Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2016 18:14 - НОВО ОБСТОЯТЕЛСТВО ЗА ОСЪДЕНИТЕ ОТ ЕДИН "АНТИКОМУНИСТ"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 14090 Коментари: 15 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 АНТИКОМУНИЗЪМ ПО ПОРЪЧКА

Пред мен има един документ. Той е искане обр. 1 и е строго секретен.
Документът е до началника на отдел III при Шесто управление на ДС.В това искане се търси информация за едно лице дали е агент на този отдел. Искането е от кап. Стоянов-ОР в Шести отдел на Шесто управление на ДС. 
В резултат на това се оказва, че споменатото лице е агент "Върбан" и е вербован на 05.07.1987 г. Лицето е от София и  работи по линия на БХ/Бивши хора/ от т. нар. "Фашистки организации" от ОР Пл. Димов.
Лицето е родено на 22 юни 1965 г. в София и е осъдило доста български граждани за това, че са го нарекли агент на ДС. Работеше в ТВ "Скат" и дълго време се правеше на отявлен антикомунист, който се бори с агентите на ДС. Изключително безпардонен и нагъл. След като го изхвърлиха от телевизията започна работа в Комисията по досиетата, колкото и да е абсурдно това. 
Този "Върбан" осъди доста хора, които го нарекога "агент на ДС", включително и един бивш президент, който му отвъртя един шамар.
Обръщам се към осъдените от лицето Георги Денков Жеков да проявят мъжство и да подновят делата си срещу него.
Гарантирам им спечелване на делото, тъй като документът е декласифициран по § 17 от КРДОПБГДСРСБНА.
Успех!



Гласувай:
14



1. staler - е па щом и тоя е агент, еба си мамата. . ...
07.08.2016 19:59
е па щом и тоя е агент,еба си мамата....
цитирай
2. jacomoo - Лесно е да го заплюем, но дали наистина е така?
08.08.2016 14:18
Като гледам, бил е на 22 години когато казват, че са го вербували. Тогава явно е бил студент, и едва ли са имали някаква реална нужда от един студент? За него не ми се вярва, той постоянно бъркаше в гнездото със змиите. Документа трябва да се проучи според мене.
цитирай
3. bosia - до джакомо
08.08.2016 15:44
Документът е с печат от Комисията по досиетата. Това, че е вербован на 22 няма никакво значение. Добре е, обаче, да се знае кои са майка му и баща му.
Аз знам и си нося пълната отговорност за публикацията. Така, че джакомоо трябва да оцениш и това. Той не е първия, нито последният яростен "антикомунист" с досие. Пимерите са стотици и хиляди.
Ако предпазването на гражданите от един доносник е заплюване, то ценностната ти система е силно увредена.
Босия
цитирай
4. survakar007 - Босия, симпатяга си пич и пишеш интересни статии
08.08.2016 18:07
въпреки че според мен няма как да не си бил замесен с бившите ДС или руски агентурни служби. Немам доказателства за теб, но според мен огромната част от всички които се навъртаха около Желю Желев, Филип Димитров и останалата шайка агенти на Андрей Луканов от СДС беха обвързани с агентурата и поради това в България нищо не се промени, все още ни управляват ДС мутрите като Бойко Борисов и компания.

Ако не си бил замесен то това ти прави чест и ще прощаваш.

Сега за това миризливо лайно г. жеков: След като изгледах няколко от просташките му предавания за този дребен гамен, георги жеков, се досещтах че е сътрудник на ДС но нямах доказателства, този измекярин е младо кариеристче, от тези които службите масово започнаха да вербуват в края на 80-те, също като Кошлуков, Сидеров, Местан, Боко Тиквата, и т.н.

Та ти карай все така с доматите, но за гамени като георги жеков трябва не с домати, а на улицата с камъни докато не остане нито един плазмодий като този нещастен мръсник, който се представя (по служба) за демократ, патриот, националист и т.н. Един куп наивници се подведоха по просташките изцепки на това миризливо лайно.

