Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2017 11:00 - ПАМФЛЕТ НА ИВАЙЛО ЗАРТОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.06.2017 11:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СЪВРЕМЕННИТЕ ЕНИЧАРИ И МАЯ

 

Еничари – българи, които убиват българи. Деца, насилствено откъснати от семействата им. Възпитани, обучени и овластени от поробителя. Вкарани в „правата” вяра от насилника, еничарите са превърнати в послушни роботи, готови да убият баща си, да изнасилят майка си и да се гаврят със сестра си. Така е било по време на турското робство. Днес, през 2017г. в България имаме нов тип еничари. Наричат сами себе си полицаи.

Мая Михайлова е мъничка, крехка млада жена на 25 години. Майка е на две момиченца. На 09.06.2017г. около обяд трима „мъже” полицаи от 4-то РУ на МВР гр.София арестуват Мая и я отвеждат в районното управление. Мъжагите в униформи се развихрят. Ето какво пише в жалбата до министъра на вътрешните работи г-жа Михайлова: „…бях ритана, свалена на земята, закопчана с белезници, обиждана и унижавана… Жената-полицай, която пристигна без ясна роля, стоя на разстояние по време на осъщественото физическо насилие”. Бруталното отношение към майката на две деца продължава и в конака, тоест в полицейското управление в продължение на четири часа.

Виждам как се напъвате и не можете да си представите причината, заради която тези „слуги на Народа” мачкат Народа в лицето на Мая. Усещам вашата обърканост, страхът ви от непредизвиканото униформено насилие. Ами ако утре вие се окажете на мястото на жертвата? Ами ако това е вашата съпруга, вашата дъщеря или сестра? Разбирам надигащия се в гърдите ви гняв.Но въпросът остава. Какъв е поводът за поредното полицейско насилие? Да не би тежащата 40 кг. Мая да ги е нападнала с нож, с автомат или с базука? И „мъжете” да са били принудени да се защитят чрез ритници и обиди? Докато я поваляли, полицаите съскали в лицето на Мая: „Защо не си мъж…?”, „…циганка, смърдиш…”. Репликите са многозначителни. Можем само да гадаем какво щеше да се случи, ако беше мъж, след като си позволяват да насилват така безцеремонно беззащитна жена. Междувпрочем, ако Мая беше циганка никой нямаше да я пипне с пръст. Истината обаче е, че етносът няма никакво значение. Мая просто отказва да заплати незаконната цена от 1,60 лв. за билет за градския транспорт!!! Според съда, „Наредбата за превоз на пътници”, произведена от Столичен общински съвет, е незаконна. Тази наредба 3 пъти е отхвърлена от българския съд. Според решението на съда, „билетчетата” са незаконни и контрольорите нямат право да санкционират гражданите, заради незакупуването на тези незаконни билетчета. Именно на това се е позовала и Мая Михайлова. Тя се е облегнала на решението на българския съд и е обяснила защо отказва да си „дупчи” билет в автобуса. Нейното мотивирано обяснение докарва до бяс полицаите, дошли да окажат съдействие на незаконните действия на контрольорите. Така се получава, че българските полицаи не зачитат решенията на българския съд!?! Съвсем отделен разговор е темата за честта на пагона, за достойнството и личния морал, които би трябвало да притежават униформените. Сякаш не е достатъчно подло да риташ, заплашваш и обиждаш беззащитната жена, която на всичкото отгоре според закона има право. Но в своите обяснения за случая „честните” полицаи са описали себе си като жертви. Те били ритани, псувани и унижавани от Мая!?! Слава на Бога, че не тя ги е повалила на земята и не тя им е сложила белезници.

Веднага се сещам за подобни подлеци в униформи. Помните ли случката във Варна, където пак полицаи написаха, че са били нападнати, бити и обиждани? За малко човекът да го вкарат в затвора. Но за щастие тогава се появиха кадри от охранителни камери и цяла България видя, че полицаите лъжат и че всичко е било точно наопаки! Да ви припомням ли и други подобни гнусотии?

Съвременни еничари. Как е възможно да съществуват? Защо ги има? Първоначално всичко е въпрос на личен морал и домашно възпитание. И когато нещо не е на мястото си в основите, малко власт и безнаказаност могат да родят чудовища. Те са такива, защото могат да си го позволят и защото знаят, че няма кой да ги накаже. И още – българските полицаи не служат и не защитават гражданите. Българските полицаи са слуги на ДОПГ (държавна организирана престъпна група). Еничарите защитават властта на Бандата от корумпирани политици, магистрати, олигарси и местни феодали. Уличното полицейско насилие е само малка проекция на Геноцида, осъществяван от ДОПГ над българските граждани.

Някой ще каже – ама не всички полицаи са такива изверги. Както и не всички прокурори и съдии са корумпирани. Така ли? Ами тогава защо честните, свестните и неподкупните си седят кротко и си трайкат? Нормално ли е да седиш в отбора на убийците на България и да се правиш, че нищо не знаеш? Защо не изобличите вашите гнили ябълки? Защо не въстанете срещу престъпниците в униформи и тоги? Можете поне да напуснете техния лагер и да се присъедините към Народа си. Можете много неща, но не правите нищо и с това ставате съучастници в Геноцида. Честни били. Може и да е така, но са страхливи. И заради тях подлеците вилнеят.

