Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2016 15:20 - КАКВО КАЗВА "МУЛТИГРУП" В РАМКИТЕ НА "СИК"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 910 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прочетете изявлението на един неизтрезняващ министър на най-излишното министерство у нас.
С покъртителен гласец пияндето се самообявява за "борец за свобода на словото". Изглежда, той смята, че ние сме забравили, че беше протеже на Георги Джагаров и благодарение на него стана редовен пътник между София и Париж, докато нормалният българин чакаше виза за Румъния, но често не я дочакваше.
Сбърканото неизтрезняващо същество вижда като държава само назначените за управленци една шайка негодници и малоумници. Според него "...държавата трябва да вземе властта в свои ръце, да спре ДЕМОРАЛИЗАЦИЯТА  на обществото...трябва да си уважаваме държавата... тоталното неуважениекъм гръбнака на едно общество и съдебната система говори не за слободия, а за нещо още по-лошо..."
Подобни пиянски изцепки говорят за дълбоки психически отклонения от нормата. Лицето явно има раздвоение на личността, защото говори за държавата като за суверен, а за обществото като аутсайдер. Един алколизиран тип със сбъркани разбирания за общество и държава ми натрапва, че една съдебна система, обслужваща престъпната банда на олигарси, магистрати и политически бандити била "гръбнак на обществото".
Какъв абсурд!
Това, което говори неизтрезняващият мултак вече се случи в една съседна държава. Ако толкова му харесва-да си взима чукалата и да се изнася в Истанбул. Там държавата е точно това, което иска да стане и у нас!
А ето и самия текст:
"...Тъжно! Ако това е свободата на словото, за която и аз съм се борил през годините, но и бях обвинен, напоследък, че съм се възпротивил срещу нея и то само защото съм отправил упрек от екрана, че трябва да си уважаваме държавата, то в случая не само пошлостта на текста "Ще ти скъсам гъза!", но и тоталното неуважение към гръбнака на едно общество и съдебната система, говори не за слободия, а за нещо още по-лошо.

Определено смятам, че държавата трябва да вземе властта в свои ръце, да спре деморализацията на обществото и ако има нещо станало за късане, то това трябва да бъдат лъжата, агресията, невъздържаността, компроматите и пошлостта"



Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Българските "политици" не разбират от политика:
02.08.2016 17:31
Капиталистическата държава има САМО 3 (три) задължения:

1. Да опазва обществения ред
2. Да опазва собствеността
3. Да опазва живоата и здравето на гражданите
цитирай
2. kolevdobri - Съгласен, но добавям и законодателната рамка?
03.08.2016 20:16
apostapostoloff написа:
Капиталистическата държава има САМО 3 (три) задължения:

1. Да опазва обществения ред
2. Да опазва собствеността
3. Да опазва живоата и здравето на гражданите

цитирай
3. kolevdobri - Приятел, напълно съм съгласен с текста, само с малко уточнение.
03.08.2016 20:20
Беше време, а Живков и Чаушеску още бяха на власт. Не знам поради каква причина се озовах в Букурещ, но не си спомням да съм ходил там с виза.
А иначе напълно съм съгласен. Най-краткият път към диктатурата е простият народ, който е готов да се откаже от свободата си, толкова лековато...Прости хора, какво да ги правиш. Харесват си камшика, отношението на робовладелците към тях, "безплатното" здравеопазване и образование и щастието да висят по опашки за банани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11788642
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930