Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2016 11:39 - КАКВО СТАНА В НИЦА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1458 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

КЪСАТА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДВУЛИЧИЕТО НА ПОЛИТИЦИТЕ

Гигантски терористичен акт сътвориха джихадистите в Ница.

Това ме наведе на мисълта, че тези пусти ислямисти вече векове тормозят с терористичната си дейност горката Европа, в това число и България.

Исторически куриоз е, че точно в деня на предишен терористичен акт преди 227 г. в Париж, тероризмът се повтори. Става дума за т. нар. „Велика френска революция, когато заради 14 криминални престъпници в „Бастилията” бяха избити толкова човека, колкото и вчера в Ница от тогавашните „ислямисти”. Но човечеството твърди, че това е „Велика революция”.

Подобни „ислямисти” през април 1925 г. в София взривиха църквата „Света Неделя” в центъра на София и избиха над 200 невинни български граждани, но това не се смята за тероризъм. Нещо повече! „Ислямистът” Марко Фридман все още има бюст паметник в Стара Загора в градинката до Офицерския дом. Дали до него да не сложат и паметник на тунизиецът с френско гражданство, който изби повече от 84 души в Ница вчера? Така историческата „правда” ще възтържествува.

Същите „ислямисти” от 1941 г. до 1944 г. вършеха „геройски дела”, като изтрепваха лошите „неислямисти”, а на 9 септември 1944 г. подпомогнати от съветските „ислямисти” взеха властта и изтрепаха десетки хиляди български граждани, които не желаеха да подкрепят „ислямистите”.

Учудва ме, че председателя на Българската ислямска партия-Корнелия Нинова си тананика непрекъснато песничката „Смело, другари, в борбата” но това не прави впечатление на никого. Тананика си и „Напред, другари, смело!...През кръв и барикади…” и това пак не прави на никого впечатление. Но това не пречи на един сикаджия-ислямист да пише във Фейсбук, че е „потресен” от станалото в Ница. Когато въртеше бухалката и заливаше с вода от пожарната българските граждани в Делиормана, защото са се събрали на едно място повече от трима души не се потрисаше, но сега е „потресен”!

Разбира се, моите най-дълбоки съболезнования към близките на жертвите в Ница, но нека погледнат назад в историята и започнат да четат историята по строги правила, а не двойствено.

Нашите „ислямисти” говорят, че искат да увеличат сигурнустта в държавата за сметка на правата на човека, но това вече сме го виждали и живели. Затова, ако приемат този закон, българската ислямска държава ще бъде възстановена. И така сигурността и правата на човека ще са ясни. Дори ще се знае кой е „човекът”!

А аз ще си приготвя багажеца и ще чакам да ми звъннат на вратата и библиотекарят-ислямист Митьо-Гестапото с мазен глас ще ми каже:

„Не си прав, гражданино Колев!”




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11791073
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930