Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2017 16:24 - ПАМФЛЕТ НА ИВАЙЛО ЗАРТОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1510 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Как да отвоюваме България от ДОПГ?



Първо трябва да започнем от себе си. Да осъзнаем, че ние сме отговорни за всичко. Аз съм отговорен. Аз нося отговорност за това, че ДОПГ (държавна организирана престъпна група) е откраднала България и осъществява Геноцид над българския Народ. Отговорност без вина. Не става въпрос за вина и виновност, а за отговорност, което е нещо съвсем различно. Да осъзнаеш, че носиш отговорност за живота на близките си, за своя живот, за Народ и Родина е градивно, жизнено и изпълнено с бъдеще. Да носиш вина е деградивно, убийствено и безизходно. Веднъж след като сме се обърнали навътре в себе си, променили сме се, станали сме отговорни за всичко около нас, разбирайки че това „около” е в пряка връзка и е следствие от това „вътре” в мен, тогава можем да започнем и с външните действия за отвоюване на България от ДОПГ.Трябва да вярваме в себе си. Приказки от рода: „няма как да стане”, „не е възможно”, „няма да се получи”, „не ме интересува”, „нищо не мога да направя”… и пр. са неуместни и са за боклука. Отговорният човек може всичко.

За да победиш врага, трябва да го познаваш. За да знаем къде и как да ударим, трябва отлично да разбираме противника.

Какви са основните цели на ДОПГ?:
1.Да запази вече награбеното;

2.Да продължи да граби.

Запазването се осъществява на различни нива. Създават се множество абревиатури на политически партии, които щафетно си предават властта. Боричкането и острото говорене между политическите остриета е заблуда на жертвите – данъкоплатци и избиратели. Всъщност всички партии са част от ДОПГ, като палитрата е разтворена максимално широко, за да обхване всички балъци. Дясно, ляво, център, патриоти, по-леви, по-десни, по-патриоти, най-от-по- и т.н. Всяко следващо правителство пази предходното. Чрез наредените от партийните вождове дупетати, а не избраните от народа личности, се охранява законово вече награбеното. Чрез назначените от партиите (от бандитските подразделения на ДОПГ) магистрати, се бетонира безнаказаността на грабителите. Възловите позиции в държавата са заети от представители на ДОПГ. МВР, ДАНС, НАП, Главен прокурор, ВКП, ВКС, ВСС… при необходимост се използват като чадъри, а когато е необходимо като бухалки. Към тях са и поставените в зависимост медии и послушните журналя, които също са с двойно предназначение. Да охраняват ДОПГ и да разкъсват всеки враг на ДОПГ.

Самото ограбване на България е многопластово. Паразитите са се впили буквално в телата ни и изсмукват кръвта ни. По общини, чрез кметове и общински съветници. Нагласени обществени поръчки, откази от съсобственост, преки плащания, „съвместни” участия в проекти, заменки… По министерства отново чрез познатите схеми за търгове, преки поръчки, прехвърляне на средства към свои фирми, финансиране на програми, НПО-та, културни мероприятия, ремонти, строежи, инфраструктурни проекти, преразпределяне на евро пари, концесии, приватизации… Допегейците в Парламента осигуряват законовата форма на грабежите. Разнокалибрени чиновници от изпълнителната власт осъществяват разплащането. Крайните получатели са олигарсите и местните феодали. Те превъртат парите, като част от награбеното се връща в джобовете на осигуряващите финансовите потоци законотворци и изпълнители. Прокурори, съдии и полицаи подсигуряват схемите с имитиране на обвинения, разследвания и съдебни процеси за замазване на очите на обществото – балъците, данъкоплатците, жертвите на грабежа. Журналята доставят медиен комфорт на Допегейците. Съответно магистрати, полицаи и медии получават своя пай от баницата България. Всекиму според заслугите. Колкото по-незаинтересовани са жертвите, толкова по-лесно се извършва грабежа. Точно затова непрекъснато се повтаря и набива в главите на балъците мантрата „нищо не може да се направи”.

