Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2016 16:50 - "БИТОВИТЕ" ВОЙНИ МЕЖДУ ВИС И СИК
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1605 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

КАК БАНДИТИТЕ ГИ ПРЕВЪРНАХА В „БИТОВИ” ДРЕБНИ ПРЕСТЪПНИЦИ

Точно в началото на туристическия сезон започнаха да се случват „битови” случки точно в най-многолюдния курорт в България. Според любителя на вълшебната чаша и Главен секретар на МВР и сикаджията Бойко Борисов момчетата се сбили заради паркомясто.  Разбира се, има достатъчно идиоти, които ще повярват на тази смешна версия, но умният човек ще си зададе въпроси, които искат по-други отговори.

В момента курортът не е натоварен и паркоместа-бол. В същото време проблемите между групировките се решават точно сега. И след като се знае, че Митьо Очите е към ВИС, а другата групировка е определено свързана с групировката на криминално проявеният ни министър-председател-СИК, не е никак лесно да приемеш битовия нюанс на престрелката. На всичко отгоре омаловажаването на престъплението показва симпатиите на Борисов към СИК. Както се казва: „Старата любов ръжда не хваща!”

В същото време любителят на високоградусните течности и Главен секретар на ОПГ наречена МВР като бивш директор на ОДП-Бургас трябва да знае каква е обстановката в бургаска област и да предприеме превантивни мерки още в средата на май. Но той не ги предприема.

Защо?

На всичко отгоре Борисов изпрати „корифея” на разследването Румяна Бъчворова да  реши незабавно „битовия” проблем, да арестува лошите битоваци и да си топне трътката в морето за кадем.

Блестящо!

Същата тази ОПГ-МВР преди няколко дни арестува „тежкия престъпник” Георги Софкин в 1 ч. 30 мин. През нощта в стаята на хотела, защото бил обявен за национално издирване. Поводът е, че е изпратил СМС на СИК-аджията Борисов, в който не се отнася с него достатъчно уважително. Същите тези организирани престъпници, които арестуват човек, защото една чистачка „щяла”!!! да се оплаче от един, който хвърлял гнил домат по депутати.

В момента се използват и двата начина за оправдание и замитане на проблемите. Докато МОН използва мрънкащо-оправдателния режим, то МП в лицето на шефката на ГДИН Гергана Георгиева в типично ленински стил агресивно и нагло прикрива пълния хаос    и огромната корупция в затворите. Тя твърди, че „Проблемът бил системен”. Ами нали тя е системата! Защо никой не я попита защо още не е дала на прокурор заместника си Димитър Димитров? За да не рухне системата ли?

Истината е, че до каквото се докоснеш на тази територия то се разсипва и разкапва.

Само не мога да разбера кого чакаме, за да свърши нашата работа! А тя е да хванем здраво кривака и да започваме поред



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bgman13 - цитат:"Тя твърди, че „Про...
13.06.2016 13:39
цитат:"Тя твърди, че „Проблемът бил системен”. Ами нали тя е системата!"

Грешка, Седларов! Спомням си, че преди години един форумен опонент ми каза, че ако критикуваме системата, не можем да критикуваме политиците. Защото политиците са продукт на системата. Системата е тая, която е назначила на Грегана Георгиева на високата длъжност. Гергана е невинна, виновна е системата. Така си е.

Но докато мъдрите се намъдруват лудите се налудуват. Това е прекрасно, нали?
цитирай
2. kolevdobri - След като няма промяна...
23.07.2016 14:13
... Това означава, че тези, които искаме промяна сме по-малко и по-неорганизирани от тези, които бранят статуквото. От друга страна обаче, институции като НС, СЪД, ПРОКУРАТУРА, ДАНС и МВР имат по-малко от 10% обществена подкрепа. Как тогава съществуват? Смешна е - да арестуваш някой, който критикува институциите как харчат парите ни, а в същото това време бандити най-откровено си разчистват сметките, като същите тези институции се намесват както се казва "от нямай къде", постфактум и избирателна, в зависимост от това коя бандитска групировка са решили да подкрепят...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795753
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930