И преди съм казвал и съм убеден, че русофилските кучки у нас трябва да се обезпаразитят и кастрират, както направиха в Чехословакия през 1989 г., друга алтернатива за свободна и просперираща България аз лично не виждам.

Поздравления за този пост!

Сурвакар
цитирай
5. bosia - до сурвакар
08.08.2016 19:17
Сурвакаре,
Ако бях замесен с ДС или руските служби досега хиляда пъти щяха да извадят досието ми.
Държа да знаеш, че не съм се "навъртал" около Ж.Ж. и Ф. Д. Те се навъртаха около мен и ако започна да изреждам каво са ми предлагали, ще се хванеш за главата. Димитров е жив. Архивите на КС на СДС са факт. Факт са и архивите на ДС. Ела при мен. Ще ти подпиша пълномощно да отидеш и да прочетеш всичко за мен. Ще ти дам и телефоните на политици и бивши офицери от ДС да ги разпиташ за мен.
Самият факт, че отказах 4 пъти да бъда водач на листа от СДС и всички "благинки" трябва да ти каже нещо.
Предпочитам да ми се обадиш в блога на "съобщения". ще ми напишеш истинското име и можем да се видим и да ти разкажа и покажа много интересни неща, макар че повечето ги има в статиите и постингите ми.
цитирай
6. survakar007 - Да си жив и здрав, прави ти чест че си останал чист в тази мръсна локва на СДС
08.08.2016 20:07
Специално този пост за мен дойде тъкмо на време. защото преди дни спорих с един наивник, и се опитвах да го убедя, че това младо лайно Георги Жеков е верочтно е ченге.

Помня с подобни уж-антикомунистически изцепки започнаха първите митинги на СДС и аз още тогава изказах мнението си, че всичко това е нагласено, защото познавам хора в средата на 80-те които само за невинна критика към Татовата клика бяха арестувани и осъдени.

Както и да е, това което правиш е много похвално, но за съжаление изтървахме началото на края, по-точно ние никога не успяхме да го хванем и затова тази просташка държавна администрация след 1990 г. успя да прокуди младите от България и продължава да съсипшва държавата.

Сурвакар
цитирай
7. attila - КЪСНО е за ЛУСТРАЦИЯ, Време е за КАСТРАЦИЯ !
09.08.2016 09:44
КЪСНО е за ЛУСТРАЦИЯ, Време е за ТРЕПАНАЦИЯ !

https://s32.p-o-s-t-i-m-g.o-r-g/i-t-w-k-3-v-i-f-9/P-a-r-t-z-a-n-y.j-p-g

Преди 27г. Изпуснахме да ИЗБИЕМ Комунистите и Милиционерите !

Деца и Внуците на Комунистите и Милиционерите Обаче Няма да Изпуснем !

Не че Копелетата и Курвите ИЗСРАНИ в Семейства на Комунисти и Милиционери Могат да се Нарекът Деца !

Не е толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш КОТИЛОТО му за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

КОПЕЛЕТАТА и КУРВИТЕ Изсрани в Семейства на ТЕРОРИСТИ от БКП и УБИЙЦИ от МВР и ДС-ДАНС са също ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ !

