Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2017 09:21 - ОБИКНОВЕН АЗИАТСКИ КОМУНИЗЪМ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1405 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 18.05.2017 09:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НАГЛОСТ, ДВУЛИЧИЕ И МРЪСНА ДЕМАГОГИЯ


Какво представлява комунизмът.
Това е нещо, което трябва да анализиламе, изясним и обясним. Вместо това продължаваме да използваме комунистическата демагогия, наглите и лъжи, инерцията на глупостта и отказ от информация. Много лесно се живее с идиотската идея, че щом ние сме добрите-другите са лоши. Всъщност, нещата са още по-странни. Ние повтаряме непрекъснато, че национал-социалистите са лоши, лоши, лоши! Те са лоши, по-лоши, най-лоши, още по-лоши! Оттук идва идиотската идея, че щом те са лошите-значи ние сме добрите. 
Виждате колко удобно са ни манипулирали. Посазват се лошите с цел ние да бъдем добрите. Системата е невероятно подла и елементарна. Щом е показан лошият, значи ние сме добрите. По този начин хем ни манипулират, хем ни размахват с пръст да не мислим, хем ставаме послушни. Логиката е идиотска, но българинът я приема безкритично и без да се замисли. Защото ако се замисли, може да стигне до истината, че национал-социализмът наистина е лош, но комунизмът в никакъв случай не е по-добър. На времето цирковият клоун Тошко Козарев имаше един скеч.
Извикваше от публиката човек и го питаше:
-Ти тук ли си?
-Да-отговаряше повиканият.
-Сега ще ти докажа, че не си тук-казваше Тошко и родължаваше-Ти в Париж ли си?
-Не-отговаряше чинно човекът.
-Във Виена ли си?
-Не.
-В Берлин ли си?
-Не.
-Щом не си в Париж, Виена и Берлин, значи си на друго място. А щом си на друго място, значи не си тук!
Толкоз!
Върви после да обясняваш че другото място е тук.
Във връзка с уволненият зам. министър Павел Тенев се развихри едностранен идиотски скандал, че в Париж, в музея на мадам Тюсо, е вдигнал ръка в национал-социалистически поздрав. Разбира се, това е укоримо, дори и да бъде направено на майтап. Но защо не е укоримо да се обръщаш към някого с "Другарю" или да пееш "Интернационала"? Двете неща са идентични. Но едното е наказуемо, а другота-не.
Това просто означава, че комунизмът още не е напуснал манталитета на българина и общественият манталитет не е мръднал на йота от 1957 година. И как ще правим демокрация с манталитет от 1957 година? Ние нямаме нито правила, нито мисъл, нито ценности. В главите са ни вкарни лесно смилаеми елементарни лъжи и най-вече много страх. Страхът ни блокира мозъците, изгонва мисълта и ни оставя само инстинктите за оцеляване и лесен животец.
Вижте комунистическата демгогия и агресивна закана в действие. По-долу е оригиналният текст на една известна в миналото съветска песен за концлагера в Бухенвалд. Демагогията е повече от ясна. Национал-социалистическите лагери са лоши, много лоши, нечовешки лаши. А съветските концлагери, където са избити в пъти повече невинни хора са добри, по-добри, най-добри. При това концлагерите са създадени от "Най-големият човек, най-добрият чичко, колосът на социалистическатадемокрация-другарят Владимир Илич Улянов-Ленин", пред чиято мърша в Центъра на Москва все още се кланят идиотите и сбърканяците. Попитайте другарката Нинова дали не е стояла благоговейно и е получавала оргазми пред мършата на този изверг. Но от отговорът и никой няма да и поиска оставката и да я нарече с едни хубави български думи, свързани с един от родителите и.
Елементарно, но при елементарни хорица това дава плодове.

БУХЕНВАЛЬДСКИЙ НАБАТ


Люди мира на минуту встаньте!

Слушайте, слушайте:
Гудит со всех сторон –
Это раздаётся в Бухенвальде
Колокольный звон,
Колокольный звон.
Это возродилась и окрепла
В медном гуле праведная кровь.
Это жертвы ожили из пепла
И восстали вновь,
И восстали вновь,
И восстали, и восстали,
И восстали вновь!
И восстали, и восстали,
И восстали вновь!

Сотни тысяч заживо сожжённых
Строятся, строятся
В шеренги к ряду ряд.
Интернациональные колонны
С нами говорят,
С нами говорят.
Слышите громовые раскаты?
Это не гроза, не ураган.
Это вихрем атомным объятый
Стонет океан, Тихий океан.
Это стонет, это стонет
Тихий океан.
Это стонет, это стонет
Тихий океан.

Люди мира, на минуту встаньте!
Слушайте, слушайте:
Гудит со всех сторон –
Это раздаётся в Бухенвальде
Колокольный звон,
Колокольный звон.
Звон плывёт, плывёт
Над всей землёю,
И гудит взволнованно эфир:
Люди мира, будьте зорче втрое,
Берегите мир, берегите мир,
Берегите, берегите,
Берегите мир!
Берегите, берегите,
Берегите мир!




Гласувай:
1



1. rustam - Първо:
18.05.2017 10:11
това не е националсоциалистически(това е една дума) поздрав, а е фашистки. Въведен е от Мусолини като реплика на легионерския поздрав във фашистката партия.

Второ: жестовете имат смисъл и то голям. Ако на втори юни видиш в центъра на София някого, който вместо да стои прав, докато свири сирената, мята гюбеци, това има ли смисъл според теб, или е глупост?
цитирай
2. bosia - Рустаме
18.05.2017 14:18
Поздравът идва от древния Рим, ако трябва да бъдем съвсем справедливи. Това, че го наричаш "фашистки" не значи нищо, защото нормлният българин не прави разлика между "фашизъм" и националсоциализъм". Но разлика има, защото фашистите нямат расова теория и съответното изпълнение, докато националсоциалистите имат. Мусолини няма и концлагери. Затова свързвам този вид поздрав с националсоциалистите. В Нюрнберг съдени италиански фашисти няма. Има само националсоциалисти. За същите тези престъпления, обаче, дори в много по-големи мащаби, СССР не е съден. Точно това е двойният аршин на САЩ и Великобритания. Радвам се, че ти е аправило впечатление. Рядко информирани хора четат и анализират написаното. Обикновено реагират емоционално и като правило-погрешно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737733
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031