Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2016 11:02 - ИДИОТЩИНАТА РАСТЕ И СЕ РАЗМНОЖАВА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1478 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПОРЕДНАТА ЕЛЕМЕНТАРНА ИДИОТЩИНА НА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНОТО ЛИЦЕ ЦВЕТЕЛИН ЦВЕТАНОВ И НЕГОВИТЕ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ПОКРОВИТЕЛИ МОСКОВСКИ, БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ И ДР.

На 09.02.2016 г. изпълнителният директор на изпълнителната агенция „Автомобилна администрация” при МТИТС-криминално проявеното лице Цветелин Цветанов-освобождаван като директор на ДАИ/ДАЙ/-Плевен за продажба на шофьорски книжки на неграмотници и сбърканяци, публикува поредния си опит да облече белия костюм и да се покаже на публиката като току що роден и изкъпан. Той публикува проект „Удовлетвореност на потребителите на възраст от 18 до 25 годишна възраст от услугата „Обучение за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Проектът предвижда собствениците на автошколи да подберат внимателно най-добрите си обучени и най послушни кандидати за шофьори и така да въведат в заблуда медиите и българските граждани за нивото на подготовка на курсантите и да се забрави продажбата на книжки на неграмотници и некадърници. Ето как криминално проявеното лице Цветанов се обръща към собствениците на автошколи:

„За изпълнение на целите на проучването бихме искали да ви помолим да ни предоставите информация за вашите потребители/Име и телефон/, които са преминали обучение във вашата школа”

Само това изречение е достатъчно напълно да дезавуира намеренията на криминално проявеното лице Цветанов за истинските му намерения. След като ограничава възрастовата граница само до млади хора, след като оставя подборът да бъде направен от самите собственици, които са изцяло зависими от Агенцията, ръководена от криминално проявеният директор Цветанов, помислете си какви ще бъдат резултатите. В цял свят такива сондажи се правят от независими социологически институти, но той заповядва на изцяло зависимите от него автошколи да изядат хляба на социолозите.

Но нека оставим глупостта и комунистическите рефлекси на криминално проявеният Цветанов и погледнем нещата според резултатите.

Годишно у нас се избиват около 1 200-1 300 български граждани и се раняват и осакатяват над 10 000 човека. Това е достатъчен аргумент за нивото на подготовка на водачите. Някой от вас ще възкликне, че по официална статистика те са наполовина и ще сбърка. В тази статистика влизат само починалите на пътя. Останалите, които са отведени в болница почиват по-късно, но те се водят не „убити на пътя”, а „починали от травми”. Това са същите евтини селски номера, които могат да хрумнат само на криминално проявено лице от селяндурски произход. От продажбата на около 15 000 книжки годишно средно се събират около 45 милиона лева, които отиват в джоба на организираната престъпна група/ОПГ/ и в касата на ГЕРБ. В същото време за лечение на загиналите и осакатените от НЗОК изтичат над 2 млрд. лева. Обръщам внимание на ръководствата на НЗОК и МЗ да не си затварят очите, а да ударят по масата и да поискат прокуратурата да се намеси незабавно. Не, че криминално проявената прокуратура, ръководена от криминално проявеният Главен прокурор ще направи истинска проверка, но поне здравните ръководства да могат да спят със спокойна съвест, ако случайно я открият нейде по дупките/си/. В същото време нека здравните ръководства не забравят, че прикривайки огромните загуби на средства за лечение на избити и осакатени по пътищата те стават членове на ОПГ и един ден няма да им се размине.

Нейсе, заговорих за съучастие в ОПГ за корупция, вследствие на която се избиват хиляди невинни български граждани и се осакатяват и раняват десетки хиляди. Спомнете си вчерашния ден с много убити и ранени и ще разберете за какво става дума. В същото време в Агенцията, както и в цялото Министерство на транспорта са подложени на гонение именно борещите се за предотвратяване на тази убийствена корупция. А тези, които прикриват престъпленията се галят по главицата. Което си е чисто углавно престъпление. В интерес на истината, все повече работещи в системата на ДАИ се обръщат към мен директно или индиректно, с което ми благодарят, че се занимавам с тази тема. Предоставят ми и достоверна информация и документи, за което аз им благодаря.

Нека не забравяме и покровителите на тези убийства и осакатявание в размери, които са съизмерими с държави, в които се води гражданска война. Ще ги спомена лично и институционално:

КПЛ /Криминално проявеното лице/ Ивайло Московски-министър на МТИТС

КПЛ Бойко Борисов-премиер

КПЛ Сотир Цацаров-Главен прокурор

КПЛ Румяна Б,чворова-министър на МВР

КПИ/институция/ ДАНС

КПЛ българската журналистика в основта си част и съвсем редки изключения

КПИ Народно събрание воглаве с КПЛ Цачева

Накрая ще кажа, че когато едно племе предпочита да купува черни забрадки, а не да си напълни джобовете с камъни и да грабне в ръка дряновицата, значи нещо е сбъркано и в него!




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11720490
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031