Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2016 19:25 - САЩ СПЕЧЕЛИ РЕГИОНАЛНАТ БИТКА С РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1839 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 11.05.2016 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ТРИУМФ НА ИНТЕРЕСИТЕ НАД ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ДОГОВОРКИ

Напускането на АБВ на дирижираната коалиция на политическата отрепка ГЕРБ с останалите отрепки е показателна. В действителност геополитическата битка между САЩ и Русия приключи с тиха победа на САЩ. Проучването на нефт и газ е факт и ГЕРБ може да го духа. Договорът е подписан и задействан и не може да бъде спрян. Нефт и газ ще бъдат открити и руското влияние ще бъде силно редуцирано. До каква степен това ще бъде добре за България е рано да се каже, но така или иначе това е факт.

Борисов и ГЕРБ нямат интелектуалния капацитет да разберат, че вече не са нужни на САЩ. Концесията тръгна и никой не може да я спре. Силно зависимете агенти на специалните служби на власт в България ще бъдат похарчени с лека ръка, защото вече не са интересни в геополитически план. Следователно ще бъдат похарчени.

И Борисов, и Цветанов бяха тайно и мощно атакувани от чужди служби и приведени до пълна невъзможност за съпротива, благодарение на зависимостите си. Бяха заставени да подпишат договори, които уж да осигурят оцеляването им. От тук-нататък оставането им в политиката зависи от чужди хрумвания, но по принцип те са похарчени. Никоя велика сила няма да подкрепя бандити във властта, след като ги е употребила максимално.

От тук-нататък е естествено мнозинството бързо да се разпадне и да се стигне до предсрочни избори, на които нито една от регистрираните т. нар. „партии” да няма уайлд карт за властта. Липсата на армия, която да поеме временно властта, за да запази парченцата държавност поставя много сложна задача на българската общност да направи опит за спасяване на държавността и сигурността на държавата. Сега вече една кръгла маса на национално ниво много по-трудно ще успее да възстанови държавността. Остава крехката надежда ЕС да свърши тази работа. Но фактът, че ЕС няма такива задачи и никакъв опит по-скоро поставя нещата на кантар.

Учудва ме бездействието и глупостта на медиите, които вместо да поставят въпросите  радикално и да спрат да канят селски моми и тарикати в предаванията си , те се носят по течението и си правят топчета от сополи в предаванията.

На тях искам да кажа:

Който не задава правилните въпроси на правилните хора-не може да очаква правилни отговори.
Парламентарните избори са на дневен ред.




Гласувай:
4



1. staler - за вярата бронебоини патрони няма ...
11.05.2016 20:48
за вярата бронебоини патрони няма открити,но в реалността нещата са малко на обратно от горните твърдения----дали ще бъдат открити нефт и газ е рано да се каже,колеф,а сигурното е че полза ние няма да имаме и в двата случая...гаранции за това концесионерите имат ,каквито и коалиции или самостоятелни управления да се реализират при сегашния политически спектър,характеризиращ се с безгръбначие....борисов е употребен,ама за туземци като нас е съвсем допустимо,да ни шибат с капути-втора употреба...на расия,колеф,ше и се разклатят още повече мъдете,ако загуби българския пазар,чакаи ги да паднат,щот германия е увеличила напоследък вноса на руски газ с 17-18% и смята да строи северен поток две/шел,омв,еон,енджи и други подобни/...
цитирай
2. attila - Поклон пред САЩ ако УНИЩОЖАТ 138 Годишното Руско РАКОВО Образование на Балканите !
12.05.2016 09:53
ДА СЕ ЗНАЕ:
Българска Държава на Балканите НЯМА от 650 Години, от както Еврейката САРА Агент на Синедриона Разсипа Българското Царство на Юг от Дунав и
Подготви Падането Под Хазарско-Османско Робство !



Българска Държава може да има само ако Бъде Създадена от БЪЛГАРИ !

Тази държава не е Българска, тя не е създадена от Българи и никога не се е управлявала от Българи.

Това е ФАЛШИВА държава, с ИЗМИСЛЕНА история и култура, която трябва да бъде ЗАЛИЧЕНА от лицето на земята.


ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА":

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я СЪЗДАДОХА.

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я УПРАВЛЯВАТ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я ПАЗЯТ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И ПИСАХА ИСТОРИЯТА И ЛИТЕРАТУРАТА.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И СТРОЯХА ПАМЕТНИЦИТЕ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И КРЪЩАВАХА УЛИЦИТЕ.

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ.

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 72 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

www.bulgarya/province.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736939
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031