Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2016 13:04 - КОЛКО МУ Е?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1252 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

84=1 300???!!!

Светът едва сега откри, че моторно превозно средство може да бъде оръжие и да извършва тероризъм. Днес чета изказвания на всякакви политически изроди и се чудя на шизофренията им.

Цачева пише на колегата си във Франция, Плевнелиев пише телеграма до Оланд. Криминално проявеното лице Борисов пише до колегата си, че е потресен.

Тези същества имат две дълбоки психиатрични заболявания. Първото е шизофрения/раздвояване на личността/, а второто-пълен дебилитет/невъзможност да бъдат самокритични/.

В България годишно се избиват по улиците и пътищата 1 300 български граждани и се раняват и осакатяват около 15 000 граждани.

Но нито един от гореспоменатите трима не пишат съболезнователни писма и не обвинява МТИТС в тероризъм, продавайки шофьорски книжки на неграмотни и неуравновесени убийци.

Нещо повече!

Няма нито една санкция към министъра на транспорта! Няма нито една операция за проследяването и задържането на участниците в схемата за продажба на книжки. Продавачите на оръжие на водачите-убийци си работят и в този момент спокойно и ежедневно прибират едни много големи пари, като част от тях чрез висши администратори в министерството и политическото ръководство отиват в техните джобове и в черните партийни каси. Главният престъпник, пардон, прокурор гневно се самосезира за отказа на един депутат да спре на катаджийска палка, но за избиването и осакатяването на десетки хиляди българи не се самосезира, а се измъква като фъсня от скъсан джоб. Има стотици хиляди измамени чрез съд, ЧСИ и лихвари, но Главният престъпник, пардон, прокурор си чопли носа и си прави топчета.

Криминално проявените лица Цачева и Борисов дори стигат още по-нагли действия!

Борисов упорито отказва да изхвърли Московски и да го даде на прокурор, защото незабавно трябва да бъде арестуван и той самият. Цачева упорито отказва да изпълни задълженията си като председател на законодателния и контролиращ изпълнителната власт орган, кой знае защо наречен, „Народно събрание”. Откога мафиотските сбирки се наричат „събрание”, при това „Народно”-никой не иска и не може да ми обясни.

В най-скоро време очаквам Ислямска държава да не праща само отделни свои войници у нас да си купуват шофьорски книжки, а да отвори филиал на изпълнителната агенция „Автомобилна администрация” във всички европейски държави и в самата Ислямска държава. Така няма да обвиняват ислямистите в терористични актове, а ще ги таксуват като битови инциденти и ще ги съдят на пробация да мият ежедневно паметника на Марко Фридман в Стара Загора и паметника на Съветската армия в София.

Колко му е!




Гласувай:
5



1. mihala - Всичко си имаме. А сега си имаме и два ...
16.07.2016 17:13
Всичко си имаме.А сега си имаме и два фронта.Весели се народе и накъде ???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795520
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930