Произхождаш ли от Семейство на Комунисти и Милиционери, Тоест ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ ти също си ТЕРОРИСТ и УБИЙЕЦ, Подлежащ на ЛИКВИДИРАНЕ !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
8. krumbelosvet - Колко трябва да си заслепен от животинска омраза,
11.08.2016 20:08
за да не виждаш, че, както много други страни, и твоята се уницожава от Господарите на Президентите на Наи-демократичните, на Защитниците на Човешките Права!
Имам приятел от казармата, най-кроткия човек, баща му е учил във Виена, а той знае немски и френски. И тоя човек иска комунистическа кръв!
И тука започва развръзката, значи. На един Първи януари бъхме с жените си на хотел, започна концертът от Виенската опера, и аз му звъннах, да не го пропусне. Баща му няма как да не му е разказвал чудеса за Виена! И той ми отговори, че не, гледал филм. Вечерта разбрах, че филмът е бил американски, военен, за Виетнамската война. Чиста пропаганда. Всички редници - холивудски, одухотворени красавци. Началници - негри. Благородство, героизъм, вярно приятелство, саможертва и т.н. от жанра. Питам го защо го гледа. Той "обичал такива неща". Какви неща? Война, Виетнам, пропаганда? Той живее близо да Парламента и е подскачал на всички митинги. Там явно е обработен психотронно.
Това е отговорът на въпроса "Господи, кой ни наказа с тая безумна омраза?".
цитирай
9. feldmarschall - С уважение, но това е фалшификат
22.08.2016 13:06
С цялото ми уважение към г-н Николай Колев, но в този текст са объркани 2 неща. Първо Г. Жеков е роден на 22 юли, не 22 юни. И второ той се казва Георги Венков Жеков, а не Георги Денков Жеков. Ако вярвате на този фалшификат за т.нар. агент Върбан, трябва да повярвате и че изфабрикуваното досие на проф. Янко Янков също е истинско. Моля не се хващайте на въдицата на комунистите, заради лични противоречия. Всички антикомунисти трябва да сме обединени, а не да се караме!
цитирай
10. tramval2016 - За мимикриите
22.10.2016 01:38
Противен селяндурски криминален престъпник измамник. Напълно малоумен просташки отпадък...тип навлек Креатура на ДС телевизията Скат, после цървул от Държавна сигурност и новата политическа полиция боклуци, около мошеника пезевенк Ифандиев. Този измамнически тъпак правещ се на "атикомунист", използва лексиката на най-първосигналните мутри, където преобладава думата мачкам. Факт сам по себе си разкриващ дълбокият комплекс за малоценност на този престъпник, при който се демонстрира необходимоста да се постави над тези,които го превъзхождат и физически и умствено, и които го отхвърлят като натрапник провокатор и нагъл вмирисън отпадък. Сам си пише идиотиите, колко е "велик". А във всъшност продажен уродлив бацил от рода на сифилистично хиф бацилите и вирусите за които няма лечение. Мами и се натрапва за "интервюта" а после манипулира и се изтъква...Българска престъпна ГАД плод на комунистическата помия и генетична помиярна мутация. Преди се жалеше как тровел майката на Бареков да повлияе на Бареков та той да покани ГАДА Жеков в предаването си. По същият начин този грозен ИЗРОД Жеков облазва децата и близките на хората, като им се натрапва, заплашва, обработва. Криминалният престъпник Жеков отдавна трябваше да му лъскат ануса в затвора, но като доносническа подлога на ДС и новата политическа полиция, урода на България от ордите на Българските уроди и отрепки, продължава престъпната си дейност.

