Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2016 13:30 - БЪЧВОРОВА НЕ Е ЧУВАЛА, ЧЕ "МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1514 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БЪЧВОРОВА ПАК ОБЛЕЧЕ ЖЪЛТАТА ФАНЕЛКА

Глупостта и ръждата не могат да се скрият. Те избиват през новата боя и стават видими.

Още като видя политик по телевизията и знам, че ще изтърси поредната глупост. През последните дни, обаче, двама души се напреварват кой ще каже по-голяма и по обемна глупотевина. Имам чувството, че главният секретар набляга на ракията, а се напива министърката му. Много странна работа! Да не би да са свързани с маркуч?

Пръв започна криминално проявеното лице Борисов. Той нарече войната в Слънчев бряг „Махленска свада”. Нарече организираната престъпна група „Главанаци”, забравяйки, че доскоро и той беше точно такъв „Главанак”.

След това мелодията подкара сбърканата статистичка. Тя се оправда, че е заловила 16 човека на Митьо Очите и Божо-Кравешкия козел. А защо не ги хвана преди да стане сражението? Нали разполага с хиляди полицаи, служби и средства? Лица като Митьо Очите и Божо Кравата/Козела/ трябва да са на непрекъснато подслушване и проследяване. В бандите им трябва да има внедрени агенти. Защо статистичката мълчи за това?

Ето какви ги реди Бъчворката:

 

"Атака срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност. Само преди дни са заловени 16 души, които са извършвали престъпна дейност. Митьо Очите има публично няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно"

"Защо хората, които твърдят, че войната е за наркотици не сезират прокуратурата или не сигнализират до полицията. Не може само да се коментира. Непрекъснато се правят проверки за наркотици, не само в Слънчев бряг. В момента се използва всеки един конкретен случай за политическа атака"

"Всички видяхме след думите на генерал Атанасов как се разпространяват лъжи. Ще посъветвам премиера да заведе дело за клевета срещу Атанасов. Как да коментирам човек, който твърди, че в нощта на екшъна аз и Борисов сме били близо до Бургас заедно с Валентин Златев. Нека да се разбере когато един човек говори, какво всъщност стои зад думите му. Моето уважение към Атанасов приключи"

 

Толкова скудоумие, лъжи и непрофесионализъм трудно се събират в една персона. Но при нея нещата са се случили. Цял свят знае, че полицията по места и в министерството са чадър над престъпността, само тя не знае и нарича това „безумие”. Аз лично съм сезирал десетки пъти полицията, ДАНС и прокуратурата за всякакви престъпления и досега единствено мен арестуваха, глобяваха, даваха на съд и подслушваха. Защо не употребиха тези хвърлени на вятъра пари за Очите? Аз спечелих всичките дела, но това за Бъчворката няма никакво значение и няма наказан нито един полицай!

Митьо Очите имал и „Няколко легални бизнеса”! Това е такъв шедьовър на скудоумието, че директно получава наградата „Ядосан гнил домат”! Лично ще и го предам!

Що се отнася до факта, че вече „Моето уважение към Атанасов приключи!”, мога да кажа само, че незабавно си го преместих в левия крачол. След като съветва началника си да даде Атанасов на съд, в този съвет има толкова простотия, че веднага си представих как извеждат криминално проявеното лице Борисов с белезници от Софийския районен съд и го завеждат в Националната следствена служба.

Ех, Бъчворова, Бъчворова! Не си ли чувала, че „Мълчанието е злато”?




Гласувай:
3



1. attila - ПОЛИЦИЯТА е Раково Образувание, най-Опасната Престъпна Структура в България!
14.06.2016 08:45
ДА СЕ ЗНАЕ:

МОМИЧЕТА се Отвличат, ако зад Гърбът ти е Полицията!

ДРОГА се Пласира, ако си Платил на Шапката в Полицията!

КОЛИ се Крадат, ако си Платил в Полицията не те Хващат!

ЖИЛИЩА се Обират по Информация и Поръчка Одобрена от Полицията!

ВЕЩИ от Обраните Домове се Продават, със Защита от Полицията!

ПРЕСТЪПЛЕНИЯ не се Разследват Докато и Когато Престъпника си Плати или Така се Разследват, че Падат в Съда!

БЕЖАНЦИТЕ Плащат на Трафикантите за Транспорт през Страната, като Минимум 50% са за Полицията!

КРИМИНАЛНИЯ Бизнес се Управлява, Покровителства и Развива от ПОЛИЦИЯТА!

ПОЛИЦИЯТА е Раково Образувание, най-Опасната Престъпна Структура в България!

В МВР само КОПЕЛДАК !

В ДАНС само КУРВОЛЯК !

ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА !

Народната МИЛИЦИЯ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯ, а КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ останаха Същите !

Днес Само Децата и Внуците на КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ Заработващи Там са Новия ПРЕСТЪПЕН Състав на МВР !

Членове на Престъпни Организации БКП, МВР, ДС и ДАНС Подлежът на ЛИКВИДИРАНЕ, но не и Преди да се ИЗБИЯТ Семействата и Роднините им,за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l


цитирай
2. kolevdobri - Приятел, системата изкарва на показ лошите страни на тези хора!
23.07.2016 13:52
Системата дава предимство на недостойните. Системата е твърде централизирана, политизирана и следствие на това мафиотизирана и лумпенизирана. Знаеш ли полицаят в твоя квартал, Борово, за колко граждани отговаря? Говорих с него. За 23 000 души. Вместо да отговаря за 300 души, което е нормално. А останалите полицаи къде са? Системата, системата трябва да сменим. Иначе МВР ще продължава да служи на себе си и на началниците си, вместо на гражданите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11783337
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930