Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2017 09:33 - КОИ СМЕ НИЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 8473 Коментари: 11 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАК ТИКВАТА И КРАТУНКАТА СИ ЗАТЯГАТ ГАЙКИТЕ

Системата на управление на страната рухна. Властите правят истерични ходове да прикрият собственото си безумие. Опозицият истерично ги разкрива, преувеличава и сатанизира.
На фона на тази действителност един селски ергенин забрани Нютон и останалите физически закони и "създаде" "Закон за натягане на гайките". Всяка сутрин той затяга гайките на "Мерцедес"-а си и тези, на самочувствието си. 
Прякорът на този "откривател" е "Тиквата" и по "Закона за всеобщата гадост" е министър-председател на България за трети /Надявам се за последен път според "Закона за ходене за вода със стоничка" /. Негов сол ташак е лице с фамилия, която се превежда като "Кратунка". По същия "Закон за всеобщата гадост" е главен прокурор/с малка буква/.
Оказва се, че нас ни управляват Тикви и Кратунки.
Тогава-ние какви сме?



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kanibal - Босия, че тиквата е отврат знаем ...
30.06.2017 13:42
Босия, че тиквата е отврат знаем всички, но трагедията е, че няма по свястен, можеш ли да посочиш? Курнелия е милион пъти по отвратителна, нали?
цитирай
2. krumbelosvet - Чудно
30.06.2017 14:21
Любимецът на дясна "Европа" и Америка, е противен на най-десния бос. А сочната Корнелия е отвратителна на Канибал.
цитирай
3. bosia - до горните двама
30.06.2017 14:51
Защо ме хвърляте в кочината на таз селска мома? Разбирам да ме мразите, но това е нечовешко!
Защо, не мога да разбера, когато ритам някого, смятате, че помагам на противната страна? Ако имате памет и сте чели в трезво състояние предишните ми постинги трябва да знаете какво ми е отношението към БКП и неговите филиали в политиката. Но все пак да те хвърлят на Хининова е садизъм!
цитирай
4. nedovolen - Пасва
30.06.2017 14:56
Пренасям мой коментар от последния постинг на Кушел. Поне няма значение кой ще управства - тиква или каквато и да е кратуна, до като повечето не си променим това под шапката.

3. nedovolen - 1
11:20
Не знам какво е казал академика _ тв не гледам, вестник не чета, радио не слушам, за да чуя колко съм добре. Като бръкна в джоба _ усещам.

Демокрация произхожда от демон и крада. Крадат ни здравето, крадат ни средствата, телата... Само възрастта и душите не крадат_ не им трябват. А това е най_важното.
цитирай
5. анонимен - Много точен анализ
30.06.2017 16:47
анонимен написа:
Русоблисци като krumbelosvet много добре знаят, че между мутрата Борисов и Курнелия разлика няма, те са създадени и обслужват една и съща престъпна групировка, наричаща се преди БКП, която е послушна маша на грабителката политика на Русия спрямо България.

Борисов е един послушник, бивша ДС мутра, която Кремъл по примера на правешкия циганин с третокласно отделение Тодор Живков реши да постави начело на българската политика. Цлета е пълна икономически контрол на БГ от руските олигархични метастази, пълзяща окупация на българското Черноморие от руски блядове, прогонване на българите от страната черезь блокиране производствните моюности (окрадени от началниците на krumbelosvet), като стратегическите цели на Русия са завладяване на цялото Черноморие, цели поставени още преди 200 години и блядовете са на път да ги постигнат.

Докато българите не излезат на улицата и вкарат в затвора ДС мутри като Бойко Борисов, Сидеров, Каракачанов, Симеонов, Първанов, Цацаров, селската скрофла Корнелия и т.н. за служба към чуждо разузнаване (рисуското) България ще продължи да се свива и е на път да изчезне, т.е. присъединена към Мословски Блядиста, меятата на русоблизци като krumbelosvet.

много-руски-филец



крумчо е един от неколцината патологични путиноиди и комуноиди тук, които биха били щастливи, ако станем руская республика.
Впрочем тая сган е напомпила и постинга ти, но е забравила да напомпи оня за путин от завчера.
цитирай
6. radostinalassa - ...
30.06.2017 21:31
Как да няма кой да управлява?Прави се правителство от експерти,а не от подмазвачи по други спечиалности.
цитирай
7. krumbelosvet - Г-н Колев, аз ви уважавам
01.07.2017 07:43
Г-н Колев, аз ви уважавам като един честен десен ИДЕАЛИСТ. Който според мен търси спасението на България там, където по-скоро е исторически-доказаната й катастрофа. Но, наистина, каква алтернатива на ББ виждате, когато той е доведен на власт от ЕНП и САЩ? Те ще допуснат само още-по подходяш ЗА ТЯХ, не за нас, премиер. Ножът, хлябът и сиренето са у тях.
цитирай
8. nedovolen - НК
01.07.2017 09:10
krumbelosvet написа:
Г-н Колев, аз ви уважавам като един честен десен ИДЕАЛИСТ. Който според мен търси спасението на България там, където по-скоро е исторически-доказаната й катастрофа. Но, наистина, каква алтернатива на ББ виждате, когато той е доведен на власт от ЕНП и САЩ? Те ще допуснат само още-по подходяш ЗА ТЯХ, не за нас, премиер. Ножът, хлябът и сиренето са у тях.


Чудесен коментар. Съименник съм на Босия по име и фамилия и предикилийник. Неизвестен, пък и защо и на кого да се известявам. Псевдонима ми е набор на появяването на Волен на политсцената, а на мен в нета. Оригинала бе - НеДоВолен. Не говоря ни за хамериканските, ни за руските съединени щати.Едно време се опитахме, не стана. Не става ни с протести, ни с домати. И с адвокат Калашников не става, както казваше покойния Ангел Грънчаров - Елтимир. Толкова за политика.

Тази планета не е за рационална мисъл и всичко, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от Вселената да настръхва от ужас. Какво значи - не само у нас, световното население трябва да промени мисленето си. Единствено тогава може да има промяна. ФАЩ и РАЩ са само слуги, а ББ и за вода да носи не става.
цитирай
9. krumbelosvet - към коментар 8
01.07.2017 09:39
Мисля, че мисленето, и неговата промяна, не зависят от "световното население", а от хората, на които се е паднала тая неблагодарно роля - да мислят за ОБЩИТЕ проблеми. А в момента маи, от всички мислещи за обществото хора, Е ВАЖНО САМО какво мислят РЕАЛНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ СВЕТА - банкстерите от една известна улица. Май само Бог може да им попречи.
цитирай
10. nedovolen - До - 9
01.07.2017 10:46
Хе, примерно тези от известната улица са слона, а световното нас-е мравките. Слона може да смаже хил. мравки, без да усети. А мравуняка може да оглозга слона. Как е? Господ е сложил и тези на улицата, да им дойде акъла на мравките. И тези от улицата са само слуги. По-просто не знам.
цитирай
11. krumbelosvet - Мравките
04.07.2017 10:36
Мравките даже умрял слон не могат да оглозгат целия. А сериозно, няма революция без орханизация. А организацията идка поне ВЕСТНИК. А масмедиите са в ръцете ма банкстерите. А банкстерите, които действат КОНСПИРАТИВМО, чрез масмедиите са направили смешна самата дума конспирация. Организатор моце.фа се появи само на територия свободна, поне донякъде, от конспираторите-глобалисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743355
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031