Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2017 13:46 - Психопат Бенямин Нетаняху: Асад използва химическо оръжие на сирийските деца-отново!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Психопат Бенямин Нетаняху: Асад използва химическо оръжие на сирийските деца-отново!

Чрез Jonas Д. Алексис на 5 април 2017 г.

Кой е Бенямин Нетаняху наистина заблуждаваш този път? "Лицемерецо, извади първом гредата от твоето око, и тогава ще видиш ясно за да извадиш сламката от окото на брата си. "

image ... от Jonas Е. Alexis

 

Има някои идеи, които са толкова тъпа и луд, че само психопат ще им повярва. Психопатите, както всички знаем, не се интересуват от други хора. В действителност, те не ми пука за международното право или дори морална и политическа поръчка. Те обжалват само за моралния ред, когато изглежда, за да отговарят на техните подривни идеология.

Психопатите, казва Робърт Хеър от Университета на Британска Колумбия, могат да бъдат "очарователни", но "смъртоносни". "Тяхната отличителна черта е зашеметяващ липса на съвест. Тяхната игра е задоволяване на себе си за сметка на другия човек. Мнозина прекарват времето си в затвора, а други не. " [1]

Тя може да бъде лесно твърди, че Бенямин Нетаняху се вписва това описание. Той не се интересува от палестинските деца; той не се интересува от това, което казват, че западните лидери или мислят; той не се интересува от морален и политически ред и законност. Той се интересува единствено от изпълнението по същество Талмуда си дневен ред в Близкия изток и узурпира политическа цел на Запада чрез лъжи и измислици. И неотдавнашния конфликт в Сирия със сигурност е класически пример.

Нетаняху наскоро twitted че Асад е просто използва химически оръжия на сирийските деца. Доказателствата? Е, Bibi е доказателство! Край на дискусията. И какво означава, че международната общност трябва да направите? Нека да слуша Нетаняху най-добрата си:

Няма по-, няма, няма извинение да било за умишлени нападения срещу цивилни граждани и за деца, особено с жестоки и забранени химически оръжия. Призовавам международната общност да изпълни задължението си от 2013 г. до напълно и окончателно премахване на тези ужасни оръжия от Сирия. "

Аз със сигурност имаше добра смях над това. Както вече беше предложено, не е представено никакво сериозно доказателство, което показва, че Асад е отговорен за неотдавнашното нападение на деца. В действителност, тя е твърде рано за луд човек в Тел Авив бързо да скочи до такава необикновена и фриволно заключение.

Но тъй като Нетаняху е отчаян за да се отстранят Асад от власт, а след това първата стъпка е да се съблича на правителството на Асад на всяка система за оръжия. В този смисъл, Асад ще бъде безсилна, ако Израел реши да атакува отново.

Асад ще трябва да бъде напълно глупав или луд, за да се използва химически оръжия на сирийските деца именно защото той ще постави в опасност Русия в Сирия. Нетаняху никога не може да ни кажете защо Асад би искал да вземе такова самоубийство маршрут. (Това е съобщено, че така наречените сирийски бунтовници, а не на правителството на Асад, са произвеждали химически оръжия в определени райони в Сирия. )

Но нека да предостави психопатът в Тел Авив на глупаво предпоставката, че Асад е използвал химически оръжия. Какво ще кажете за Израел? Какво ще кажете за използване на бял фосфор в цяла цивилното население в Газа? [2] Какво ще кажете за поставяне на цялото население в Газа на диета? [3] Какво ще кажете за побой и изтезания на цивилни палестинци?


YouTube - ветерани днес -

Самият израелски служител Дов Weissglass обявен още през 2006 г., че Израел планира "да се сложи на палестинците на диета, но не и да ги накара да умре от глад." [4] Това не беше някаква метафоричен език. Weissglass беше сериозно:

"Израел строго контролирани, които биха могли продукти и не могат да бъдат внасяни. Забранените вещества са включени А4 хартия, шоколад, кориандър, моливи, сладко, тестени изделия, шампоан, обувки и инвалидни колички.

"През 2010 г., коментирайки това умишлено и систематично разрушаване на човешката природа на цялото население, Дейвид Камерън характеризира ивицата Газа като" затворнически лагер "и - за пръв път - не кастрират тази оценка като подчини неговата критика към прокламации за тъмничарите "неизбежна отбрана срещу своите затворници." [5]

Еврейски учени като Сара Рой са документирали подобни неща. [6]

Така че, който е наистина Нетаняху заблуждаваш този път? "Лицемерецо, извади първом гредата от твоето око, и тогава ще видиш ясно за да извадиш сламката от окото на брата си. "


[1] Robert D. заек,  без съвест: смущаващи света на Психопатите Сред нас  (New York: Guilford Press, 1993), 1-6.

[2] "Израел: Белият фосфор Използвайте Доказателство за военни престъпления," Хюман Райтс Уоч , 25 Март 2009 г. "Военна Експерт: Израел е с помощта на 3 международно забранени оръжия в Газа", Близкия Изток Монитор , 4 август, 2014.

[3] "Израел принуден да освободи проучване на Газа блокада", Би Би Си 17 октомври, 2012 година.

[4] Цитиран в Mouin Рабани, "Израел коси тревата", Лондон представяне на книги , 31 юли, 2014.

[5] Пак там.

[6] Сара Рой, Хамас и гражданско общество в Газа: ангажиране на ислямисткото социалния сектор (Принстън: Princeton University Press, 2013 г.).

Подобни публикации:



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744340
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031