Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2017 15:44 - ДО ВСИЧКИ БОЛНИ ОТ ПСОРИАЗИС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5266 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЛАБОРАТОРНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ НЕ СА ИЗЛИШНИ
От 25 г. развивам псориазис. В началото имах външни признаци само по лактите. След това се появиха по гърдите. Но ходенето на море бързо ги премахваха. Постепенно се закрепиха на няколко места и забелжително се разрастнаха. Сега целият ми гръб и гърди, лактите, дланите и десният крак от коляното до глезена са в рани. По лицето, ушите и главата също има рани.Сърбежът е като при напращяла нимфоманка. Из къщи се носи изсъхнала кожа и кучето ми с удоволствие си я хапва. Така ставаме много по-близки, защото в него вече има част от мен. Както казваше дядо ми: "На сърбежа чесане му е майката!"
От няколко седмици един мой приятел-биологът Янко Буюклиев от Пловдив ме навива да отида да си направя лабораторни изследвания за хламидии, хеликобактер пилори-хроника и токсоплазмоза. Оказа се, че токсоплазмота ми е 7 пъти над допустимата граница. Хеликобастер пилори също е далеч над граничните показатели. Истината е, че досега нито един кожен лекар, при когото съм ходил не е препоръчвал такива изследвания. Приемаше се, че псориазисът е изключително автоимунно заболяване. Всъщност, паразитите, които споменавам нападат всички вътршни органи и подпомагат стомашно чревният тракт да произвежда множество токсини, които увреждат всички вътрешни органи и особено черния дроб.
Янко твърди, че е открил причинителите на тежките форми на псориазиса. Аз реших да изпробвам лечение и тогава да опиша резултатите и да приема това за факт. За целта залочнах неконвенционална форма на лечение. По метода на професор Неумывакин от четири дни пия водороден прекис/кислородна вода/ в концентрация 10 капки в 200 милилитра чиста вода. Правя го 2-3 пъти на ден поне един час преди хранене. Така за 10 дни ще проведа лечение, след което ще отида да проверя резултатите от приемането и резултатът върху лечението на псориазиса ми. Както се казва: "С един куршум-два заека". За тези резултати ще уведомя читателите ми с псориазис за ползата от такова лечение.
Благодарен съм на Янко за настойчивостта му и за добрите съвети. Ако се докаже полза от това ще направя всичко възможно да стане това достояние до всички лекари и пациенти.



Гласувай:
7



1. nedovolen - NeDoVolen съм, така е като пиша от телефончето.
28.08.2017 21:28
Здравей, адаш. Много добре, че по Неумивакин. Според него няма съществуващи болести.
От мен _ всички болести са от прекъсване на връзката с Бога. Сегашните поколения изплащат греховете на предишните, с ... болести. Ако доктор ти каже, че лекува конкретна болест _ лъже. Болен е целия организъм. Токсикиран. Всеки организъм, растителен, животински е 5% материя, 95% енергия. Какво тр. да лекуваме 5, или 95. Болестта е външна видима проява на чистене на енергетично ниво. Тя е следствие и Божия благодат. Засегнах много теми. Мога да ти помогна и конкретно за псориазиса, ако поискаш. /не давай не поискано добро/. Тук, или на лични.
цитирай
2. kolevdobri - Здравей!
29.08.2017 10:38
Приятел, ако си спомняш, водихме разговор на тази тема преди няколко месеца. Аз в момента препрочитам за кой ли път "Ендоекология на здравето" на Неумивакин. Простичко казано, трябва да се поддържа алкално-киселинен баланс. Ако поддържаш малко над 7 своето pH, няма да имаш проблеми. За жалост обаче, алкализирането на киселинен организъм става с железен хранителен режим. Ще следя внимателно темата, защото живо ме интересува. Измервал съм киселинността на какви ли не продукти и навсякъде, където има термична обработка, реакцията е киселинна - независимо от това дали става дума за самия хранителен продукт или като реакция на самия организъм от неговата консумация, което е различно нещо. Също трябва да съобразиш тази диета с кръвната си група. Организмът създава киселина, ако има несъответствие - например, ако ядеш леща и си 0 кръвна група, има немалка вероятност да правиш киселина. Ако си А група и също ядеш леща, този процес няма да е толкова активен и ще извлечеш полза от тази храна. Кръвта на всеки човек разпознава кое е добре за нея и кое не - ако не е, получава се процес на аглутинация. Псориазис се повлиява и от аюр веда, китайската медицина или хомеопатия. Голям космос е всичко това. Аз самият, подтикнат от проблеми със здравето, от десетилетия се опитвам да разбера целият този процес и си признавам, че съм поразен от мащаба му и от собствената си нищожност в него. Казионната медицина също прави много, за да нямаме алтернатива. Но има, за наша радост. Благодаря и се извинявам, ако съм предизвикал отегчение, с дългия коментар.
цитирай
3. kolevdobri - Сега написах тази статия за теб.
29.08.2017 11:36
http://kolevdobri/politika/2017/08/29/.1564390

Ако има въпроси, на линия съм.
цитирай
4. ogniangarkov - пожелание
02.09.2017 13:20
Дано успееш да го победиш по метода на Янко!
Огнян
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737176
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031