Как да отвоюваме България? В гр.Русе има един бунтовник Бойко Никифоров, който следи отблизо всяко решение на кмета и общинските съветници. Никифоров осветява в социалните мрежи далаверите на общинарите. Освен това непрекъснато пуска сигнали за престъпленията до българските и европейските институции. Вярно е, че институциите са част от ДОПГ и сами себе си няма да разследват, но въпреки това тактиката му има успех. Русенските допегейци не се чувстват комфортно, когато са наблюдавани изкъсо. Бойко Никифоров ходи на всяка сесия в общината, поставя въпроси и изисква отговори. Той активно пречи на паразитите да продължат с грабежа. А сега си представете, че до него застанат още 10 бунтовника или още 100? Това ще е краят на ДОПГ в Русе. Помислете, ако във всеки град има такива бунтовници, които спират въздуха на ДОПГ. Изкарват на светло червеите, осветяват ги и на практика им отрязват достъпа до парите на данъкоплатците. Такива групи трябва да има прикрепени към всяко министерство, към всяка държавна хранилка, където им авъзможност да се краде. Под непрекъснат граждански натиск трябва да бъдат всички допегейски звена. Видяхте ли го? Не е никак трудно, даже е лесно. В София срещу ДОПГ са се изправили Николай Колев-Босия, Янко Янков, Вихрен Михайлов, Румяна Георгиева, Сърнела Воденичарова… Столицата е сърцето на Шайката и са необходими повече бунтовници, за да се покрият всички допегейски точки.

Затворете очи и вижте голямата картина. Ние, враговете на ДОПГ сме се обединили, вече имаме достатъчно бойци и реално сме прекратили достъпа на тениите до нашите пари – парите на българските данъкоплатци. Като им спрем възможността да ни грабят, ще им отнемем и политическата власт. Никакви репресивни органи няма да ги спасят. Страхът от възмездието е най-големият репресивен орган. Народът ще скове слугите на ДОПГ. Разбира се, отвоюването на България няма да стане за една нощ. Ще има скърцане, ще има трудности, ще ни арестуват, бият, заплашват, ще ни тормозят. Но каквото и да правят, Ние ще ги победим. Вихрен, Бойко, Кольо, Янко и други приятели ги арестуват по 15-20 пъти всяка година заради различни измислени поводи за „нарушаване на обществения ред”, „за неизпълнение на разпореждане на милиционера „ и т.н. Завеждат им дела. Мъкнат ги по съдилища… И какво? От всичките репресии, бунтовниците не само че не се стряскат, но дори стават още по-твърди и смели, защото усещат как допегейците се гърчат в страх. Възмедието идва. Само да не си помислите, че хората дръзнали да се изправят в открита битка срещу ДОПГ нямат семейства и деца. Имат, и точно заради тях са толкова непримирими, защото не искат техните деца да са роби на децата на допегейците. Освен това знаят, че няма чужда болка и чужда неправда. Те винаги са готови да помогнат на всеки нуждаещ се от помощ срещу корумпиран прокурор, съдия или друг допегеец.

И така, след като масирано започнем да осветяваме паразитите, след като започнем да ги преследваме на всяка крачка и буквално да ги показваме онлайн, ще ги парализираме. Чрез съвременните технологии вече не е проблем всеки гражданин да заснема и излъчва на живо във Фейсбук допегейските гърчове. Спираме финансовите им потоци и ограничаваме свободното им маневриране. Поставяме ги в ситуация на преследвани престъпници. Нека те да усетят какво е да си дивеч. След това ги откъсваме от властта. Избираме безкористни, почтени личности, отдадени на каузата България. Заменяме допегейците с българофили във всички власти. Законодателна, съдебна, изпълнителна. Отнемаме от вкараните в затвора допегейци и от техните семейства всичко, което са награбили през последните 28 години. Това обаче не е краят. Необходимо е да изградим такава социално-икономическа система, в която бъдещи кандидат-допегейци изобщо да не могат да виреят. Да има остра повсеместна нетърпимост към корупция и държавен бандитизъм.

