Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 10:05 - КОСТАДИН ЧАКЪРОВ И ПОЛИТИЧЕСКАТА ЧАЛГА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2311 Коментари: 6 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 БАБА МАРТА И ЕГН-ТО ЯВНО ВЛИЯЯТ МОЩНО НА ЧАКЪРОВ

Днес по една телевизия се появи лицето Костадин Чакъров и изпя фалшиво чалгаджийската песен "Социализмът и бай Тошо са прекрасни". Бих предположил, че просто е тъп, но това не пречи да сугестира публиката и да манипулира телевизионнте зрители и чалга журнаглистите.
Че водещият не беше подготвен за това интервю може да се предполага, защото може и нарочно да остави Чакъров да плещи глупости, полуистини и лъжи.За личните "качества" на Горбачов може и да е прав, но всичко остнало беше ГМО.
Нека започна наред.
По настояване на Живков, по времето, когато беше под домашен арест съм се срещал с него няколко пъти във вилата му на ул. "Секвоя". В продължение на часове сме разговаряли с условие, че няма да шикалкави  и да ми пробутва селски тарикатщини. Има достатъчно свидетели на тези срещи.
Да се върнем малко назад в историята. Понеже Чакъров пламенно защитава т. нар. "социализъм" и дудне за някакви стотици милиони, които сме получавали от Брежнев като "компнсация", както и за огромните проценти търговски стокообмен в рамкте на СИВ и най-вече със СССР, трябва да отбележа, че именно това изяде главата на бай Тошо и Чакъровия социализъм. Защото съветският пазар беше една бездна, в която се изсипваха стоки и храни с много ниско качество, които не можеха да бъдат реализирани никъде другаде. В същото време цените бяха смешно ниски, от което страдаше българският производител. Съветският пазар създаде у нас индустрия и земеделско производство на ниско технологично и неефктивно ниво. След фалита на СССР, съвсем естествено фалира и нашето производство, защото не можеше да се реализира никъде другаде.
Що с отнася до смъртта на социализмите, нека видим нещата в техния истински вид.
Още през 1967 г. Андропов, със знанието и поддръжката на политбюро на ЦК на КПСС, започва разработката и реализацията на прогрма за радикални промени на социализма и търсене на форми за връщане към свободния пазар и някои форми на каптализма. Първото нещо, което създава е паралелна на държавната статистика структура в КГБ, за да се разбере дали партийните и даржавни структури дават вярна информация за производството. Оказва се, че държавната статистика е силно надута и е много далеч от истината.
Създават се и няколко института в рамките на КГБ за изучаване на икономичските структури във водещите капиталистически страни. Такъв беше институтът за изучаване на САЩ и Канада. Негов пръв директор беше небезизвестният висш служител на КГБ Евгени Примаков. Виждал съм и съм чел доста броеве от това списание за служебно ползване чрез един мой приятел, чиито баща го получаваше. В това списание се правиха сериозни анализи и сравнения с производството в СССР и сравнението никога не беше в полза на СССР.
По-късно се създадоха и други институти, но един от тях беше много интересен. Той се наричаше "Институт востоковедения" /Инсттут по изтокознание/ и изучаваше китайския модел. И кой беше първият му директор? Сетихте ли се? Да! Това беше отново Евгени Примаков. Същият, който по-късно бе избран за премиер, за да реализира познанията си по американо-канадски и китайски модели. Но Чакъров мълчи за всичко това и размахва едни полуистини, откровени лъжи и манипулации, за да не навреди на покойния социализъм и да породи ностагия по него.
Но нека погледнем за кратко и личността на самия Чакъров.
Веднага след преврта на 10 ноември 1989 г. той седна пред пишещата машинка и написа една книга за Тодор Живков като подъл агент на Гешев и убиец на социализма. Изглежда, че някой го нарита хубавичко, защото изведнъж се появи втора книга, в която Живков беше издигнат в облаците като политик и държавник. За един човек, който сменя мнението си диаметрално противоположно за кратко време аз не мога да мисля нищо добро. Все едно да приема, че криминално проявеното лице Бойко Борисов е политик и държавник.
Препоръчвам на водещите две неща:
1. Да се подготвят добре за интервютата си. Могат да ми позвънят и аз ще ги насоча към хора или печатни издания, които са отлично запознати с темите.
2. Да не канят фурнаджийски лопати от типа на Чакъров и Борисов. Никой няма полза от тяхното бръщолевене, освен те самите.
Алашък маймун-камшик истемез!



