Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2017 12:51 - ВЪРТИ СЕ КАТО КАЛАЙДЖИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1021 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АЛ КАПОНЕ СЪЩО ИМАШЕ ПРЕКРАСЕН ЕКИП

В интервю по една национална телевизия все още изпълнителният директор на ДАЙ Красимир Калайджиев изигра виртуозно фамилията си. Той се опита да ни убеди, че нищо не знаел за корупция в агенцията. Когато го попитаха дали има корупция той отговори по калайджийски " И да и не". Тази странна форма, всъщност, има само едно тълкуване: че има корумпирани и 4 некорумпирани служители. И тъй като се знаят имената на четиримата некорумпирани, лесно се разбира, че той не е сред тях.
Това смешно човече твърди, че имал "прекрасен екип". Тук инстинктивно идва пълната прилика с екипа на Ал Капоне, Алексей Петров-Трактора и фирмата "Ипон".
Нали?
С големи плонжове и пируети Калайджиев се опита да си лъсне имиджа, т. е. да се самокалайдиса. Лошото е, че има предмети, които не могат да бъдат калайдисани. Аз, лично, калайдисано лайно не съм виждал и не мога да си го представя.
Като оставим този смехурко и тези над него-Московски, Борисов, Цацаров и огромното мнозинство от медиите, нека ви кажа нещо, което медиите не пишат и няма да напишат.
Истината за действията на т. нар. "Правоохранителни и правоприлагащи органи" у нас никога не стават без смесен натиск-отвътре и отвън.
Със сигурност всички арести и уволнения още от 2010 г. са свързани с мощен натиск отвън. Най-вече от страна на Германия и Франция. Сега със сигурност към тях ще се присъедини и Обединеното кралство Великобритания.
Ще ви обясня защо.
На тези държави, както и на още 4 са изпратени сигнали с доказателствен материал за продажбата на шофьорски книжки на неграмотни и негодни български и чужди граждани. При ареста на тогавашният министър Александър Цветков имаше подаден сигнал и продължителен разговор в посолството на Германия. Същото се отнася и за Велентин Божков, Цветелин Цветанов и сегашните арести. Сигналите са придружени с безспорни доказателства за корупционните схеми с дати, имена на продавачи, купувачи и други калайджии. Средно сигналите предхождат арестите около месец и половина. Така, че можете да изчислите кога са пратени според датите на арест.
Ако не можете да ги изчислите, просто ми се обадете. Мога да ви предоставя копия от самите сигнали.
Предстоят нови сигнали до европейските структури и тези на няколко важни и авторитетни държави в Европа с доказателства за тежката корупция, в чиято върхушка са криминално проявените лица Ивайло Московски, Бойко Борисов, Сотир Цацаров и още неколцина шефове на важни служби и прокурори. 
Това, че ГД БОП, ДАНС, Специализираната прокуратура са просто фирми за особени поръчения на ръководството на българската мафия,която държи схемите за всички видове корупция, контрабанда, проституция и всичко останало.
Както виждате-нближава и техния час!
Трима души поставиха на колене мафиотската държава България.
Струва си да станем повече!



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11804326
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930