Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2016 18:11 - ВИЖТЕ КАК ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ МАЧКА ЧЕСТНИТЕ ХОРА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 895 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.07.2016 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Митко Трайков е от Стара Загора. Има фирма за подготовка на водачи на МПС. Понеже не се страхува да назовава корумпираните държавни служители и да разкрива корупционните схеми, ръководството на ИА "Автомобилна администрация, ръководството на министерството, парламентарната комисия по транспорт и криминално проявеното лице Бойко Борисов пред широко затворените очи на Главния престъпник, пардон, прокурор мачкат бизнеса и психиката на Митко Трайков и обричат на глад семейктвото му. А той има 4 деца!!!
ПОЗОР И АНАТЕМА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!!!
А ето и неговата жалба:

ДО ПАРЛАМЕНТАРНАТА  КОМИСИЯ
ПО ТРАНСПОРТ, ИНФОРМАЦИОННИТЕ
ТЕХНОЛОГИИ И СЪОБЩЕНИЯТА

ДО МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА
ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ
И СЪОБЩЕНИЯТА

ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР
НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ
„АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ”

ЖАЛБА

От Митко Господинов Трайков

Управител на „АМК РОДЕО” ЕООД

Гр.Стара Загора, ул.”Ген.Гурко” №84

Тел.:  0889 821682

 

Уважаеми дами и господа,

На 17.06.2015г. написах сигнал до Министър-председателя, до Главния прокурор, До Парламентарната комисия по транспорт и други институции. В него искам да се направи ревизия на дейността на Изпълнителна агенция ”Автомобилна администрация” за съмнения в корупционни практики, както и да бъде проверен софтуера за обучение и изпити на кандидат-водачи за манипулации.  Електронният регистър (софтуер), в който се въвеждат всички кандидати за обучение и в последствие се резервират изпитни дати за изпит по теория и практика е на фирма „Демакс”. При заявяване на изпитните дати се допуска неправомерна намеса от страна на отделни фирми, (а може би с помощта на служители на „Автомобилна администрация” или на фирма „Демакс”), в следствие на което те без проблем вземат изпитни дати за своите кандидати, а другите остават без такива.

                Тъй като не получих отговор, на 11.09.2015г. пуснах напомнително писмо, където подробно разясних възникналите проблеми при резервиране на изпитни дати по практика.  В отговора, който получих от отделните институции се посочваше, че е направена проверка и не са открити  съмнения за корупционна практика и манипулации. Предложението на зам.министъра на транспорта Антон Гинев, бе че който клевети Агенцията ще трябва да поеме за своя сметка проверката на софтуера. Накрая получих Постановление № 34868/ 02.09.2015г. от Прокуратурата, с което тя отказва да образува наказателно производство и прекратява преписката. Проблемите обаче със софтуера продължават и даже се задълбочават.

                След направеното разследване от страна на БТВ и репортаж излъчен на 13.06.2016г. в сутрешния блок озаглавен „Старозагорска автошкола не може да запише своите курсисти за изпит”, се установи че чрез „скриптове” системата действа избирателно, срива се, но не за всички фирми, предлагащи шофьорски курсове. В резултат на това бяха въведени допълнителни кодове, при пускане на кандидати за изпит, което нямало да позволи използването на „скриптове”. Две седмици по-късно проблема е отново на лице. Например: Фирма „Паунов” – гр.Стара Загора успява да заеме дори две изпитни дати на седмица, а фирма „Родео” се допуска до системата едва когато изпитните дати и места се заемат.  До тогава сървърът не може да обработи заявката ни, или всичко по страницата е неактивно.

                Уважаеми дами и господа, искаме службите, Прокуратурата, Министерство на транспорта, т.е. Държавата като цяло да влезе в ролята си. Шофьорски книжки продължават да се продават, дори и след ареста на изпълнителния директор на „Автомобилна администрация” - Цветанов.

                Моля да се направи проверка на сървъра и софтуера на фирма „Демакс” (ел.регистър) за да се установи има ли манипулации от страна на служители или отделни фирми, което поставя в неравностойно положение автошколите при заявяване на изпитните дати. Фирма „Демакс” ни уверяват, че знаят кой какво прави и кои са тези фирми, както и че са информирали ИА”Автомобилна администрация” за случващото се, но всичко това продължава.

                Моля да се възобнови преписката от Прокуратурата за да се установи продължават ли корупционните практики с продажбата на изпити и изпитни дати. Наложителни са спешни кадрови промени в Министерство на транспорта, ИА „Автомобилна администрация”, в софтуера и нормативната база за да се подобри качеството на подготовка на водачи,  което е основна причина за войната по пътищата.

 

Дата: 05.07.2015г.                                                                             Управител:…………………………………

Гр.Стара Загора                                                                                                       /Митко Трайков/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11814224
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930