Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2016 14:06 - БЕЗУМИЕТО У НАС ПРИДОБИ КОСМИЧЕСКА СКОРОСТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1595 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТОВА ОЗНАЧАВА СКОРОШНИ ПОЖАРНИ ПРОМЕНИ
 Дядо ми казваше: "Откакто евреите станаха войници, германците-търговци, руснаците-трезвенци, а българите-нация техническа, светът е тръгнал на развала!"
Аз бих добавил, че откакто криминално проявеното лице Борисов стана премиер-България престана да съществува.
Разбира се, в този позорен процес той не е сам. Помагат му активно и останалите криминално проявени лица наречени министри, депутати, прокурори, висши администратори и олигарси.
КПЛ Борисов има оригиналния "талант" до каквото се докосне да го превръща в голям проблем. Като се започне от бюджета и се стигне до коалиционните отношения. Това, че е некомпетентен по всички сектори не е тайна за никого. И въпреки това гласуват за безумната му криминална търговска шайка, наречена ГЕРБ.
Това, че у нас абсурдите са норма е неоспорим факт. 
Появява се един криминално проявен тип и голям досадник с футболен отбор, съмнителен бизнес и свинска фамилия и прави законодателно "предложение" да не се намаля цената на парното заради свалянето на цените на природния газ, а да се намали цената на тока!!! Това човече си вре носа навсякъде и не бих си учудил ако го завре и в собствения си задник, за да помирише какво има там. 
Криминално проявеното лице Сидеров го удари на хигиенизиране. След като стана шампион по сключване на сделки с прокуратурата и присъди "пробация", той реши да се посвети на чистене на паметници. Имам чувствоото, че ако застреля една цяла детска градина, ще получи същата присъда и ще отиде да чисти паметника на "Цар-освободител", на "Съветската армия" и нужника на Руското посолство, защото в него са срали такива исторически личности като Леонид Брежнев, генерал Шарапов и незнайният воин от Н-ското поделение.
Криминално проявеното лице Александър Цветков, бивши зам. кмет на Борисов като кмет на Соофия, министър в кабинета на Борсов и беше разследван и изхвърлен от министерското кресло. Не си мислете, че е отишъл в Бюрото по труда да си търси работа. Любезно му бе предложено от КПЛ Борисов да заеме директорския пост на бившето ГУСВ и той любезно прие. Какво разбира от строителство ли? Че и Борисов не разбира от нищо, но се занимава с всичко.
Криминално проявеното лице Анастас Тодоров също беше изхвърлено от зам. шефското място в изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" за продажба на шофьорски книжки, но беше незабавно назначен за директор на "Софийски имоти". На неговото място сега е назначено друго криминално проявено лице-Цветелин Цветанов, който също беше изхвърлен от ДАИ-Плевен за същите престъпления. Началникът на Тодоров, Симеон Арнаудов тези дни дори се показа по телевизиите, за да поиска увеличение на цената на билетите за  транспорт в София. В битността си на изп. директор на "Автомобилна администрация" беше изхвърлен и разследван за корупция, но веднага беше назначен от даскалицата по руски Фандъкова по заповед на КПЛ Борисов за директор на столичния Център за градска мобилност. Същият кримнален тип има наглостта да иска повишаване цената на билетите за градски транспорт, въпреки, че цената на горивата пада, а на всичко отгоре столичната фирма "Градски транспорт" е на печалба.
В министерствата се назначават регистрирани проститутки, на които се отказва достъп до класифицирана информация, назначава се стюрдеса за началник на пилоти с голям стаж и безупречен професионализъм, за преговарящ по въздушния транспорт в Брюксел се назначава кифла, завършила НАТФИЗ. 
И какво от това?
Криминлно проявеното лице Румяна Б,чворова арестува без заповед стотици софиянци пред НДК, защото правели "учение" за имитация на борба с тероризма. Стана така, че ченгетата събраха документите на хората пред НДК и ги натикаха под дъжда накуп, та ако не се разболеят от пневмония да дойде един терорист с бомба и да може да изтрепе повече българи и дори двама италианци, които наивно попитали един задържан юрист защо полицаите не се педставят когато ги задържат и ни ги информират защо правят това.
Горките италианци! 
Ако останат още седмица в България ще видят такива неща, че ще има да разказват приказки на внуците си с години.
КПЛ Борисов има велкия талант да се дърли с всички и да се налага да заема кръгова отбрана. Дърли се с браншовиците, дърли се с пациентите, дърли се с родителите, дърли се с руснаците, дърли се с американците.
При това положение назначилите го за премиер мафиоти от Монтерйската/Сарайско-библиоткарска/ банда няма как да го търпят повече и ще трябва да го премахнат. Това съ го писал преди доста време и сега дойде време да си оправят грешката. Дори се подочу, че вече са се събирали и са взели подобно решение. Мястото на оня свят вляво от Луканов е свободно и трябва да бъде запълнено. Мястото вдясно е запазено за Пеевски, а на Грухчо, Главния прокурор, е клекнал пред тримата като за селфи.
Щрак!





Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Така е, всички са
27.03.2016 07:27
маскари!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11803704
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930