Скандалите са ежедневие, а държавността е срината.
Бъдете патриоти! Бъдете отговорни българи, за да спасим Родината от политическите паразити, които са се впили в снагата и и искат да я унишожат окончателно.





Гласувай:
12



1. chavdar01 - БРАВО!!!
01.11.2017 20:34
ЗА ПРИЗИВА!!!
цитирай
2. saankii - и от мен, Браво!!!
02.11.2017 00:33
рядко се случва,
тук да се прочете
нещо така смислено
и правдиво..
не обръщайте грам внимание на
хейтърско слабоумие и импотенция.
все пак,тук има само две креатури..
които избиват...
жалките си отровни комплекси...
това е Идеята за нашата България,поддържам..
Благодаря ви, и Весел празник, съжалявам закъснях..
аз съм Юлия
цитирай
3. mileidi46 - РАБОТИМЕ ПО ВЪПРОСА! СКОРО. . . М...
02.11.2017 17:49
РАБОТИМЕ ПО ВЪПРОСА! СКОРО...МНОГО СКОРО..
цитирай
4. 1997 - Българският народ вече измете престъпната шайка на седесарите
03.11.2017 07:30
Тези продажници съсипаха страната. Сега е време да се изметат и соросоидите.
цитирай
5. krumbelosvet - Умора няма
03.11.2017 10:09
Без един изстрел САЩ унищожиха въоръжения до зъби СССР и върнаха Русия преди Петър І. А нашите коми, "най-робски покорните" на Съюза (според тяхната пропаганда), щатите ги забравиха.!!! И те, въпреки добрата воля на чичо Сам (защитникът на човешките права НЕ МОЖЕ да има зла воля) съсипаха икономиката и ВСИЧКО чрез нея. И си нарязаха ракетите, и си разпуснаха армията, и размножиха ромите, ТАЙНО от добрия чичо. И сега, без да занимаваме добрия чичо, дайте да обединим българите В ЧУЖЧИНА, щото тия у нас са боклуци, и да изринем политическата класа, която се пръкна БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ДОБРИЯ ЧИЧО.
Г-н Колев, бива ли да сте толкова подвластен на макартистките рефлекси, че да не забелязвате кво става по света? Ми самият Лех Валенса обяви, че Полша е загубила ПОЛОВИНАТА СИ ИКОНОМИКА след "промените". А на тях им опростиха 40 милиарда долара дълг... И Европа е подложена на УНИЩОЖЕНИЕ, "без знанието" на добрия чичо Сам....
цитирай
6. bosia - До Крум
03.11.2017 11:25
Момче, гвориш и пишеш като изпаднал в транс шаман, надрусан с кокаин. Чичо Самчо и чичо Володя съм ги наритал преди повече от 40 години. В нашите ръце е да си оправим дължавата и да изметем боклуците както от изток, така и от запад.
Явно не ме познаваш добре или някой ти диктува какво да пишеш
цитирай
7. krumbelosvet - УВАЖАЕМИ г-н Колев
03.11.2017 11:39
"Уважаеми", защото сте искрен родолюбец. Но моля ви, за миг загърбете тоновете си ЛИЧНА ИСТОРИЯ и помислете - можеше ли всичкото ЗЛО което ни сполетя да се случи въпреки волята на ПОБЕДИТЕЛЯ чичо Сам? И ще ни позволи ли той да се измъкнем от злото? Целта е ясна, УНИЩОЖАВАНЕТО ни заедно с Европа. И тая цел даже не е на чичото, щото "федералният резерв" не е федерален, а частен.
цитирай
8. bosia - до Крум
03.11.2017 14:28
Ние сме на това дередже не заради САЩ, а заради СССР. БКП се раздели на множество "партии" и всички са в орбитата на Москва. САЩ нямат кой знае какви интереси у нас. Затова няма и американски инвестиции. От нас се интересува Европа и ние трябва да насочим усилията си в тази посока. В същото време създаването на добър и нормален модел на държава е само наша работа.
цитирай
9. krumbelosvet - "САЩ нямат кой-знае какви интереси у нас"
03.11.2017 20:18
Това сериозно ли? А да си нарежем ракетите, имаха интерес. Искаха даже да вземат една "Топол М", но Симеон не я даде и оттогава е в немилост. Да си съкратим армията под 40 000, имаха интерес. Да откажем Южен поток и АЕЦ Белене, имаха интерес (посланичката го каза, Орешарски си направи оглушки, тогава дойдоха Ч Е Т И Р И М А американски сенатори по същата тема, е орехът се счупи). И да получат БЕЗ ПАРИ ЧЕТИРИ БАЗИ имаха интерес. Да продължавам ли? Не вярвам да не знаете тия неща. Ми тогава значи сте просто ТРОЛ, американски трол. Те хората плащат.
цитирай
10. bosia - крумчо, крумчо
04.11.2017 19:06
Съзнателно те пиша с малка буква, защото отговаря на истината.
Армията беше съкратена и съсипана от българските политици, защото се страхуваха и ужасяваха, че ще направи военен преврат. Топол М и всички останали въоръжения американците ги имат още от 1989 г, но не от България. Южен поток и АЕЦ Белене са пълна безсмислица, защото газ имаме да изнасяме, но не го търсим. Защо проф. Бешков, който разработва получаване на газ от хидрометана в Черно море получава жълти стотинки за разработката? Това от американците ли идва?
За базите.
Кой не иска бази, когато му ги предлагат българските политици.
Всичко виждаж наопаки, момче. Много вярваш на вестници и "национални" телевизии. Оттам идва и сбърканата ти мисъл.
Аз не съм американски трол, но ти със сигурност си руски такъв.
Кажи на
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736720
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031