Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2016 16:34 - КАКВО СТАВА В ДАИ/ДАЙ/
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2078 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.08.2016 17:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АРЕСТИТЕ В КРАЯ НА МАРТ


И СЛЕД ТОВА
Някои си помислиха, че сагата с подчинените на КПЛ Ивайло Московски съм я зарязал. Трябва да ги разочаровам, че това са девически мечти.
Нека започнем с арестите.
Първоначлно арестуваха 18 парчета, начело с изп. директор Цветанов. Едната задържана бе пусната след позвъняване по телефона още докато я караха към ареста. Отнася се до небезизвестната "героиня" на много от постингите ми Славка Андреева. Тя е в основата на организацията на корупцията в агенцията и службите отлично знаят това. Знаят го и в прокуратурата, но след "величайшето" нареждане по телефона от върха на изпълнителната власт, прокуратурата клекна и вдигна прах от тротоара.
Другият важен агрегат от машината на корупцията, Венцеслав Георгиев, е бил планиран за арест, но са го оставили, понеже после няма кой да възстанови бързо корупционната схема. И, както се очакваше, схемата в рамките на 1 месец беше възстановена основно с неговите действия.
Останалите, с изключение на Цветанов бяха пуснати тихомълком, като за един от тях лобираха бившите дансаджии Драшков и Овчев/компютъра не желае да напише буквата Й пред името му/. Този задържан има общ бизнес с Драшков още от онова време и затова беше изведен от ареста. Драшков и Овчев има сериозно присъствие в Библиотекарско-сарайската мафия/бивата "Монтерей"/.Това означава, че освен изпълнителната власт, над съдебната имат силно влияние и от частни ОПГ. В близко време ще ви осветля допълнително по тази интересна връзка, но нека започне работа Парламентът, защото тези въпроси ще бъдат повдигнати и там.
Оставянето на Цветелин Цветанов в ареста има няколко обяснения. 
Първото е, че ако го пуснат и него, следващите арестувани ще бъдат криминално проявените лица Цацаров и Борисов. А двамата "юнаци" нямат никакво желание за това.
Второто е, че оставяйки само един човек в ареста, прокуратурата не може да го обвини в създаване на ОПГ/Организирана престъпна група/. По този начин се прикрива дейността на групата, чиито "бизнес" е фактически да избиват и осакатяват българското население.
Третият аргумент е, че оставайки в ареста, той е превърнат в бушон, който да спре по-нататъшното разплитане на корупционния чорап /С какво отвращение казвам тази дума!/
Тук искам да разочаровам цялата група. Вече съм събрал достатъчно нови доказателства и в началото на септември ще се активирам. Ще пообиколя някое и друго посолство, ще прескоча до Брюксел и ще запитам българските органи защо държат на свобода арестуваните на 30 март и техните покровители. Междувременно в Париж ще се срещна с няколко телевизионери и ще видя новия филм за корупцията в България, както и ще прочета новия сценарий, свързан със заснемането на нов филм за корупцията в ДАИ /ДАЙ/, в който ще има и мое участие. 
Междувременно е издадена устна заповед да се избягва, до колкото е възможно, продажбата на книжки на чужденци, но организацията дава фира и по тази линия.
Интерес ще предизвика и имотното състояние на КПЛ Ивайло Московски, който е прехвърлил част от имотите си на други лица, но проверкта и за тях ще започне.
Изобщо, месец семтември се очертава като един много емеционален и тревожен за някого.
Нека му дам възможност да си купи повече хапчета и да видим дали няма да пожелае да  замине в посока към др. Пеевски.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11821605
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930