Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2017 12:13 - ПОЛУИДИОТИ ИЗБИРАТ ПЪЛНИ ИДИОТИ, А СЛЕД ТОВА РЕВАТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3618 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕДНО ПОСЛАНИЕ ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЕКОЛОГИЧЕСКИТЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ 

Днешният парламентарен контрол е ужасно доказателство за състоянието на България. Започвайки с депутатите и свършвайки с т. нар. "народ". 
Господ е създал Ева от реброто на Адам. А тя е родила човеците. Това, обаче, не се отнася за българина. Българската Ева е създадена от реброто на овцата. Затова българинът позволява да бъде стриган и издояван непрекъснато.
Та да си дойдем на темата за питейната вода.
Въпросът с урана и алфа лъчението не е нов. През петдесетте години във Врачанските села Средни рът, Караш, Хубавене и Роман /сега град Роман/ се появяват десетки болни от нова форма на нефрит. При това заболяване бъбреците просто изсъхват и понеже тогава нямаше нито трансплантации, нито центрофуги за пречистване на кръвта, хората просто си мряха като мухи. И тогава държавата не си свърши работата навреме и изцяло. Нарекоха заболяването "Карашки нефрит" и замълчаха. След няколко години тихомълком, с указ, изселиха хората от село Караш в София, Плевен, Враца и т. н. Това стана през 1961 г. Ако искате повече подробности идете в т. нар. "Карашки жилища" в кв. Враждебна и ще ви удавят с цифри, имена и факти. Истината беше строго забранена от тогавашното управление на БКП. А тя е, че на няколко километра от с. Караш срещу течението на р. Малък Искър, близо до с. Калугерово, са добивали уран и вследствие на това реката е била замърсена с уранови съединения. Вследствие на това измряха повече от 100 души  от района. Сред тях имаше и съвсем млади хора. Да не говоря, че общата заболеваемост също беше силно повишена.
Същото се случи и през 1986 г. след аварията в Чернобил. Управляващите си внасяха чисти храни и вода и не им пукаше, че овчият български народец гълташе радиация и си траеше.
Сега политиците отново се правят на изненадани.
Отново си траят с месеци, а българинът, понеже не вижда урана и радиацията, си трае и си натиска парцалите.
В парламента се изигра един фарс. Къде от глупост, къде от политическо хитруване, депутатите и служебните министри си вардеха задниците един-друг и се пързаляха по повърхността на този изключително тревожен проблем. Не е ясно от колко години водата е била замърсена с уран и алфа радиация и колко правителства са си помагали тихомълком, прикривайки този проблем. В същото време ми навират в очите и ушите едни цифри и наредби, като припяваха, че нищо страшно не се е случило. Щом е така, нека преместят заседанията на Народното събрание в Хасково  и да изкарат целия мандат там.
Дали ще го направят?
Разбира се-не!
Разни министърчета и администратори ми обясняват, че алфа радиацията не била опасна, защото преминавала само няколко стотни от милиметъра. Ако тази радиация не се използва за пиене и ядене е така, но тук става дума за питейна вода! Точно по този начин беше отровен Литвиненко. Така беше отровен и мой приятел от агента на КГБ Ана Килимник. И докато той беше отровен и разрушен вътрешнотелесно с отрова, приготвена в лабораториите на КГБ, у нас мините са заложени от комунистическата тоталитарна управа още през 1946 г., подписвайки договор със СССР под техен натиск. Тогава се създаоха ГОРУБСО и държавното предприятие с невинното име "Редки метали" /разбирай метали, които разреждат населението на българското общество/. По-правилно би било да се каже "Отровни и радиоактивни метали", но комунистите нямаха и нямат необходимата култура, образование и ценностна система да назовават нещата с истинските им имена. Сегашните комунисти не са по-различни. Само дето сега се крият из търговски дружества, наречени партии, с най-различни имена-БСП, ГЕРБ, ОП /обединени партиоти, пордон, патриоти. Не ви ли звучи като ОФ?/, ДПС, Воля и още десетки подобни. 
Как да имам доверие на такива изроди? Как да повярвам на думите им, както и на резултатите от лабораториите, като знам как управляващите се намесват във всички сфери на реалния живот. Съвсем пресен е примерът с катастрофата на гара Хитрино, където не бяха допуснати независими изследвания. Затова се обръщам към депутатите и неправителствените организации спешно да поискат помощ от Европейската комисия и "Грийнпийс", които съвместно или поотделно да направят сериозни изследвания на питейната вода у нас каквото и да ни струва. Защото иначе загубите ще бъдат хилядократно по-големи и по-страшни.
Естествено, на депутатите не разчитам да направят това, но за да не ме контрират някой ден, че не съм го поискал от тях .
Главчев! Не се прави на главчо, ами викай хамалите и автобусите и бегом в четиригодишна командировка в Хасково!



Гласувай:
6



1. dartanjan - Господ ни казва, че тази Земя е на...
22.04.2017 08:15
Господ ни казва, че тази Земя е натрупана за огън и ще бъде изгорена заедно със всичко което се е вършело на нея. При това положение да търсите спасители сред хората е загубена кауза. Когато морала е в бърз упадък защото светът е отхвърлил 10 вечни Божии заповеди, в които са вложени принципите на енчит живот, какво може да очакваме освен хаос и тление?

Трагедията на тези които търсят спасители сред хората е, че намират само вълци в овчи кожи. Те не разбират или не искат да разберат, че спасението е лично дело и човек лично отговоря за вярата и делата си, които са според вярата им пред Бога. И че спасителят е само един Божият Син. Когато разберат тези истини ще си осмислят живота по Божията воля и няма да си губят времето с неща, които не зависят от тях.
цитирай
2. krumbelosvet - Езика си отхапи
23.04.2017 11:31
Езика си отхапи, народа си не хули. Ако си нормален. Но хуленето на своя народ е любимо занимание на антите и фобите, оти пъпът им е хвърлен другаде.
Не знае ли авторът как ББ и тути кванти идват на власт с ВЪНШНА подкрепа?
цитирай
3. bosia - До Крумчо
23.04.2017 13:21
Крумчо, това за хуленето на кого го казваш? На дядо Петко Славейков ли или на Христо Ботев?
За разлика от теб имам 5 дъщери и си правя мой собствен народ. Не напуснах България, макар, че от ДС и ЦК на БКП ме притискаха да напусна.
цитирай
4. krumbelosvet - Към ком. 3
24.04.2017 10:56
Драги г-н Колев,
Аз на Славейков (и аз съм Славейков) съм му казал в поста си ""Не сме народ а мърша..." доказва обратното". Кратък е, мернете го, моля. И съм коментирал "слънчевите петна", на някои национални герои и гении. Станиславски, знаете, пише, че като млад е копирал достоинствата на своите кумири, уви неуспешно, и недостатъците им, уви успешно. Така стои въпросят и с дивните Ботеви стихове, и с някои улични статии, и с гневни стихове, които повече говорят за лошото вино и лошата храна, които е можел да си позволи. Да не подражаваме на ГРЕШКИТЕ на гениите. Макар и гении, те са хора и също грешат.
Аз, да са живи и здрави и да ги пази Бог, имам повече внуци, и на твоите желая хубаво бъдеще, но това не значи да плюя по баша и майка, по деди и прадеди, а и по деца и внуци, а и по себе си, щото сме българи. И по родното село на майка си не искам да плюя, и по Егейската Македония на баща си, нито по родния Балкан, и даже по скромния общински вулкан "Чатала" от Павликенско, или по селските вулканчета "Драчовица" и "Калвака"... Така и по България и българите не мога да плюя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736512
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031