Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2016 13:30 - БУРЯ В ЧАША С МНОГО МРЪСНА ВОДА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДАНИ ДАНТЕЛАТА, ЦЕНАТА НА АВТОТРАНСПОРТА В СОФИЯ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ

Криминално проявеното лице Йорданка Фандъкова се готви вече за президентските избори. Но дали ще я огрее не е много сигурно. От едно посолство, което не говори на руски са я харесали. От друго, което говори именно на развален български също я харесват. Но дали ще се яви на избори зависи от това, дали това правителство ще оцелее до август-септември. Ако оцелее, тя ще намери селски тарикатски начин да лобира за селския ергенин, криминално проявеното лице Борисов. Ако не оцелее, вероятността да я номинират и назначат е голяма.

Спомняте ли си какво каза комисарката от ЕК когато си тръгваше вчера от България? Тя каза, че нещата горе-долу са приемливи, но няма министър в затвора.

Кой ли може да бъде този министър?

Не, че всеки един от тях поотделно, на групички и всички заедно не са за там!

 На кой е най уязвим и кого ще похарчат най-лесно?

За ужас на криминално проявената председателка на Народното събрание Цецка Цачева, това, най-вероятно, ще бъде нейното протеже, от когото се отказа три пъти преди да пропеят петлите. Въпреки, че името му е производно на една азиатска столица, Москва, по би му приличала фамилията на една друга азиатска столица-Делхи.

Лошото е, че като отнесе задника си в ареста, едни други задници ще започнат да треперят, а тълпата ще се въодушеви твърде много и ще започне да се саморазправя, защото ще си помисли, че тя е въздействала на ситуацията за арестите и всеки ще поиска да смъкне и отмъкне кожата на убитата мечка.

Сега нека погледнем цената на билетите за градски транспорт.

Протежето на ГЕРБ в ИА „Автомобилна администрация” и настоящият криминално проявен директор на ЦГМ Симеон Арнаудов изпълни нареждането на криминално  проявеното лице Борисов и предложи цената на билетите да се вдигне на 1 лв 60 ст. За да се вдигнат с 60% билетите, трябва или да има такава инфлация, или да се краде много както от ЦГМ, така и от парите от закупените билети. Такава инфлация в момента няма. В случая се правят само две престъпления. Едни служители от ЦГМ взимат пари за паркиране без да издават валидни касови бележки, като една част от парите остават за тях, а другата част заминава за „по-горе”. В същото време от парите от продадените билети също се отклоняват за бонуси или за закупуване на транспортни средства на съмнително високи цени, а комисионът се разпределя. Криминално проявената кметица твърди, че било по-приятно и по-евтино да се купуват карти и да се засили контрола над пътниците, респективно и на глобите. Държа да и кажа, че нито едното, нито другото ще се случи. Колкото по-висока е глобата, толкова повече ще се обогатяват контрольорите /не всичките, разбира се/ и ще се увеличат гратисчиите. Бих могъл да и го кажа това на чист „развален български”, но тя отново няма да го разбере, защото нито може, нито иска.

И накрая ще се окаже, че това всичко е буря в една чаша с много мръсна криминална вода.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740008
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031