Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2016 10:25 - РЕЦЕПТА ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКА АМНЕЗИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2932 Коментари: 9 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПРИРОДАТА ЧЕСТО СИ ПРАВИ ГОЛЯМ МАЙТАП

След като природата създаде съществото Корнелия Нинова не се спря. Тя продължава да създава всякакви нови животински видове. Създаде и Светлана Шаренкова.

Колкото и да се опитвах, от двете не можах да направя цял нормален чонек. Винаги се получаваше максимум половин същество. Половин, но агресивно, нагло и престъпно.

Каква е приликата между двата екземпляра?

Тя е, че и двете в ерата на „Ранната българска демокрация” бяха в СДС. Сега и двете отричат яростно това, но един факт колкото повече го отричаш, той расте все повече и превзема цялото пространство. Помня отлично как Еленко Божков в тандем със Светлана Шаренкова плюеха там, където сега лижат. Става дума за Тодор Живков. Помня отлично и как моите момчета ги проследяваха когато ходеха на тайни срещи с последния началник на 6-то управление на ДС ген. Андон Мусаков в дома му. Да не говоря за обвързаността на Шаренкова с последния началник на 6-ти отдел на 6-то управление на ДС Димитър Иванов-Гестапото.  И на обвързаността и с руското посолство и Кремъл. Във всяка една нормална държава службите щяха да се задействат и да предприемат съответните мероприятие по две причини-служене на чужди държавни интереси и тежко нарушаване на решението на Народното събрание за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Е, може да се окаже, че те не подлежат на съдебно дирене по медицински съображения или поради счупен вибратор, но така или иначе трябва да се предприемат съответните мерки.

Друг важен момент и при двете е тежката амнезия, в която са попаднали. Тази амнезия е съзнателна и за нея има отдавна измислено лечение още от немския писател Курт Тухолски.

Рецептата е следната:

Penis normalis

Et repetatur

Et repetatur

……………………………………………………………………………………………………………………………….




Гласувай:
3



1. kuschel - Много сте тъпи седерунгелите и б...
04.06.2016 10:53
Много сте тъпи седерунгелите и безвъзвратно оглупели. Никакви факти не могат да ви излекуват от политическа глаукома.
цитирай
2. kolevn38 - Другарю, вие целунахте ли вече Тодор Живков под опашката:)
04.06.2016 11:42
kuschel написа:
Много сте тъпи седерунгелите и безвъзвратно оглупели. Никакви факти не могат да ви излекуват от политическа глаукома.

цитирай
3. attila - ПРЕДСТОИ ВОЙНА! КОМУНИСТИТЕ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ СИ СЛАГАТ ПАМПЕРСИ!
04.06.2016 18:33
ПРЕДСТОИ ВОЙНА!

blitz.b-g/news/article/417297

Нов Проекто Закон Дава Правомощия на КОПЕЛЕТАТА от МВР, КУРВИТЕ от ДАНС и ФАТМАЦИТЕ да Забраняват Достъпът до Интернет и Притежанието на Повече от един Телефон, на Заподозрените в Тероризъм.

Освен това Антитерористите ще Разполагат с всяко Помещение или Жилище, което им е Нужно. Това Включва и Повреждане и Унищожаване на Имущество !

Аз съм ТЕРОРИСТ, като Всеки Истински БЪЛАРИН!

Не съм Потомствен ТЕРОРИСТ, като Сергей ЯКОВ Станишев, Лиляна Павлова, Ирина Бокова или Татяна Буруджиева!

Първо Поколение ТЕРОРИСТ съм, но ще се Науча защото имам Достойни УЧИТЕЛИ, като Доку Умаров и Братята от УЙГУРО-БУЛГАРСКО ДЖАМААТ!

Задунайския КЕНЕФ от 72 Години се Управялва от Комунисти и Милиционери, тоест ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ, срещу ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ се Действа само със ТЕРОР и УБИЙСТВА !

КАЗАХ!

www.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a
цитирай
4. krumbelosvet - Пещерния антикомунизъм заразява и интелигентни хора,
05.06.2016 08:34
за съжаление. А пещерни комунисти отдавна няма. Не е парадокс, а резултат от психотронните атаки вече близо 70 години. Жалко за загубите на народна енергия. Дай Боже "Светлина, повече светлина", както може би "е казал Гьоте в мрачното средновековие".
цитирай
5. felixedmundovich - ...ми то ДС значи -Деца на слънцето...
05.06.2016 09:12
...там ,където светят тия момчета -всичко гори и изгаря.Аз поне не виждам /иначе по природа съм оптимист / как може да се изгаси това "Слънце над пустинята"-няма алегории и метафори - и червеното слънце и родната ни пустиня вече са факт!!!
цитирай
6. krumbelosvet - Горката Америка,
05.06.2016 09:23
Унищожи Съюзс без един издтрел, но нашаъа ДС не може да утепе до днес. Неее, налитрябва някой друг да е виновен за цапаните гащи на нейните хора.
цитирай
7. bosia - до Крум
05.06.2016 13:36
Да се назове атикомунзмът "пещерен" е все едно да се назове войната срещу ДАЕШ /ИДИЛ/ "пещерна". Трябва да се чете Нютон.
Що се отнася до Йохан Волфганг фон Гьоте и животът му в "мрачното средновековие, той е роден през 1747 г. и е починал през 1832 г. Какво срендовековие?
цитирай
8. krumbelosvet - Първият ми пост е за Гьоте, роден май 1749-та
05.06.2016 23:26
А тук средновековието е в кавички, но пусти площадни емоции! Докато ние се мразим, България става пътница. За цигани и ислямисти нашите страсти ще изгубят давност. А пещерняци е имало вляво и вдясно, сега останаха само десните. Главите им се замаяха от победи. А за думите на Гьоте, съм цитирал крилат ученически бисер от едно време, което се надявах че помни г-н Н. Колев. Живи и здрави!!!
цитирай
9. kolevdobri - Комунист = крадец. Беден непрокопсаник, който взема властта с насилие.
23.07.2016 15:12


СЛЕД КОЕТО СТАВА БОГАТ. ЗАРАДИ ВЛАСТТА И ИЗПОЛЗВАЙКИ ВЛАСТТА. А ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ РЪСИ ЛЪЖИ, ЧЕ ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИ, ГО ПРАВИ ЗА ОБЩЕСТВОТО. Представете си КОЛКО СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА ОБЩЕСТВОТО, ЧЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ МОСКВИЧ И ТРАБАНТ НЕ МОЖА НА ИЗМИСЛИ. Ама ракети и танкове - колкото си искаш.

Кажете ми, коя политическа партия в България не е свързана с комунистическото ни минало или посткомунистическото ни настояще! За жалост и бъдещето ни е комунистическо. Това означава, че ще продължават да ни управляват комунисти, разбирай крадци. Това, че комунистите кешираха властта след 1989г., и станаха богати, не ги превърна в капиталисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737951
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031