Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2017 09:32 - Преговори между България и Индия за завръщането на циганите в родината им?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 8238 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Питам как вървят преговорите между България и Индия за завръщането на циганите в родината им?

04.07.2017    

imageЦвета Кирилова 

 

Искам да видя поне 100 роми (цигани) да държат в ръцете си националния трибагреник, да пеят безупречно националния химн на България, да играят поне 3 български народни хора, да протестират пред парламента в защита на българската национална кауза и ще повярвам, че интеграцията, започнала с едро финансиране преди повече от 30 години, едва днес е започнала да се случва.

Междувременно искам да попитам как се развива правителствената политика и на какъв етап са преговорите на България с Индия по отношение на решението на индийското правителство да приеме циганите, разпиляни по света, на своя територия, давайки им уникалната възможност да поддържат своята индийска идентичност. Със скорошно изявление на правителството, Индия покани циганите да се приберат в Родината си и призова националните правителства на държавите, в които пребивават ромски общности, да й съдействат.

В този ред на мисли, бих искала да поставя няколко въпроса:

– Докъде са стигнали разговорите между българските и индийските власти за уточняване на процедурата за изчерпателно информиране на ромската общност в България за тази възможност?

– Какви са условията циганите да се приберат в Родината си и има ли политическа воля от страна на България за съдействие на индийското външно министерство?

Колко цигани у нас вече са проявили интерес към поканата и какво се изисква от наша страна, за да дадем възможност на циганите да упражнят изконните си права да се завърнат в Индия?

Що се касае до вътрешната ни политика заявявам, че мнозинството не може да издържа повече непоносимата тежест да влачи на плещите си здрави и прави хора, които от една страна отказват да работят, отказват да се обучават, както ги задължава Конституцията на РБ, абдикират от отговорността като гражданин на държавата ни да се интегрират в общността, да говорят български език, и да допринасят добавена стойност към прогреса и развитието на страната ни.

Софийското равно поле напролет ги очаква. Задължителна почасова трудова заетост и основно обучение минимум 3 пъти в седмицата. Драстично орязване на социалните помощи. Хайде стига с този Аll Inclusive 25 години. Няма ги бачкаторите, избягаха зад граница. Докато бяха тук, това източване на социалната система почти не се усещаше.

Сега е останала една шепа хора, които издържат двойно повече от онези, които са научили схемата как да източваш държавата.

ОТКАЗВАМ ДА ИЗДЪРЖАМ ПОВЕЧЕ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ И, АКО НЕ БЪДАТ ПРЕДПРИЕТИ АДЕКВАТНИ МЕРКИ, НАЙ-ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ СПИРАМ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ СИ НА ДЪРЖАВАТА, КОИТО ОЩЕ ДОКАТО СЪМ ГИ ВНЕСЛА, НЕПЪЛНОЛЕТНАТА ГИ Е ИЗНЕСЛА!

Да ми щрака с пръсти някой за моя сметка, а аз да работя като вол, това няма да стане. Да е ясно!

Цвета Кирилова

 



Тагове:   България,   цигани,   Индия,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. fascindoo - Айде Боко, ти си,
04.07.2017 09:41
дай отговор на Цвета Кирилова!
цитирай
2. 4u4eloto - Здравейте, приятели! Аз съм Ч...
04.07.2017 15:45
Здравейте, приятели!
Аз съм Чучелото, на галено ми казват Чу.Всеки от моите 2000 приятели във ФБ знае, че аз съм най-великият поет на света за всички времена.
Чу
цитирай
3. nedovolen - 1
04.07.2017 21:38
Припомням две статии от покойния ЕЛТИМИР:
http://eltimir.ovo/news/iztrebva_se_edin_narod_vinovni_njama/2013-06-27-244

Изтребва се един народ – виновни няма

Която и от официалните партии да дойде на власт, който и да поставят за премиер, всъщност нашата бивша държава ще я управляват все същите евреи сатанисти.

Пламен Орешарски не само не спря политиката, започната от предишните правителства за физическо ликвидиране на бедните българи. А над 80% от българите са бедни. Всяко правителство през последните 23 години се оказваше по-лошо от предишното. По-безчовечно и по-грабителско. Боклук Бойко Борисов заслужава да бъде набучен на кол в центъра на София. Бесилка за такъв гаден престъпник е малко. Управлението на Орешарски обаче започна с такива садистични и незаконни изстъпления, че наистина не знам възможно ли е да съществува по-голямо зло.

Само че истинските престъпления на партиите не се виждат, за тях почти не се говори. Залъгват ни с някакви смешни протести, на които се издигат повърхностни искания. При това „протестите” бяха овладени от партиите и от конспиративните надправителствени организации, финансирани от Сорос. Задава се не промяна, а нов кръг на смъртоносната, на българоубийствената спирала, в която ни завъртяха евреите.

Казват, че евреите искат да ни изтребят, за да отнемат земята ни и да се заселят тук. Да, такъв план има.Планът „Еврия”. Зад този план обаче стои един друг, още по-зловещ план, за който и самите евреи не подозират. Те, евреите са ни обрекли на смърт, но те също са обречени да умрат, след като си изпълнят мръсната задача. Ще умрат и циганите. Само че на нас от тяхната смърт по-леко няма да ни стане.

Отново припомням нещо, писано преди време. Искам българите да се осъзнаят, преди да е станало прекалено късно. Срокът ни вече изтича.

27 юни 2013 година

***

„Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.” - Makkoth (7 b)

Да, няма виновни. Ограбиха България, откраднаха, тоест приватизираха си българската земя, присвоиха си законите, посегнаха и си взеха всичко, което им хареса. Виновни няма. Докараха българина до просешка тояга, и с неговите пари и богатства, събирани от поколения позволиха на мързеливите цигани да се замогнат. Създадоха безбройни цигански банди и ги пратиха да грабят, да насилват и убиват безнаказано безпомощните българи. Виновни няма. Умъртвиха с различни методи един милион българи, а други милион и половина прокудиха зад граница. Виновни няма. Създадоха специални методики за медицински геноцид, вследствие на което над 250 хиляди български семейства са бездетни. Вследствие на което заболеваемостта от рак, инфарктите и инсултите сред българите са не в пъти, а в „пъти с нула накрая”, както се изрази един мой добър приятел, преди самият той да умре от рак. Виновни няма. Избиха целия духовен, интелектуален и морален елит на България, оставиха само карикатурите. Избиха безжалостно цяла категория българи – участниците в антиболшевишката Съпротива и сега се готвят да доизбият останалите. Виновни няма.

Да, виновни няма и няма и да има. Защото според тях престъплението срещу българин не се приема за престъпление.

Има ли свидетели на престъплението? Има един свидетел и той бе посочен още от Виктор Юго – целият свят. Светът обаче мълчи. Мълчи под ционистката тояга и американския глобалистки ботуш. Светът мълчи, той е ням, него го няма. Свидетели има ли? Свидетели няма. Престъплението може да продължи. И виновни няма да има.

18 януари 2010 година

цитирай
4. krumbelosvet - Ако има
05.07.2017 06:37
Ако има наистина такова предложение на индийдкото правителство, заслужава си ВСЯКА ЦЕНА, Зза да де освободим от ЦИГАНСКО РОБСТВО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6486639
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!