Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2017 11:36 - ПАМФЛЕТ НА ИВАЙЛО ЗАРТОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 880 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

The day after B.B.

В Холивуд са майстори на катастрофическите филми. Какъв е животът на Земята след изригването на мега вулкан, след опустошително земетресение, след нова ледникова епоха, след ядрена война, след биологическо заразяване с вирус-убиец или след сблъсък с метеорит… При всички сценарии, резултатът е общо взето един и същ. Драстично намаляване на броя на нормалните човешки единици. Засилено проявление на всевъзможни изроди, които посред бял ден, без причина пребиват деца и жени (като в Бургас и Несебър), или пък ритат незрящи (като в Слънчев бряг). Задължително огромни групи от населението са принудени да бягат от зоната на смъртта. Народът гине, оцеляват само банди, които въз основа на правото на бухалката радпределят порциите храна, вода, гориво.

От Меката на киното изтече информация, че се подготвя нов хит с работно заглавие „След управленията на Бойко Борисов“. Нашият премиер-слънце щял лично да играе всички главни роли, в това число и ролята на катаклизма. Ето ви няколко тайни от сюжета на филма:  Според анализ на Евростат, цитиран от БТА, след управленията на Б.Б. броят на българите, тънещи в нищета се увеличава. Всеки трети български гражданин „живее“ в тежки материални лишения, 2,5 милиона души – 35% от населението не могат да се хранят редовно и не могат да си плащат ежемесечните сметки. След управленията на Бойко Борисов, България е най-корумпираната и най-бедната държава в Европа, а свободата на словото е безвъзвратно умряла. Медиите са изцяло подвластни на управляващите. Във всяка медия има поне по една шефка като Дарина Сарелска или Бетина Жотева, които решават кое е Бойко-угодно и кое не. След управленията на Б.Б. говорим за Геноцид в България – 2,5 милиона българи са подложени на системно унищожение – „системна невъзможност да си плащат сметките и да си купуват храна“ (цитат от доклада на Евростат). След управленията на Бойко Борисов няма нито един министър, нито един висш политик или магистрат, който да е осъден за корупция. И това е в България – страната, официално обявена за най-корумпирана в Европа. След управленията на Бойко Борисов имаме стотици хиляди негови речи и обещания за борба срещу корупцията. Имаме и орди от спец-звена, спец-съдилища, спец-прокуратури, БОРКОР-ове, комисии, агенции и прочие страшилища, борещи се сами със себе си. След управленията на Бойко Борисов лъжата вече е истина, а истината – лъжа. Нагаждачите са „патриоти“, тарикатите – „националисти“, а търговията с плът вече не се нарича проституция. Нарича се политика. След управленията на Бойко Борисов в България е на почит смяната на пола (за справка вижте политическите травестити Болен, Далавери, Прасчо, Антон Тодоров, Тома Биков, Дудуков, Яне Янев и др.). След управленията на Б.Б. в България има специфични магистрали – вълнисти, бъбунести, дупчести…

Опа! Горещи новини. Холивуд е докопан от дългата ръка на СЕМ и Бетина Жотева. Филми няма да има. Точка.

 

Ивайло Зартов, 30 юли 2017г.

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kolevdobri - Какво се предлага?
25.08.2017 15:21
Констатираме проблем. Казваме кой е виновен за проблема. След това идва предложение за решаване на проблема. След това са методите и средствата за решаване на проблема.
От гледна точка на политическата ситуация е все пак справедливо да се каже, че бедните и онеправданите, които авторът цитира, също носят своята вина за тази бедност и онеправданост. Нека да не ги оневиняваме. Данните за бедността са такива. Не ги оспорвам. Вчера минах през едно скапано село. Казва се Стефан Стамболово, Търновско. Видях и кмета, как кара раздрънканата си кола, облечен с риза, която не успява да закопчее вероятно от десетилетие. Брадясал, като някаква пройдоха. В центъра на селото насядали местните пияници. Лочат бира. Мой приятел прави ремонт на покрива на къща в същото село и ми казва, че не може да намери работници, за да си направи ремонта. Това също е тема за размисъл, а не само да коментираме скапаните ни политици. Те че са скапани, спор няма. Но скапани политици има там, където народът е скапан. Така че да не оправдаваме чак толкова бедните. Познавам хора с 200 лева доходи, които харчат повече ток и вода от мен. И те се водят бедни, а не могат елементарна сметка да си направят. Пускат си бойлера тогава, когато навън е 35 градуса. И после да ги съжалява ли човек. Монетата има две страни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733889
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031