За да успеем, е необходимо още от сега да започнем да възпитаваме децата си в този дух на справедливост, законосъобразност и непримиримост към ДОПГ. За да има утре в България смели и свободолюбиви, принципни и честни граждани, днес трябва да възпитаваме децата си в тези идеали. Иначе няма откъде да се вземат честните, смелите, борбените, некорумпираните, готовите да служат на Народа си и да бранят Отечеството си. Отговорните хора няма да паднат от небето. От нас зависи дали ще ги има. От нас зависи отвоюването на България от ДОПГ, а от децата ни – запазването на България. Другото, другото е ясно. Нашите деца ще бъдат роби на децата на допегейците. Това ли искате? Смърт на ДОПГ!

 

Ивайло Зартов, 30 юни 2017г.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. attila - В БАЩУ (КИЕВ) Балтаварите от Десен Сектор и ТРИЗУБ ни Показаха Верния ПЪТ !
09.07.2017 18:22
ЧЕЛЕН ОПИТ от Киевска България !

В Старата Българска Столица БАЩУ(КИЕВ) Балтаварите от Десен Сектор и ТРИЗУБ ни Показаха Верния ПЪТ !

Време е да Има ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС и ще Има Първо в Пазарджик, После и в Целия Задунайски Болшевишки КЕНЕФ !

Бившият Каднидат Депутат от Радикалната партия Андрей Лозовой Призова във Фейсбук Страницата си да Бъдат Издирвани и Изтребвани Жените и Децата на МИЛИЦИОНЕРИТЕ от Беркут, както и да Бъдат Палени Вратите на Апартаментите и Къщите им.

ДА СЕ ЗНАЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Не е толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш КОТИЛОТО му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

КАЗАХ !!!

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. apostapostoloff - По- важно е да отвоюваме
09.07.2017 18:49
спокойствието си от лаладжии като Зартов.
цитирай
3. attila - ГДБОП Вече може да Шпионира "Вайбър", "Фейсбук" и "Скайп" !
09.07.2017 22:32
Внимание !

ГДБОП Вече може да Шпионира "Вайбър", "Фейсбук" и "Скайп" !

h-t-t-p://w-w-w.b-u-l-n-e-w-s.b-g/a-r-t-i-c-l-e/2-9-7-8-0-0

Споко, да Слушат ЕНИЧАРИТЕ !

Мен ме "Закачиха" за Черешата още 2009 г.Резултата го Виждате Нали ?

Скоро ние БЪЛГАРИТЕ ще слушаме Милиционерските Майки как вият на Умряло в Черни Одежди !

Едно КОПЕЛЕ от ГДБОП не му ли Пръснеш Черепа за Максимум 10 секунди, Много Зулуми ще Направи !

1.КОПЕЛЕТА от Бригада за Мокри Поръчки в ГДБОП под Ръководството на Флоров Пребиха Прокурора Кирил Димитров Обвинил НАРКОДИЛЪРИТЕ-РЕКЕТЬОРИ от РЗБОП Пазарджик Грозданов и Кожухаров !

w-w-w.v-s-e-k-i-d-e-n.c-o-m/1-3-4-7-8-4

2.КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП в Перник Начело с Цоновски Само/Убиха Свидетелят Чочо и Покриха Истинските Убийци на Мирослава !

b-l-i-t-z.b-g/n-e-w-s/a-r-t-i-c-l-e/3-4-2-1-8-8

3.КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП в Пазарджик Начело със Съветската Мастия Грозданов Арестувана с ДВА КИЛОГРАМА КОКАИН Покровителстват Наркотрафика в Града и Региона !

p-l-o-v-d-i-v-o-n-l-i-n-e.c-o-m/r-e-g-i-o-n/i-t-e-m/2-2-9-1-5

4.КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП Благоевград начело с Петър Кънев Покровителстват Трафика на Жени с цел Проституция !

f-r-o-g-n-e-w-s.b-g/n-e-w-s_1-1-3-0-3-7/S-H-e-f-a-t

5.КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП в Добрич Организират и Контролират Трафика на ХОРА за ТРУПНИ ДОНОРИ !

w-w-w.n-d-t-1.c-o-m/a-r-t-i-c-l-e.p-h-p/2-0-1-0-0-2-0-7-1-7-1-4-5-9-2-0-6

ИЗВОД:

БОП-аджията е Доказан Престъпник, Мутра, КОПЕЛЕ Подлежащо на Отстрел.

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР!

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР!

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш!

МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ!

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11777021
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930