Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2017 11:22 - ЦАЦАРОВ-ПРИМАБАЛЕРИНА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5798 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 04.01.2017 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
 МОЖЕ ЛИ ЕДНОВРЕМЕННО НА СЦЕНАТА ЕДНА БАЛЕРИНА ДА ИГРАЕ ОДЕТА И ОДИЛИЯ
 Може!
Това го прави с известен успех българската балерина Сотирия Цацарова. Тя хем угажда на господарите си, които я назначиха, хем гледа да се харесва на европороверяващите. По тази причина едновременно с излизането на доклада на европроверяващите прокурори, активно се задейства фабриката за балони и се повдигнаха смешни обвинения на двама бивши министри от кабинета "Тиква-1". По този начин се опитват да подхлъзнат еврокомисията и да продължат да правят това, което правят и досега-да крадат с пълни шепи.
Тук примабалерината с криминални прояви Сотирия, обаче, преигра. Защото едно от четирите дела, които бяха наблюдавани от ЕК беше за корупцията в изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" при МТИТС. Нещо повече! там се води разследване с цел да се прикрие корупцията вече седма година. В резултат на това разследване с цел прикриване, бяха освободени шумно  и разследвани, а след това пуснати тихомълком министър/Ал. Цветков/, зам. министри, цяла плеяда от изпълнителни директори и техни заместници. Но продавачите на шофьорски книжки и организаторите на схемата-Славка Андреева, Венцеслав Георгиев и прочие криминално проявени бандюги са недокоснати и досега. Затова схемата си върви и въоръжените неграмотници със закупени книжки избиват българските и европейските граждани на път, под път и над път.
Дреме и на Сотирия Цацарова  от това!
Вместо да хване за гушата Московски, заместниците му, участниците в схемата държавни служители, собственици на фирми за продажби на книжки и самите неграмотници, които за половин година "взимат" изпити за цялото основно образование и си купуват книжки, Сотирия избутва напред механичната кукла с глас на ръждясала латерна Румяна Арнаудова. От отворите и заваляват монотонни членове, алинеи, точки, експертизи и всичко непотребно, за което се сетите. Вместо Московски и сие вече да бяха изкарали по 5-6 години в затворническото общежитие в Кремиковци, Сотирия нежно ги гали по главиците и им шепне едни нежни думи-милионче, две милиончета, три милиончета...
Само да вметна, че т. нар. "Български парламент" си трае, а комисията по транспорта, водена от странното име Настимир /Звучи ми като Издислав/ си натиска трътките по банките и старателно проверяват има ли нещо в носните им кухини.
В ГД БОП имат тонове докозателства за корупцията в ДАи /ДАЙ/. Лично аз съм дал множество документи, които доказват категорично тази убийствена корупция, но Сотирия си оправя презрамката на сутиена и гледа лошо, като за два милиона долара, към Трайков  и Дянков.
Но тук има една малка подробност. След два месеца ще бъда в Брюксел. Поръчал съм си евтин билет до Париж и постановката "Лебедово езеро" ще падне от еврорепертоара.
А това е точно преди парламентарните избори!
Тц, тц, тц!



Гласувай:
7



1. schumpov - Ще бъдат ли съдени прокурорите к...
04.01.2017 17:01
Ще бъдат ли съдени прокурорите, които оклеветиха Христо Бисеров.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733961
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031