Криминалния ПРОВОКАТОР Жеков така дразни хората с просташката си съшност на Български отпадък че може да се каже, че Стоянов е действал при законна самоотбрана, ако на мен ми падне тази отрепка сигурно ще си сере зъбите един месец след това. Стоянов трябва да възобнови делото и да осъди Жеков като
измамник провокатор , хулиганство, нарушаване на личното пространство, чрез предумишлен словесен терор, натрапване и измама, за изкарване на пари от жертвата...в конкретният случай Стоянов.
цитирай
11. tramval2016 - за мимикриите
22.10.2016 01:57
Този генетично потомствен престъпник, е завербован на 22, тоест от най-ранна възраст е бил продажна отрепка напълно неориентиран без ценностна система Български урод. Майка му елементарно курве, което не е можело да си държи путката в гащите и затова е било въдворена. Като заврян престъпник на Държавна сигурност помияра на България е използвал положението за да изнудва хора и да обработва децата им. Агентурното доносническо петно от ДС Валери Симеонов по такава линия го беше назначил в Скат. Вонящата престъпна отрепка Жеков, се подвизава около квартала близо до пазара и макариополски. Престъпника е събрал всички помиярно противни отрепки на квартала за да върши провокациите си с полицейската измет и новата Държавна сигурност. Залепил се е за Ифандиев, друга мръсна отрепка на Държавна сигурност. Пезевенк на доносници и ГАДОВЕ като Жеков. Присламчил се е до фамилията Хайтови за да я използва за кариерни домогвания. Светла Хайтова абсолютна простакеса която прибира парите от измамите на Ифандиев, и сама участва в тях, непрекъснато качва простотиите на отрепката Жеков в ЮТюб и после започват "великото" спамене. Виж последният клип на тези престъпници, Ифандиев се блещи пред камерата, като гладен хищник от Анимал планет, а Жеков до него, като дебил в дисниленд. Това са точни копия на измамниците изроди които след девети септември от криминални престъпници се самообявиха за "антифашисти и комунисти" В клипа си Ифандиев използва откъси от измамническо предаване на друга известна грозна криминална пачавра на България - Михнева Държавна сигурност женски урод цял живот мърсувала и хранила се от престъпления 25 пъти съдена като измамница и злоупотреба с чуждо имущество.
цитирай
12. tramval2016 - За Мимикриите
22.10.2016 02:18
Дали Жеков е роден на 22 Юли или на 22 Юни или може би на путкин ден това е без значение тука е важен факта, че гада Жеков е бил ГАД веднъж като подлога на ДС и втори път като отрепка след това. Трябва да си голям невежа и с напълно промит мозък като бройлер на новото престъпно статукво за да вярваш и пропагандираш че документите на тези дава престъпника Янков, Жеков и тези като тях са "фалшификат". Ами защо тези две отрепки, които съдят всичко що диша и което успеят да докопат не съдят държавата, че им е спретнала такъв "фалшификат" ????? Ами защото не е фалшификат. Ще им излезнат и останалите престъпления. Ако проследиш документите на Янков, който има сериозни психични отклонения и натрапчива нарцистична грандомания....ще видиш че много от "книгите" му са една плагиатско графоманска каша, точно както и на Ифандиев. Престъпника Янков в затвора пазарджик, където работеше като доносник се правеше на "жертава" на Ярослав Радев, после на друг , после на Чобанов, после на други измишльотини на генетично увредената пихтия в главата му...Класическия просташки урод Жеков не е вд състояние да напише и такава каша.
цитирай
13. tramval2016 - За Мимикриите
22.10.2016 02:42
Едно трябва да е ясно такива криминални престъпници НИКОГА НЕ могат да представят доказателства за своята дейност с която се изтъкват. Ама не документ, не изречение дори буква не могат. Къде е присъдата на Янков пълен текст от който да се види,че той не е криминален престъпник, ами на всички останали? Ами ГАДА Кошлуков, ами тези паразити довлекли се от франция, "разнасяли позиви" ми я покажи да ги видим, къде ти е делото ? ИЗМАМНИЦИ...ИЗМАМНИЦИ...
цитирай
14. ranik56 - Джуджето , няма Висше Образование ...
10.11.2016 16:56
jacomoo написа:
Като гледам, бил е на 22 години когато казват, че са го вербували. Тогава явно е бил студент, и едва ли са имали някаква реална нужда от един студент? За него не ми се вярва, той постоянно бъркаше в гнездото със змиите. Документа трябва да се проучи според мене.
Джуджето , няма Висше образование . Този Цървул , е Признат за Инвалид и с ТЕЛК и получава Пенсия от НОИ ...без ,да е внесъл един лев Осигуровки .работеше в Кооперация - Пострадали от Войните и Борци срещу Фашизма и Капитализма . Благодарение на Връзките на Родителите му .. го Назначиха в "СКАТ" . Безочливо и Безскруполно същество .
цитирай
15. tramvai2018 - До коментар 8 krumbelosvet
08.05.2018 00:49
Пътувам значи към следващата спирка, минавам от тука и виждам този коментар.
krumbelosvet, прочети статията на Тони Кръстев, "За омразата, омразните и мразените" Омразата не идва от нищото, тя се ражда от омразни действия и постъпки, които са превърнали техните извършители в омразни хора. Само омразните хоря се обявяват срещу омразата, защото рано или късно тя ги унищожава, като справедливо възмездие. А омразата на омразните и мразените към тези, които ги мразят, е само израз на жалко безсилие и осъзнаване на гнусното им падение от извършването на гнусни омразни дела.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11720694
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031