Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2017 11:27 - ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ. ПОГЛЕДНАЛ СЕ-ПАК В ТИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1493 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Честита да ви е баба Марта, но още повече новият Мачо на българската изпосталяла и импотентна социално-политическа среда - поредният генерал "мъжкар"! 
„Новият” президент излъга гражданите на Република България (поне будните) в клетвената си реч в Парламента – познато нали, пък и ПОЗОРНО, в стандартна политическа норма, така вътрешно присъща и общонародно толерирана ! И въобще не пробутвайте недоносените си доводи-клишета, че му трябва време, че трябва да сме търпеливи д ... а се ориентира и други брътвежи на всякакви поплювковци. Поредният партийно форматиран предател с ролева задача в абсурдистанската трагикомедия – БЪЛГАРСКА АНТИНАРОДНА ПОЛИТИКА!
Навършват се два месеца откакто съм в подножието на нашите властници-слуги, 50 дни Народен караул от съмишленици и 10 дни от началото на Бунтовната Грамада и блокажа на достъпа до служебните места на негодниците, получени с „народната благословия”- гьонсуратлък на пословично държавно-престъпно игнориране! 
А ти Народе къде си…??? Вие сте СЪучастници на собствената си екзекуция, а другите ще призова във вторник, 7 март в 8.30 отново пред Президентството, за да видим останаха ли човеци за народ и народ за държава, за да изчистим и да градим! 
Нека продължим ГРАМАДАТА на общия Бунтовен градеж - символ на човешкото непримирение, гражданско неподчинение към всички безчинстващи негодници и партийно-олигархичния гнет в Отечеството ни! По подадените от нас сигнали, визиращи масивна и устойчива държавна престъпна политика на злоупотреба с власт и корупция не реагира нито една власт, нито един орган, нито Президента! 
Излизайте, защото цинично и подигравателно ви затриват, докато сте втрещени в поминъка си, в който са ви впримчили снизходително и ви разрешават да протестирате безобидно по организирана поръчка, или от леглото виртуално! 
Грамадата изразява нашето непримирение към окаяността, унинието на духа и постоянството ни в Общия стремеж за истински дела, за достоен, живот!
Тя е символ на нечутия ни глас, на неуваженото ни право, допустимо само на избори!
Тя ни споява в разрастваща се лавина, която се гради от смелостта, съпричастността на всеки един Човек! Тя не е маниакална, егоцентрична приумица, а следствие на многобройните ни, системни опити да се ползваме от общочовешките си, граждански права по законоустановения ред и възможности, но уви!!! 
Тя не е конспиративна, а официално заявена форма на Бунт с искане да бъде защитно обезпечена!
Изискваме Наказателна и Репараторна Отговорност за правителствата и лицата допуснали и извършили злоупотреби с дълбоки, комплексни щети за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! Нека затрупаме безочието, алчността и цинизма на самовластващите както и нашето малодушие, продажност и невежество! Словото е действие!
Да БЪДЕМ и да отстояваме истината, за да БЪДАТ и нашите деца Благословени и Благодействени от нас!
Вихрен Михайлов



Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Ама кво е лъгал Радев, не пише автора.
02.03.2017 19:09
Уважаеми авторе, нито след турско, нито след 9-ти, няма 27 години разруха и криза. И краят не се вижда.
Което доказва, че НЕ Е НАША ВИНАТА. Ама не знае ли Колев, че СДС с ОБОЖАНИЕ беше послушно на Америка, и ако е получавало ДОБРИ съвети, щеше да има ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ. Вместо това се очерта схемата: Когато управляват "десни", им се дават заеми и лоши съвети. А когато лошите съвети започнат да дават лошите си резултати, властта се дава на "левите", за да операт пешкира. Перпетуум мобила за УНИЩОЖЕНИЕ НА НАРОД И ДЪРЖАВА.
цитирай
2. bosia - До Крум
03.03.2017 15:44
Сега разбра ли защо не влязох в политиката с тези назначени "антикомунисти" и "опозиционери"? Просто им казах, че те не са моите хора.
цитирай
3. krumbelosvet - Г-н Колев,
05.03.2017 13:35
Не за първи път ви коментирам, и не за първи път виждам надежда за НЯЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО (не "помирение" с камъните в джоба). Но надеждата трае да следващия постинг, където отново "комунистите" са непоправими гадове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735198
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031