Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2017 12:11 - ЗА АСЕНОВГРАД, МВР И ПОЛИТИКАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1053 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ТРАНСПОЛИТИЦИ И ХИБРИДИ
Не искам да анализирам скандала в Асеновград отделно от другите скандали, но рискувам да напиша твърде дебел том за задкулисието у нас. Затова ще го анализирам отделно, но знайте, че става дума за едно отделно пъзълче, което е частица от цялото.
България е в състояние на истерия. Това се получи заради общото врияние от няколко фактора-изключително висока корупция на най-високо политическо ниво, противозаконни истерични действия на прокуратурата и най-вече на Главния престъпник, пардон, прокурор, натискът от страна на Европа, лошото икономическо състояние на страната и предстоящото председателство на България. /ако изобщо се състои!/.
България трябва да доказва пред Европа, че се бори с корупцията. В същото време вътрешните кукловоди няма да позволят това, защото цялата им власт ще се срути и до един ще бъдат опандизени. В същото време криминално проявеното лице Цветан Цветанов се връща от САЩ и атакува сделката с "Грипен". Да, но и Москва не спи. Москва активизира резидентурата си, политическото си влияние върху БСП, Атака и останалите т. нар. "Обединени патриоти". Не бива де се забравя и този абсурд, че човек не може едновременно да бъде "национален предател и "обединен патриот".
Какво остава да правят в Народното събрание, президентството, Изпълнителната власт и съдебната система?
Остава им само едно!
Да изчакват имитирайки бурна дейност и да създадат "страничен пас" чрез подмяна на проблемите.
Това което стана в Асеновград е нещо, измислено прези 10 века от Николо Макиавели. Когато имаш вътрешен проблем си създай псевдо външен и обратно. 
Е, у нас е обратно.
Предизвиканите етнически проблеми в Асеновград са точно това, което устройва кукловодите у нас, устройва Москва, устройва изпълнителната власт и прокуратурата. Един етнически проблем устройва всеки един от тях поотделно и в това се крие най-големия шанс за оцеляването на тази идиотска система. 
Опитите за етнически клатушкания на страната не са от сега. Това е един вече разиграван номер за прикриване на истинските проблеми на България. Спомнете си т. нар. "Възродителен процес". По времето, когато външният ни дълг растеше лавинообразно и застрашаваше живота и здравето на БКП. Както виждате, тя успя в много голяма степен да оцелее и да придобие отново цялата власт именно чрез масивен етнически проблем, създаден изцяло от тях.
Сега се опитват отново да оцелеят. Виждате, че не се действа само в Асеновград, но циганите излязоха и в Пловдив и на други места. Това ясно показва, че тази акция се управлява от едно място. Според моите анализи акцията има явни и скрити "дейци" Спокойно мога да кажа, че явният се казва Валери Симеонов. Като бивш щатен комсомолски секретар той действа с рогата напред и има за цел да обедини хората, които лесно се подават на хибридни слова. Но това не може да стане без скрита организация. затова трябва да разкрием кой може да бъде средното звено между кукловодите и организацията на тази акция. Спокойно и без риск можем да приемем, че това не може да бъде друг, освен "Атака". Някой ще кажат, че Волен има същата роля като Валери Симеонов и е екстравертен. Той има задача да повежда открито след себе си лумпени и лесно манипулируеми български граждани. От друга страна не го бива в конспирацията а и осъдителните присъди го правят крехък и ненадежден. Но тук стигаме до едно лице, за което малко се говори  и пише. Става дума за бившият Главен секретар на МВР и от скоро тихомълком внедрен в "Атака". Той единствен има организационен капацитет да организира такива етнически противопоставяния поради връзките си с определени полицейски структури по места. Те имат богата листа от криминални престъпници и зависими хора, които биха изпълнили една такава задача. Прочее, тя напълно устройва и Борисов, защото му дава възможност да лавира, че етническите проблеми в България му пречат да се бори с корупцията и да се проведе Съдебна реформа. Устройва и Цацаров, защото борбата с корупцията остава на втори план. Устройва и Народното събрание, като оправдава бездействието муТак се удрят с един куршум цяло стадо от зайци. 
А всъщност, зайците сме ние, защото се държим като зайци!


























































































Гласувай:
3



1. attila - Зад Мангалите и Пишман "Националистите" Стоят КУРВИ от ДАНС !
04.07.2017 13:05
Радан Кънев:

Роми и Националисти при Най-Малката Искра Палят.

Истината е, че и от Двете Страни Стоят Ченгета от ДАНС.

ЦЕЛТА Е ЯСНА !

w-w-w.1-6-8-c-h-a-s-a.b-g/a-r-t-i-c-l-e/6-3-1-5-6-1-9

Потомственото Болшевишко КОПЕЛЕ Валери Симеонов:

Службите ще Презследват Всички Които Подклаждат Етническа Омраза и Отправят Заплахи за Живота в Интернет !

МИНЕТЧИИТЕ от ГДБОП и ПЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС ще ме Хванат, Като През 2009 за ЧУРКАТА !

Много Уважавам МИЛИЦИОНЕРИ, Особено ПАЗАРДЖИШКИ.

Копелетата от ГДБОП в Устенцата, Курвите от ДАНС в Дупенцата,Редовите Милиционерски СВИНЕ в Ушенцата.

Копелетата (Престъпници) от ГДБОП Заработват Орално, Курвите (Доносници) от ДАНС Анално.

Обединението на Курвите от ДАНС с Копелетата от ГДБОП имаше за цел Създаването на Универсален Спец МИЛИЦИОНЕР....От ГЪЗА в УСТАТА и Обратно, да не се губи Вкусът.

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР

КАЗАХ

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736569
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031