Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2017 03:58 - ЛИСЕНКО И ДУГИН ОТНОВО ФАЛШИФИЦИРАТ ИСТОРИЯТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2034 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 РУСТАК НЕ Е ЕТНОС, А ПСИХИАТРИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ

От няколко дни гледам забранени руски филми за Ленин, Сталин и компания. В същото време реших да видя какво показват телевизиите им.
Потресен съм!
Като оставим до болка познатите истини за психопатите Ленин, Сталин и компания, се оказа, че по официалните руски телевизии се разхождат криминални типове като Александър Дугин и т. нар. професор Анатолий Кльосов. Докато за първия се знае и вижда, че е монголоид и съветник на Путин, вторият е доста неизвестен за българската публика. Той е химик. Лауреат е на , забележете!!! Ленинския комсомол и има ленинска награда. Но не можете да си представите в коя област се подвизава. При това не е първият.
Той се самоизявява като генетик!!
Мнозина от вас не знаят кой е Трофим Денисович Лисенко. Както и за Ана Лепешинская. Не са чували За Менделизъм, Вайсманизъм и Морганизъм.
Мендел е чешки монах, който наблюдавайки посевите от грах и цъфтенето му стига до извода, че има генетични заложби в семенцето. Морган и Вайсман са известни генетици. Но Трофим Денисович Лисенко е друга бира. За да ги опровергае, той стига до абсурдното мнение, че семето няма никакво значение. За него по-важно е в какви условия семето израства. От едно и също семе може да израстне пшеница или бреза в зависимост от климатичните и регионалните условия. Лисенко е носител на Ленинова и Сталинова награди за "принос" в науката. Понеже баща ми беше старши научен сътрудник първа степен по агрономство бях свидетел на разговорите с колегите му и пълното отрицание на Лисенко, Лепешинская и компания.  Разбира се, сред руските учени имаше и Дубинин, но той беше изпратен в лагер заради подкрепата си за генетиката като наука.
Дълго време бях забравил за тези времена, но няколко официални телевизионни предавания на химикът Кльосов ме потресоха. Той се изживява като "генетик" и то в исторически план. "Свободно" борави с исторически понятия, етноси и паметници. Като започнем от пълно отричане на библията и еврейския етнос и се стигне до безумието, че руснаците са арийци, а Тутанкамон не е египтянин, а чист руснак!!!
Не мога да твърдя, че е бил трезвен когато говори тези неща, но начинът, по който говорят Дугин, Кльосов, Сидеров, Каракачанов, Румен Петков, Нинова, Шарнкова и останалата част от шайката си е чиста проба психиатрия.
Не ви съветвам да гледате подобни безумия. Просто си спомнете, че на руска кола вратата и на идиот устата се затварят със силен удар!




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Нещата са доста по- сложни...
01.10.2017 06:20
Експериментирайки с живи хора в Аушвиц (най- вече близнаци) страховитият д- р Менгеле поставя началото на нова научна дисциплина, която той нарича евгеника. Менгеле зачерква себе си, името си, честта си в името на науката и тласка медицината стотици години напред.

След войната обаче е обявен за военнопрестъпник (и с право), а на евгениката се туря кръст. Тази дума е заменена с познататат дума "генетика" и за бащи на генетиката са провъзгласени учените Айсенк и Йенсен.

Комунистите отричат изцяло генетиката, тъй като тя противоречи на техния пророк Маркс. Според него ние не сме плод на нашите родители, а на "обществени взаимоотношения".

Това дълбоко погрешно схващане дава зелена светлина на упоменатите по- горе мошеници и шарлатани.

У нас ЧАК СЕГА медиците заговориха за това, че болестта е в човешкия геном. Казано другояче (и по- простичко), дали ще пушиш или няма да пушиш, няма никакво значение. Ако ракът ти е заложен генетично, ти със сигурност ще се разболееш от рак. Независимо от условията, при които живееш.

Да, битието НЕ определя съзнанието. Битието НЕ поражда и не тласка към определени болести. Болестта е в човешкия геном.

Точно това е установил още през 1943 г. д- р Менгеле, но нали е бил фашист и садист, тези негови прозрения не му се признават и до днес. Айсенк и Йенсен били тези (според официалната версия), които първи са разбрали това.
цитирай
2. kolevdobri - Тоест, биологически детерминизъм?
01.10.2017 22:54
С други думи:Каквото ни е писано.
цитирай
3. vladtepes - За генетиката
02.10.2017 12:55
Дубинин както и преди него Вавилов са провели куп псевдоекспедиции - разходки включително в чужбина и са профукали сериозна сума бюджетни средства за разходки, лукс, лични покупки и т.н. и е имало основание да попаднат в лагерите. При Сталин подобни разхищения са разглеждани като подривна дейност. Дори да имаш генетично предразположение към рак, то предпазните мерки като избягване на пушенето, здравословен живот и т.н. могат да намалят риска в пъти, като минимум да го отложат за дълбока старост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11775807
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930