Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2016 18:41 - РУСКИТЕ ШЕГИЧКИ С БЪЛГАРИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2651 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПЕТЪРЧО ТОЛСТОЙ ПАК НАПЪЛНИ ПАМПЕРСА

Говорещият развален български език журнаглист и депутат в руската "Дума"със странно светещ поглед пак напълни памперса. след като реши, че в България прощават на пияниците всичко, пак се направи на невинен. Днес той определи изцепката си като шега, която всички българи не са разбрали, защото нямат чувство за хумор.
Нека разгледаме и други подобни "шегички"
През 10 век княз Светослав си прави една "шегичка" и в коалиция с Византия на шега оплячкосва България, като шеговито ни удря в гръб.
През 1879 г. на Берлинския конгрес упорито се шегува България да бъде разпарчосана.
През 1987-8 обявява поредната война на Турция и понеже руският цар е голям шегаджия, е поискал новата българска държава да плати всичките разходи по войната.
През 1885 г. си правят още една голяма шега. Насъскват сърбите да нападнат България, като в същото време отзовават офицерите си, на които България плаща заплата.
През 1890 г. един още по-голям шегаджия от Петърчо Толстой-Сергей Татищев пише в книгата си на развален български език "История росийской дипломатии", че стратегията на Русия е България да престане да съществува, като източната половина стане руска, а западната да се подари на Сърбия, Гърция и Румъния. Защо ли никой, освен горгидимитровчетата и василколаровчетата не се разсмяха? Ами защото нямат онова хилещо се чувство за хумор като тях и техните последователи от БСП, Атака, ПФ и прочие сашкивасевки и радошишарковци.
През 1915 си прави нова шега, която ние отново не разбрахме, защото нямаме чувство за хумор. Руски кораби бомбардират Варна и Балчик, а руската кавалерия напада България в Добруджа.
Три години по-нъсно чрез агентите си Георги Димитров и Васил Коларов си правят нова шега. Организират т. нар. "Владайско въстание".
През 1923 г. си правят още едно шегаджийско въстание, което ние отново неразбрахме и дори не се усмихнаме.
Две години по-късно пак се пошегуваха с нас, като взвривиха с "много хумор" и още повече взрив взривиха църквата "Света Неделя"
През 1935 си направиха още една хумореска. Официално разделиха българския народ на много народи-мизи, траки, македонци и шопи. В Москва много се смяха, но ние пак нямахме чувство за хумор.
През 1944 г хуморът беше много голям. На шега обявиха война на България, избиха на шега цвета на България, създадоха смешната институция "Народен съд" и между другото отнесоха златния ни резерв. Това стана и със шевната машина "Сингер" на баба ми, а жената на чичо ми на шега се е опитал един съветски войник. На шега извиканите комендантски го разстреляли в двора. Сега, на шега, кокалите на този разстрелян шегаджия лежат в основата на т. нар. "Паметник на Съветска армия-майтапчийка" в Стара Загора.
В продължение на 45 години на шега не изнесоха урана, огнеха земите на българските граждани купуваха всичко от нас на много смешни цени, но ние пак не се хилихме като Анжел Вагенщайн и сложиха на власт едни идиоти-шегаджии, които дадоха съществен принос в угояването на свине с човешко месо.
Сега шегите продължават, а ние продължаваме да нямаме чувство за хумор
Но съм любопитен да видя чувството за хумор на Петърчо Толстой, когато китайците започнат да се шегуват в Далечния изток.
Защо не се смееш, бе, Петърчо? 
Къде ти е чувството за хумор? Да не си пропил и него?



Гласувай:
1



1. tomcat2 - господин Бос, не се правете на тъп!
21.09.2016 19:26
господин Бос ,не се правете на тъп!
цитирай
2. bosia - до Ангелов от Пловдив
21.09.2016 19:52
Момче,
С този език и нулеви познания по история нямаш никакви шансове да станеш нормален българин. Просто провери това, което съм написал и ме опровергай. Аз също мога да напиша, че си тъп и то много по основателно, но не го правя, защото познанията ти са нищожни, в сравнение с някакви неясни емоции и предпочитания пред истината.
Не е тъпота да познаваш собствената си история. Тъпота е да атакуваш истината, при това с чуждо име.
Искам да ти кажа, че една от модификацията на американските изтребители носаг твоето измислено име..
Предлагам ти да се прекръстиш на СУхчо и ла на МИГчо.
В краен случай може и МИлчо.
цитирай
3. tomcat2 - Достатъчно нормален българин съм и ...
21.09.2016 20:04
Достатъчно нормален българин съм и познавам историята много добре ,една от любимите ми дисциплини е даже,не соросоидната русофобска история ,а истинската нормална такава!Въпроса е дали обаче познаваме настоящето за да не повторим историята.Когато България е била с Русия винаги е била добре и е просперирала,когато е била със запада е търпяля само национални катастрофи!Искам да ви кажа ,че Tomcat има съвсем други значения на английски и нямат нищо общо със американски изтребители,споко няма как да я допусна тази грешка!Това което сте изнесли като стомни вода взети от далеко за да налеете в русофобската мелница не е история ,а напълно извадени от контекста и тълкувани ,като дялова евангелието събития!Ако бяхте честен историк щяхте да знаете ,че за много от тези неща можем да виним единствено продажната ни политическа шайка а не Русия!Аре със здраве!
цитирай
4. attila - Аз от кога съм казал че Руснаците не ...
21.09.2016 20:32
Аз от кога съм казал че Руснаците не са Хора а ДЕГЕНЕРАТИ, които трябва да се ИЗБИВАТ и ще се ИЗБИВАТ !!!


Какво е това Руснак ?

Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ?

Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица.

Ми то Говедото си е Говедо...

ДА СЕ ЗНАЕ:

Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса.

Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски !

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/r-u-s-s-i-a-n-g-e-n-o-c-i-d-e.h-t-m-l
цитирай
5. blackpredator - не СУхчо и ла на МИГчо.
21.09.2016 20:34
Гурко и Скобелчо, както се шегува дедо Вазов...
цитирай
6. bosia - до последния
21.09.2016 21:00
ти си еднственият веган с гакова име.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737229
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031