Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2016 11:12 - Най-мръсното предателство на комунистите – на 6 май е обявен „македонски народ“
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 4512 Коментари: 11 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

image PrevNext image image И до днес БКП/БСП не са се извинили, че разделиха българите и ги накараха да мразят рода си

На 6 май преди 92 години се слага началото на едно от най-зловещите предателства към българския род, извършено с дейното участие на СССР и българските комунисти. Във Виена е подписан и обнародван така нареченият Майски манифест - обръщение на Вътрешната македонска революционна организация към македонското население и македонските революционери. Документът апелира към обединение на всички крила на македонското освободително движение в „единен балкански революционен фронт“ и към тясно сътрудничество с Коминтерна. Манифестът прави разлика за първи път между „македонския“ и другите балкански народи и поради това този акт се смята днес в Република Македония, като един от основните жалони по пътя към официалното създаване и признаване на отделна македонска нация. За България обаче последиците са зловещи – откъсната е жива плът от народа и изконните български земи, фалшифицирана е историята с измислена македонска нация, която днес е заела войнстващи позиции

срещу Отечеството си

Подписването на манифеста е резултат от политиката на СССР за привличане на македонското революционно движение към общи действия с международното комунистическо движение. По това време СССР се опасява от създаването на антисъветски блок на балканските държави под влияние на Франция. Затова Коминтернът отново отправя поглед към национално-освободителните движения на балканските народи с цел компартиите да ги използват като въоръжени сили срещу балканските държави в борбата им за проваляне на антисъветския блок. Деветоюнският преврат от 1923 година и разгромът на последвалото Септемврийско въстание, в които ВМРО е взела активно участие, ясно показват, че това е сила със сериозен боен потенциал. Затова комунистите правят опит тя да бъде привлечена за съюзник в техните въоръжени метежи. С евентуалното спечелване на ВМРО, БКП би лишила от сериозен съюзник правителството на професор Александър Цанков, потушило жестоко комунистическия бунт. Основни действащи лица в заверата са представителите на ВМРО Петър Чаулев и Александър Протогеров, на СССР и Коминтерна - Соломон Голдщайн - Черски, на БКП Никола Харлаков и Филип Атанасов от Македонската федеративна организация.

В самия документ ВМРО поема задължението да води борба за освобождаването и обединяването на Македония като:

„независима и самостоятелно управляваща се държава.“

За целта тя ще се опира на силите на македонското население, „крайните прогресивно-революционни движения в Европа и на Балканите“ и подкрепата на СССР. Така се постига обединение с федералистите, включително и с ренегатите на преминалия на сръбска служба Стоян Мишев. Крайната цел е определена — включването на Македония като равноправен член на замислената от Георги Димитров и Коминтерна Балканската федерация. В манифеста категорично не се говори за българи в Македония, а цялото население на областта е обявено за поробен „македонски народ“, който може да се смята за „самостоятелна политическа единица на Балканите“. ВМРО се обявява и против трите трите държави, които са си поделили Македония — Гърция, Сърбия и България.

В българската история обаче подписването на този позорен Манифест ще остане най-голямото предателство на родните комунисти и техните наследници от БСП към Родината. И до днес истината за тези зловещи процеси е покрита с митове, поддържани и от много български историци. В учебниците по история македонизирането на части от България продължава да се прикрива и да не се изучава обективно. Така за по-малко от 100 години съветските и нашите комунисти успяха да накарат българи с българи да се мразят и да се отрекат от рода си.




Гласувай:
7



1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
06.05.2016 13:07
Поредната коминтерновска гадост срещу България.
цитирай
2. 1997 - Кой призна Република Македония
06.05.2016 18:48
Моля да ми припомните.
цитирай
3. 1997 - Кой опропасти освобождението на Македонските българи от Турция?
06.05.2016 18:49
Моля да ми припомните
цитирай
4. 1997 - Кой изтребваше "бугарашите" в Македония?
06.05.2016 18:49
Моля да ми припомните
цитирай
5. 1997 - Кой обезлюди Егейска Македония?
06.05.2016 18:50
Моля да ми припомните
цитирай
6. 1997 - Кой сърбизираше Македония?
06.05.2016 18:51
Моля да ми припомните
цитирай
7. 1997 - Кой ислямизира Македония?
06.05.2016 18:52
Моля да ми припомните
цитирай
8. 1997 - От болната глава на здравата
06.05.2016 18:53
С омраза до никъде
цитирай
9. survakar007 - Отличен материал, днес историята се повтаря
07.05.2016 15:03
Русия спуска задачата на терористите от Комитерна да разцепят народа ни на 4 част: македонци, тракийци, помаци и добруджанци.

С македонците за съжаление успяха, днес по-голямата част от населението във ФАЙРОМ (които са с български корени) нямат българско самосъзнание.

Днес русофилските кучки работят по следващата задача, тракедонизъм. От десетилвтия започнаха да обливат "матряла" с умопомрачителни манипулация за тракиските деди на българите, подобно на лъжата че българите във ФАЙРОМ са наследници на Александър Македонци.

Тракедонизма е отявлен сепаратизъм и се подмолно се подкрепя от българските правителства, които дефакто са съставени от бивша комунист-агентурна номенклатура.

Русофилската кучка не изпитва никаква вина за ерористичната си деятелнот срещу България под формата на спонсорирания от Русиа коминтерн., тя дори се гордее с предателската си антибългарска роля през 2СВ.

Въжделенията на русофилската кучка са да отдаде България на мамицата и Россия, македонисткия и тракедонисткия сепаратизъм са тактика за постигане на стратегическите цели на Мужикистан - завладяване на Черноморието, защото разчленена България няма да може да и се противопостави.

Затова комуниста К. Премянош шета из Тракисйакат низина и убеждава ЕС, че "тракийците" имат нужда от икономическа самостоятелност, в паралел с това се ширят и термините "тракийски език", "българите са траки"... македонския сепаратизъм беше организиран по същия уж наглед наивен начин и успа - появи се "македонски език" и "македонска нация"... а българския народ мълчи и безучастно наблюдава поредното разчленение на народа ни, зафпрмянето на новата алканска Република Тракия.

Русофилчето 1997 подкрепя македонизма и тракизма и заявява опитите да се заклейми сепаратизма в България според тази сляпа слуга на Руския империализъм било "с омраза до никъде"... коминтерновица 1997 от 21 век.

Сурвакар
цитирай
10. 1997 - survakar007, мислиш с клишета
10.05.2016 22:52
За съжаление изразител на македонските българи в блог.бг е pioneer. Той е горд, че се е отказал от кирилицата и е постигнал западноевропейско мислене.
цитирай
11. krumbelosvet - .
19.02.2018 06:31
Кой умора няма?
Имам пост "Баста на измислиците за Македония, Коминтерна и Димитров".
Още през 1875г БОТЕВ пише статия за срълската пропаганда в Македония, в която засяга и гръцките действия, и заключава, че ако продължи така още 5 години, Макерония е изгубена да нас. Авторът на анти-ком пасквила забравя това, забравя и двете национални катастрофи, с които ОКОНЧАТЕЛНО загубихме тая част от Родината, и чеше антиком КРАСТА, СТАРА КРАСТА.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625353
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031