Гласувай:
1



1. apostapostoloff - БСП СЪС СТАР ЗАКОН СРЕЩУ ПЕДЕРАСТИЯТА
12.03.2017 10:17
Изпълнителното бюро на БСП е взело решение да се пребори с демогарфската криза чрез налагането на най- крути мерки. След като БСП вземе властта, правителството на Корнелия Нинова ще промени Наказателния кодекс и ще създаде законова рамка за преследване и наказние на хомосексуалните прояви. При това кабинетът Нинова ще се опре на стария наказателен закон от 1951 г. Неговият член 176 предвиждаше следното:

“За полово сношение или полово удовлетворение между лица от еднакъв пол наказанието е лишаване от свобода до 3 години. Ако това е извършено чрез насилие или чрез използване положение на зависимост, виновният се наказва с лишаване от свобода от 2 до 5 години.”

Възможно е обаче да бъде въведен по- мекият член 157 (1) от 1968 година:

„Който извърши полово сношение или действие на полово удовлетворение с лице от същия пол, като употреби за това сила или заплашване или използва положение на зависимост или надзор, както и с лице, лишено от възможност за самоотбрана, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години, както и с обществено порицание.“

Не по- малки ще са наказанията и за организаторите и участниците в така наречените гей- паради. Предвижда се също така всички отявлени хомосексуалисти и лесбийки да се водят на отчет.

По този начин нашата младеж ще бъде избавена от морално- битовото разложение, царящо в Европейския съюз и ще бъде тласнато в правилната посока- повишаване на раждаемостта и преодоляване на демографската катастрофа. Така само след 4 години населението на България отново ще е 9 милиона!

цитирай
2. bosia - постоле
12.03.2017 14:31
България пак ще стане 9 милиона, но цигани
цитирай
3. vladtepes - За хомосексуализъм
12.03.2017 16:07
Нормално е за хомосексуални да има справедливо наказание - при първо провинение 30 удара със стерилна палка на голо на публично място, при повторно поне 100, при пропаганда на хомосексуализъм да се отсичат ръцете, краката и главата на виновния, тялото да се обработва с антисептик и да се излага на публично място за обругаване . Полицаят изпълняващ наказанието бой с палка трябва да е със стерилни ръкавици за еднократна употреба и маска, палките да се стерилизират преди употреба по правилата за хирургически инструменти. Ако осъденият не може да понесе наказанието по медицински причини или изпадне в безсъзнание, то наблюдаващият лекар спира боя и всеки неизпълнен удар се заменя с месец затвор. След не по-малко от 6 месеца при добро поведение и здравословно състояние осъденият може да подаде молба до наблюдаващия прокурор за изпълнение на оставащите удари като се приспаднат съответстващите на излежаните месеци и след боя да бъде освободен.
цитирай
4. staler - Накратко---доматите дето ги фъ...
12.03.2017 16:27
Накратко---доматите дето ги фъргаш демократично са турска синтетика.....колко сме произвеждали и изнасяли при тошо и сега си го провери сам.....андропов не знам дали е опитвал амирикански домати,ама е набивал български такива ежедневно.....още по накратко----долу комунистите и техните врагове.
цитирай
5. bosia - Към горните тролове
12.03.2017 21:38
Същества,
Разбирам, че работите за работодатлите си. Но от днес нататък ще ви трия като правописни грешки.
цитирай
6. staler - не е голема беда, то такива некад...
18.03.2017 20:57
не е голема беда,то такива некадърници изтриха цела индустрия,за едни постове ше се косиме..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733691
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031