Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2016 10:52 - РУСОФИЛСТВОТО Е ЧИСТ ИДИОТИЗЪМ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1903 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   ИДИОТИЗМЪТ Е НЕЛЕЧИМ  
Познавам доста българи, които не искат, не могат или се правят, че мислят. Те са по своему щастливи и се радват на непълноценното си живуркане.
Познавам и дълбоко заблудени българи, които не могат да се освободят от митологемите, които са натикани в главите им още от детска възраст. Част от тях успяват да се освободят от пропагандата и хилядократно повтаряните лъжи и полуистини от медиите, училището и семейството. Друга част си отиват от този свят без да направят разлика между истина и пропаганда.
Но има и една трета категория от пълни идиоти, които са готови да измислят нова история на България, само и само, за да не се знае истината.
Ето ви един такъв екземпляр!
Това е част лекция, на лицето о.р. полк Гиндев пред "Клуб на моряците в София" на 26.10.2016 г.

  

"...За 537 години след Куликовската битка до Бресткия мир, Русия е водила 334 войни, от които 134 с няколко противника едновременно. От тези войни 36 войни, за общо 288 годи – са с главно направление Западна Европа. 

          2.Аз мога да ви говоря, как през 1944 г. Съветския съюз бранеше съветските хора попаднали в беда.

          Преди 70 години, на 22.02.1944 г. в осeм и половина часа  вечерта, над стокхолмския район Сьодермал се чува шум от самолети. Съвсем неочаквано прогърмяват мощни взривове в район Ерикдал. Поразени са местния театър, лятната къпалня и водопречиствателната станция, избити са прозорците на жилищните сгради. Но пострадали няма. Оказва се, че са паднали една средна и три малки авиобомби. Минути по-късно друг самолет хвърля бомба по казармите на трети танков полк. Ранени са трима войници.Шведите изпадат в ужас, та те са неутрална страна.

            Какво се е случило ?

           Над Стокхолм три съветски самолети демонстрират „малка” бомбардировка. Тя е последно предупреждение към Швеция да пусне на свобода Василий Сидоренко, осъден през 1942 г. на 12 години затвор за шпионаж в противен случай бомбардировките ще продължат..."

Полковникът изпада в политически оргазъм още при споменаването на Русия. В идиотското си заслепение, той не може да анализира текста, който сам е написал. Той ужасно се гордее, че Русия за 537 г. е водила 334 войни. Дори услужливо не е написал, че от тях само 5 са отбранителни. При това една от тях-ВСВ-на практика е започната от Москва, използвайки като маша друг идиот-Хитлер. Гиндев ужасно се радва, че Русия води непрекъснати войни и избива цели нации, за да завземе чуждите територии и да ги направи свои. В пристъп на безумие Гиндев не си дава сметка, че Русия няма достатъчно хора да засели тези територии и да създаде на тази територия държава. Достатъчно е да се погледне картата на Задуралието и ще се види, че по цялото протежение там няма нито една шосейна магистрала и само една железопътна. А това означава, че тази територия не се развива. И един ден, когато китайците решат да направят референдум, подобен на кримския, Москва ще остане без Далечен изток.
Гиндев изпада в див възторг от бомбардировката на съветски самолети над неутралната Швеция, защото шведите, спазвайки закона и конституцията си са осъдили един руски шпионин в Швеция на 12 г. затвор. Липсата на съвест и интелект заставят лицето Гиндев да твърди, че в Швеция затворът е бил ужасен, а шпионинът бил хранен с "помия".
Дали Гиндев е чувал за ГУЛАГ, за разстрел на чужди шпиони и напълно невинни хора, включително и хиляди българи? 
Разбира се, че е чел и чувал. Но това не го интересува. Той е готов да забрави за хилядите загинали българи по заповед на Сталин, но за шпионинът Сидоренко не забравя!
Това е достойно за учебниците по психиатрия! Там Гиндев би бил главен "герой"!
В същото време ето какво казват Захари Стоянов и Христо Ботев за Русия. С идиотската си лекция Гиндев заплюва нашите колоси в борбата за освобождение на нашата родина и ги изхвърля на боклука. Този примат само дето не ги нарича "соросоиди", но това правят неговите русофилски читатели, които не обичат да си задават въпроси, защото няма да могат да си отговорят
Точно това не мога да простя на този чугунен комунист и русофил. Такова падение на един българин е повече от диагноза!
Ето какво са написали нашите титани на националното ни освобождение!


"“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
Русчук, 1-й Март 1886 г.
З.Стоянов"

Христо Ботев за Русия
. "Знаме" Букурещ, г. 1 4 април 1875 г. бр. 13, с. 51
"Россия, тази мнима защитница на славянството, тя употребява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни на сичката своя неясна строгост и подлост под законът на "общата повинност и когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка превърна в рай и да се върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души, за да ни отвърнат от това намерение.
Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и ги изпроводиха "Куда Макар телят не голял", не оставиха ни една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие изпокрадоха имането и покъщнината на селянете, изпоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страна на правителството. На мяста даже кръв се пролее."

Както виждате, и тогава е имало "черни български души и блюдолизци" като горепосочения Гиндев, които са вършили тогава това, което днес вършат техните праправнуци.
Затова трябва да знаем, че най-доброто място на България е равноотдалечено от Русия и САЩ.
Нашето място е в Европа и нищо по-добро от това не може да бъде измислено, камо ли създадено!
Попитали радио Ереван:
"-С кои държави граничи Русия?
-С които си иска!,-отговорило радиото.
-А с кои иска?
-С никого. Само със себе си!

 

 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kanibal - Хаха, трима руски идиоти са се яд...
31.10.2016 12:01
Хаха, трима руски идиоти са се ядосали и са ти сложили минус.
И тоя постинг е за първа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11738531
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031