Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2017 14:20 - ПАМФЛЕТ НА МОЙ ПРИЯТЕЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1497 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СМЕШНО ЛИ ВИ Е?

Казват, че е много полезно да се смееш. Смехът бил здраве, а здравето не се купувало с пари. Напълно естествено е да искам да съм здрав, затова реших да потърся няколко смешки от недалечното минало. Първото, което ми хрумна е адското хилене като разбрах, че обещавачът на справедливост Б.Б. предлага за президент на РБ другарката Цъца Цачева. От това по-смешно можеше да стане само, ако я беше бутнал като трети кандидат за шеф на ООН-ето. Представяте ли си? Първо издига другарката Ирина Бокова, след това я сменя с другарката Кристалина Георгиева и накрая вади другарката Цецка Цачева! Ей това щеше да е за „Оскар“ и в раздела за хумор и сатира! Сладостта и особената тръпка в смешката идва от факта, че и четиримата – Ирина, Кристалина, Цецка и Бойко са били членове на БКП (Българска комунистическа партия), което си е супер готино, нали? Леля Цъца продължи да ме весели, като наскоро се появи сред официалните лица в деня на почитането на жертвите на комунизма в България!?! Това е все едно Хитлер да поднесе цветя в памет на жертвите на Холокоста през Втората световна война. Как да не се смееш?

Голям майтап беше и публичното съешаване на обединените тарикати Далавери, Прасчо и Боленчо. Тия смехуранчовци, както уж имаха караници помежду си и „фундаментални“ различия и изведнъж – хоп, скочиха си в скутовете и като почнаха едни прегръдки, едни целувки уста в уста, нос в нос, ухо в ухо… и какво ли не в какво ли не. Паднах от смях, като гледах как на Далаверко и Красчо хич, ама хич не им пречеше да се мляскат с руския посланик, с Кремъл и лично с Путин. За никого не е тайна, а и Боленчо не само че вече не го крие, но дори се хвали, че е руски проект. Не сме забравили, че партийните митинги и концерти на „българската“ партия АТАКА се откриваха и закриваха лично от посланика на Русия, нали? То все едно да не си спомним  турския посланик на партийното събрание на Местановата партия ДОСТ.

А спомняте  ли си на кого принадлежи фразата: „Какъв е тоя овчи възторг около тоя референдум“? Доста грубичко, безпардонно и отвратително пренебрежително отношение към „овцете”. Кои ли са тия наглеци, които обиждат така 3,5 милиона българи? Познахте, това са пак същите смешници от Москва - Далаверко, Прасчо и Боленчо. Според тях (разбирай, според руския посланик), когато 3,5 милиона български граждани гласуват, че искат сами да се управляват – това е „овчи възторг“! Смешно ли ви е? А усещате ли неистовия страх у смешниците? Ами ако наистина променим системата и започнем сами да решаваме кое е добре за нас и кое не? Тогава за какво ще са ни надуваемите кукли, наричащи сами себе си политици? Далаверко, Прасчо, Боленчо, Гоце, Доган, Местан, Боко, Кунева, Костов, Сергейчо … Всичките тия  клоуни стават излишни. Просто няма да ги има в схемата. А това означава, че няма да могат да ни крадат и няма да са нужни на чуждите си господари. Нито един чужд посланик, било то на Русия, САЩ, Турция, Германия, Франция…, никой няма да може да ни контролира и да прокарва собствените си интереси. Затова е тази неприкрита и ужасяваща злоба, която Само си го представете за миг – какъв смях ще падне! Затова е тази неприкрита омраза и злоба, която блика от обединените тарикати и колегите им  към „овцете“, които сме дръзнали да заявим, че не сме овце. Смешно ли ви е?

Много се веселих като слушах как кака Корни ни разясняваше, че сега точно нямало време за смяна на системата, и че било сложна работа. Ами да, недай си Боже да се случи това, което поискаха 2,5 милиона българи и всички шефове на разбойнически шайки (партии) ще останат на сухо – няма да могат да редят партийните листи по изборите. Няма да получават подаръци, рушвети и облизвания. Няма да имат лостове за влияние върху партийните структури. Няма да могат да определят кой да стане дупетат и кой да не стане. Ужас!!! Загиват всички партийни величия. Трагедия! Ние, българските граждани ще решаваме кой да ни представлява в Народното събрание, вместо партийните централи! Смях. Ах, как искам да го видя това. Ех, че смях ще падне!

Веселбата може да стане още по-яка, като почнем пряко да избираме главния прокурор и шефовете на съдилищата и прокуратурите, вместо да ги назначават проститутките, наричащи себе си политици. Същите тия „политици”, които мразят народа си и наричат българите овце, кухи лейки, лош материал... Скъсаме ли пъпната връв между сутеньори  и магистралки, ще настъпи повсеместно веселие. Няма да има опънати чадъри, няма да има поръчково „правосъдие“ и опраскване на неудобните.

Стигам до извода, че в името на смеха се налага пряко да избираме кой да управлява и правораздава от наше име. Обърнете внимание, не казвам „да ни управлява“, а да управлява от наше име и в наша полза. Между другото, то така е записано и в сега действащата Конституция, ама на кой ли му пука за нея? Другарите от КС (Конституционен съд) нали и те са назначени от „политиците”. Логично е да служат на тях, а не на „овцете”. Смешно ли ви е?

 

Ивайло Зартов, 06 януари 2017г.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Никак не е смешно!
23.02.2017 18:18
Зартов е глупак, който не може да проумее, че мажоритарен вот при еднокамарен парламент означава диктатура, тоталитаризъм и тирания.
цитирай
2. bosia - а ти, глупако?
23.02.2017 22:40
Не можеш ли да разбреш, че диктатура, тотлитаризъм и тирания ще обединят най-после по-голямата част от общството?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736545
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031