Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2016 14:40 - СЛЕД ВЕЛИКДЕН ИДЕ ВИДОВДЕН
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3975 Коментари: 6 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИДИОТИТЕ ОТ МВР И НС СА НЕПОПРАВИМИ!

Това, че в МВР и НС работят предимно идиоти не бива да ни озадачава. Издигането на ръководни постове на служители е доведено до абсурд. Назначават социолажка за министър, пияница за главен секретар и очакват нещата да тръгнат нормално???

Не се ли сещате, че мухата не може да събира мед. Тя може да кацне на лайното, да се омаца хубавичко и след това да кацне на теб и да те оцапа и зарази. Тогава защо очаквате то социоложка и пияница да назначават професионалисти?

Относно началника на СДВР Младен Маринов нямам думи да го охарактеризирам. Същото се отнася и до шефовете на РУП. Защо арестуваха двама протестиращи за „Хвърляне на хранителни продукти”, след като за същото аз спечелих всичките дела в съда и сега вече аз ги съдя. И едно средно интелигентно шимпанзе би показало повече интелигентност от шефовете на МВР. След като има решения на съда, в което черно на бяло е написано, че хвърлянето на развалени домати и яйца по депутати и политици не е престъпление и административно нарушение, те са длъжни да се съобразят с това и да не арестуват протестиращи. При това става дума за над десет решения и нито едно от тях не отсъжда противното. В същото време кметицата, която е завършила филология на разваления български език праща малоумници да ги глобяват „За изхвърляне на хранителни отпадъци” на място, което не е под тяхна юристдикция и не изпълняват решенията на съда, които за тях са закон. Такова малоумие рядко се среща по света и в зоопарковете.

От друга страна депутатите в голямата си маса се гаврят с нас, но искат да „Уважаваме институцията”. А институцията е пълна с криминално проявени лица, полуидиоти и цели такива. Същата тази „Институция” в престъпно сдружение с МВР и Столична община са създали една държавна организирана престъпна група и се опитват да ни причиняват системен тормоз. Този рецидивизъм не може да продължи дълго. Много близко е времето, когато ще мечтаят да ги замерят с „Хранителни продукти”, а не да чуват как дрънчат камъни по металните им каски.

Цачева!

Купувай 240 каски и ги раздай на малоумниците си! Или ги вземи назаем от министъра Ненчев!

След Великден иде Видовден!




Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Никакъв Видовден не идва-
27.04.2016 19:07
Борисов ще си управлява поне още 10 години.
цитирай
2. crindo - Какъвто народът -
27.04.2016 20:41
такива и избраниците му. Каквито депутатите - такива и протестърите. С тези мижави и анемични агитки чакайте Видовден на кукуво лято.
цитирай
3. krumbelosvet - Има квартали и лица, които мразят смъртно полицията.
28.04.2016 11:15
Има и провокатори, като на 26-ти т.м., които с мегафони предизвикват някой полицай да си изпусне нервите и тогава - както много пъти по света. Така някога беше свален последният велик французин - генерал Де Гол. Но който освен да мрази може и да мисли, знае, че без полиция няма държава, и че във всяка полиция по света има и неподходящи хора. И че тези хора трябва ЕДИН ПО ЕДИН да се изобличават и да се чистят, а не да се оплюва полицията. Все ми се струва, че някои НПО много искат да клатят лодката.
цитирай
4. bosia - Към коментаторите
28.04.2016 11:23
Апостоле
Борисов няма капацитет да завърши годината на власт. Ако разбираш от икономика и бюджет не би написал горните думи.
Криндо,
явно датчиците ти не работят. Оправи ги.
Круме,
ако прочетеш внимателно текста ми, ще забележиш, че аз пиша и говоря само за ръководството-централното и по места.
цитирай
5. krumbelosvet - Към "босия": Да забелязах, че говорите за ръководството.
28.04.2016 12:08
Но когато вече има груби провокации срещу полицията, които не знаем отБългария или отвън се подклаждат, Вашият пост помага на провокаторите. Ще се съгласите, че склонните към анархия и злобен бунт не четат внимателно, а емоционално.
цитирай
6. bosia - До Крум
28.04.2016 14:21
Не мога да си мълча, че ръководството на полицията е корумпирано, некомпетентно и безотговорно. А е работа и на самите полицаи да се опънат на ръководството си и да изискват от тях писмени заповеди и законност. Защото след белята отново обикновените полицаи ще го отнесат като бушони.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733821
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031