Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2016 11:20 - ПОЛУЧЕНО ПО ЕЛЕКТРОННАТА МИ ПОЩА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1700 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.05.2016 11:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТОЗИ МАТЕРИАЛ ПОЛУЧИХ ПО ПОЩАТА СИ

Обръщам се към антора да провери внимателно последните си изречения относно някаква информационно-финансова връзка между мен и кмета Радевски. С Радевски не поддържам връзка от години. Той никога не ми е давал информация за каквото и да е. Поддържам връзка единствено с Митко Трайков и това не е тайна за никого. Относно написаното за мен от Масларов го съветвам да се извини, за да няма сериозни за него последствия.

Костадин Масларов до: Група за Истината за Стара Загора
13 май в 15:41 ·  

УВОЛНЕН ЗА КОРУПЦИЯ СТАВА ШЕФ НА ДАИ СТАРА ЗАГОРА?

Предварително уточнявам, че в поста си представям реални ФАКТИ, голяма част от които са публична тайна в града ни, а другите – лесни за проверка. Вяра в институциите нямам, вярвам в будното гражданско общество - все още ни има! Вярвам също така, че написаното ще инициира активност в посока противодействие на поредното планирано безобразие в местната власт, което пряко засяга хиляди старозагорци!

Става въпрос за това, че скандално известният Мончо Илиев, бивш шеф на ДАИ Стара Загора, отново се готви да заеме поста тези дни. Той е уволняван два пъти от системата на Автомобилна администрация за нерегламентирани действия и корупционни практики. Същият от няколко седмици се хвали по кварталните заведения и най вече в кафето при Кучешката градинка, че работата е сигурна, тъй като зад назначението стои крупен местен бизнесмен, занимаващ се с пилешки продукти. За назначението Илиев щял да ползва и протекции от високо ниво в лицето на главният секретар на Агенцията Дамян Войновски, който обещал на Илиев да го назначи, въпреки че предстои конкурс за длъжността.

Това назначение като цяло не би било прецедент. Обаче аз го виждам като проблем за всички граждани на Стара Загора. Защо ли? Ами защото именно заради търговията с шофьорски книжки Илиев е уволнен от поста си в средата на миналата година. А всички тия фалшиви книжки отиват в ръцете на неграмотни и неправоспособни шофьори, които после газят нас и децата ни, ежедневно! Свидетели сме на война в мирно време, а виновните не само че не биват наказвани, ами дори се предлагат за втори и трети мандат. Пълен абсурд!! Илиев и още двама изпитвачи от ДАИ се разделят с постовете си заради манипулиране на изпити за протоколи и установена продажба на около 30 бр. фалшиви шофьорски книжки. Не е тайна и близостта на бившия скандален шеф с фирма „Вали-М“, която е известна с вземане на изпита от кандидат-шофьори по втория начин. Схемата била следната: като влезне и седне „точният кандидат“, който преди това си е платил около 2000 лв., при ставане и излизане от залата да си остави листовката и химикала на масата, а също и личната карта. След това инспектор на име Милко Златев попълва правилните отговори и всичко е наред. При разкриване на схемата и като лъсват нещата, замесените служители се ориентират към областен отдел, гр. Габрово. Както стана известно на широката общественост, тамошният началник бе арестуван от ДАНС миналия месец, именно в обвинение за продажба на книжки. Самият Мончо Илиев подвиквал на инспекторите, които отивали на работа при излизане от сградата, да не ходят на пътя по пунктове, тъй като „парите са тук, в сградата!“. Публична тайна е и че Илиев притежава и частна психо лаборатория, към която насочва гражданите да си набавят необходимите документи. Срещу 400 лв. „оправял“ документи за водач на такси...
Срещу Мончо Илиев има огромен брой жалби за работата на поверения му отдел. Голям брой от тях са подавани лично от кмета на Павел Баня г-н Радевски. Той обвинява Илиев в тенденциозност, непрофесионализъм и натискане на фирми в района, които не отчитали станалата известна за потърпевшите „такса спокойствие“.. .По време на шефството си той периодично захранвал блога на Кольо Босия, също от града, с информация срещу „непослушни” служители на ДАИ Стара Загора, с цел да ги дискредитира и отстрани от работа. За да бъде сигурен, че Босия ще публикува, плащал щедро за това.

ДОКОГА ТАКА???




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11801072
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930