Защо Началника на 4-то РУ не уволни тези насилници? Любопитен момент е, че шефът на 4-то РУ е жена. На нея дали ще й хареса да бъде газена от башибозук в униформи? Защо комисарката не подаде оставка? Очевидно е, че нейните подчинени са изпуснати от нея и тя не може да ги контролира! Къде е Министърът на вътрешните работи? Никой от големите началства не се наема да защити Мая. Ето защо трябва пряко да избираме висшите магистрати и полицаи. За да служат наистина на народа си, а не както е сега – да слугуват на ДОПГ.

Свинщината от 09.06.17г. продължава на 21.06.17г. Пред 4-то РУ на протест се събират приятели и съмишленици на Мая в нейна подкрепа и с искане за незабавно уволнение на виновните полицаи. Пред конака е съпругът на Мая – Вихрен Михайлов, там са Николай Колев-Босия, професорът по право Янко Янков, Румяна Георгиева, Сърнела Воденичарова, Катя Донкова, Илиян Михайлов, Еми Валентинова и още тридесетина достойни човека (простете ми, че не мога да изпиша всички имена). Протестът преминава спокойно. Нищо не се случва. Никой не слиза при протестиращите. Комисарката-шеф на 4-то РУ се крие. Но след като вече всичко свършва и повечето хора са се разотишли, от въздуха се появява цивилен еничар, който се заяжда с един от протестиращите мъже. Цитирам разказ на присъстващ: Някъде след 17,30 часа, може би около 17,45 часа, когато хората се бяха почти разотишли и протестът приключваше, към един от участниците, който беше седнал на края на една от бетонните саксии в градинката пред управлението, се приближи цивилно лице, което се представи с думите „криминална полиция“ и започна да извършва проверка на неговите документи с обяснението, че протестът е приключил, а той все още държи плакат и вдига шум. Обяснихме, че плакатът е навит на руло и седи до него, не го държи. В това време проф.Янко Янков, който беше на около 2 метра от хората се приближи и попита какъв е проблемът. Цивилният полицай му кресна гневно да се отдръпне, защото се извършва полицейска проверка на документи и ако не се отдръпне ще го арестува. Всички се изненадахме от тези закани, тъй като никой не е провокирал с поведението си такова грубо и агресивно отношение. Проф.Янко Янков не се отдръпна, като каза че нищо не е нарушил, тогава служителят на криминална полиция извади нервно белезници и издекламира че го задържа за 24 часа за неизпълнение на полицейско разпореждане. Въпросната случка се разви в рамките на не повече от 2-3 минути. Проф.Янков беше грубо завлечен в полицейското управление пред смаяните ни погледи.”

И така проф.Янко Янков е арестуван без никаква видима причина, освен че се е намесил да защити проверяваното лице от супер изнервения и неясно защо агресивен цивилен полицай, представил се като част от „криминална полиция”. Че живеем в бандитска държава няма спор, но че така от нищото слугите на ДОПГ са започнали да ни прибират от улиците - това е нещо съвсем различно. Но не е ново. Винаги безсилието на режима се изхвърля като „чикия на пясък” върху невинните хора, само защото те са се осмелили да надигнат глава против бандитския режим. И пак обърнете внимание на подлостта в действията на „пазителите” на закона.

Тук му е мястото да попитам къде са българските журналисти? Журналята знам къде са – слугуват на ДОПГ. Къде е другарката Дарина Сарелска от НОВА ТВ? Тези събития не са ли актуални или няма да са интересни на зрителите и затова ги пропускате? Или просто не са удобни за вашите господари от ДОПГ? Все пак е някакси некрасиво едни слуги да разказват за безчинствата на други слуги. А къде е колежката на Дарина Сарелска от БТВ? И за тази телевизия е по-важно да слугува на ДОПГ, нали? За БНТ изобщо не питам. Така наречената обществена телевизия не би си позволила да защити български граждани. Това е лукс, който мижитурките-журналя не могат да си позволят.

На фона на тези срамоти, се очаква всеки момент полицаите от цялата страна да излязат на протест.  Ще искат по-високи заплати, по-добри условия за труд и пр. Чудесно! Дали на протестиращите полицаи ще им се иска Народът да е с тях? Дали ще имат нужда от правозащитници и човеколюбци като Мая, Вихрен, Кольо-Босия, Янко, Руми, Сърнела, Илиян, Катя… Ами какво ще стане, ако отнякъде се появят еничари, повалят на земята протестиращите полицаи и започнат да ги ритат и обиждат? Какво ще стане тогава? Как ще се почувствате вие, които уж сте наши защитници? Позор за страхливите насилници в униформи и техните Мики-Маус началници! Позор за бездушните журналя. Слава за всеки един достоен български гражданин, осмелил се да се опълчи на ДОПГ!

 

Ивайло Зартов, 22 юни 2017г.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741534
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031