Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2016 15:28 - СТРАННОСТИТЕ И ЗНАКОВИТЕ РЕПЛИКИ И ПРАКТИКИ ЗАПОЧНАХА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1609 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 бб МАЙ ЩЕ СЕ НАбЪЛбУКА
Когато нещата не зависят от теб е по-добре да легнеш на дъното и да не правиш нищо. Така постъпват умните хора които са чели Библията и са я разбрали. Защото там е написано:
"Господи! Дай ми сили до променя това, което мога. Дай ми търпение да приема това, което не мога да променя. И мъдростта да различавам винаги едното от другото."
Не така мисли бб/бойко борисов с малки букви, които отговарят на интелекта и морала му/.
След като бе отсвирен от американците, той обърна задник на изток-югоизток и си приготви вазелина. Имам достатъчно основания и знаци, че това са направили и българските кукловоди. Достатъчно е да спомена национализирането на две банкови сметки от Близкия изток в долари от американското правителство, свързани с едни сикаджии и изпратената ми информация по една сложна схема за един сикаджийски цигарен завод в Ирак. Имам и още едно послание от кукловода, но засега няма да го коментирам. 
При тези знаци бб трябваше да потърси начин да далдиса и да не прави никакви изказвания. Това най-лесно се осъществява чрез привидно заболяване и пълна изолация. В един момент се връща, уволнява няколко министри или целия кабинет и прави опит да се задържи максимално дълго, за да съхрани най-горната   част от фигурата си, макар че там няма никой. Умният политик има говорител и той го ползва в 95% от случаите, за да не носи отговорност за глупаво изказване. Липсата на интелект и нарцисизмът на бб, обаче, му скрояват непрекъснато ситуации, при които той преминава на обяснителен режим. Затова и никой не знае има ли бб говорител и кой е той. Нещо повече! Той търси трескаво изход, чрез евентуално участие на президентските избори тази година. По този начин смята да спечели още 5 години от живота си и да изчаква палачите си да се смилят над един старец, или да си намерят по-голям враг от него. Това е тактиката на наивника и глупака. Защото след като кукловодите отвън и отвътре са решили нещо, ще бъде изключително трудно, по-скоро невъзможно, да бъдат омилостивени.
По тази причина бб клекна на Путин и Ердоган и нарами дисагите с вазелина. Дори се стигна до прибирането обратно на пияния руски посланик Исаков и екстреното назначение на стария хитрец Макаров за нов посланик на Русия у нас.
Но това няма да може да помогне на бб да оцелее. Нито в преносния, нито в прекия смисъл. Обстановката се е променила дотолкова, че не може да бъде задържана или върната назад.
Така или иначе, досегашните господари на бб го пуснаха по пързалката и той ще види в последня миг, че басейнът е дълбок, но празен



Гласувай:
5



1. appen13 - Босият защо се правиш на ампе, каквото никога не си бил ? Не е честно !
17.08.2016 18:17
Прекрасно знаеш, че банкянския Мутраген и неговата криминална анти-българска полит-шайка Герб са чисто 100% немски нео-колониален полит-проект.
Реализиран в България от нео-нацистката германска фондация "Ханс Зайдел". Фондация финансирана и управлявана от партията на евро-райхсфюрерин Меркел - ХДС.
При условие, че целият състав на мутроГерб е рекрутиран от фондация "Ханс Зайдел" и немските експерти финансират и пряко ръководят дейността на Герб-евромутрите и евромутресите, действията на Мутрьо и наетата от Берлин и Брюксел туземна евро-окупационна администрация на евро-райхскомисариат "България", НЯМА никакъв начин да не са съгласувани с Берлин и политическото ръководство на Райха. Всъщност не става дума за някакво "съгласуване", а просто за изпълнение на ясни заповеди дошли от немското канцлерство.
Мутрьо е изпълнил нарежданията на германските си евро-работодателите и нищо повече.
цитирай
2. attila - Спасението на БЪЛГАРИЯ е ПРОЧИСТВАНЕ от Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво!
17.08.2016 18:17
Спасението на БЪЛГАРИЯ е ПРОЧИСТВАНЕ от Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Има ли в Семейството Член на Престъпна Организация БКП, МВР, ДС или ДАНС, ИЗБИВА се Цялото КОТИЛО !

Синът на ПЕДОФИЛА от ДС Гоце Трипера и Дъщерята на КОПЕЛЕТО от БКП Кольо Добрев Краднаха Хотел в Сандански за ПЕТ Милиона !

Синът на ПАЧАВРАТА от ДС и ДАНС Драшков има 16 Милиона Кредит от Фалираната от ДАНС Банка КТБ,Брат му пък Крадна 14 Декара Парцел в кв.Стрелбище за 10 Милиона.

ДА СЕ ЗНАЕ:

Членове и Семейства на Членове на Престъпни Организации като:

-БКП Преименувана на БСП !

-ДС Преименувано на ДАНС !

-МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ !

Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ или ДЕПОРТИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ:

"За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици"

КАЗАХ!

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11818725
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930