Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2017 08:51 - КАК СЕ ПРАВИ СЕЛСКА ПОЛИТИКА С МЕРКЕЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1119 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПАК СТРАННИ И СМЕШНИ СЪВПАДЕНИЯ

Вчера криминално проявеното лице Борисов се срещна с канцлера на Германия Ангела Меркел.
По странно съвпадение по същото време арестува 11 служители на ИА "Автомобилна администрация.
Този селски тарикатски номер е ясен. За да се докара на Меркел, която поставя ребром въпроса за продажбата на шофьорски книжки на неграмотни и негодни български и чужди граждани-най-често вярващи мюсюлмани.
В продължение на 7 години всички-от Бойко Борисов през Сотир Цацаров, през Ивайло Московски, през Румяна Бъчварова, през Цецка Цачева та до някой си Йонко Иванов яростно защитаваха тезата, че книжки не се продават. Сега, изведнъж, се оказа, че книжки се провали, но ГД БОП си сърба боб, попръдва си под сурдинка и не закача гореспоменатите защитници на криминалните продажби на шофьорски книжки.  Същото отношение към гореспоменатите членове на ДОПГ има и Специализираната прокуратура, чиято основна задача е да разкриват организирани престъпни групи. Ефективността, обаче, на прокурора Гешев-шеф на Специализираната прокуратура е на хиляди километри от неговият съименник преди 9-ти септември 1944 г. 
Много ми е смешно какво ще кажат сега онези поплювковци от СДВР, първо районно управление и прокурорите, които ми измисляха неизвършени престъпления и ме глабяваха за административно-наказателни нарушения. Още по-интересно ми е съдия Парпулова от наказателното отделение на СРС, която единствена от всички съдии ме осъди на първа инстанция, след като води делото абсолютно тенденционно и в тежко нарушение на НПК. За огромно нейно съжаление в СГС нейното решение бе отменено и аз бях оправдан напълно, прочее, днес от 15 ч имам дело, в което вече аз и диря сметка за тази нейна противозаконна и крайно несправедлива присъда. Така ще разбере магаре гд БОП яде ли. 
А какво ли ще каже настоящият гл. секретар на МВР Младен Маринов и бивш началник на СДВР, който издаваше заповед да бъда арестуван 14 пъти през 2015 г. заради протеста ми срещу продажбите на шофьорски книжки? Защо вместо мен не арестува Цветелин Цветанов и компания, които вече са подсъдими благодарение на Европол и настояването на Германия и Франция? Странно съвпадение, но при ареста на Цветанов на 30 март 2016 г. Също имаше важна среща в Брюксел. Защо послушкото Младен Маринов не арестува тези 11 служители на "Автомобилна администрация", които вчера бяха задържани, а арестуваше мен и мои съмишленици? Накрая, заради неговите идиотски заповеди ще го вкараме и него в съда, за да види кон гд БОП яде ли.
Това, че Макрон и Меркел пред хората хвалят ординареца си Борисов, а в същото време го пращат на манафа Ердоган означава само едно. 
Че криминално проявеното лице от Банкя изпълнява чужди нареждания!



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - да!!
08.06.2017 09:21
точно така, бос..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11805410
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930