Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2015 10:53 - СМЯХ В МЕДИИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1925 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА МЕДИИ

Драги дами и господа,

Вашите репортерки искрено ме разсмиват вече два дни. Коментирайки инцидента с Трактора те ме заливат с хумор и сатира.

Най-напред някакво невежо момиченце ми каза, че се търсела ГИЛЗАТА от гранатомета.

Много се смях!

После излезе друго същество и ме „просветли”, че стрелците били двама, защото единият трябвало да пробие дупка в колата, а вторият да вкара през дупката втора граната и да превърне Трактора във вторични суровини. Явно, че нивото на познание на репортерките ви са получени от книгите на Шарл Перо и братя Грим.

Още по смешно беше откритието на една от репортерките, която обясняваше защо са се чули два гърмежа. С апломба на професор по физика тя ми разказа, че първият път се чула взривната вълна, а втория-самата експлозия. Явно в главата на репортерката ви е тъмно и празно и от ехтенето тя чува звуците по няколко пъти.

Мога да ви цитирам още много смешки, но ми стана тъжно.

Тъжно ми е, защото освен от репортерки, тези материали се гледат и от редактори. Очевидно техните познания не се различават от тези на репортерките. Ако не знаят какво е гранатомет и не разбират от оръжие просто да се обадят на бащите си и да ги питат.

Аз разбирам, че хуморът в момента за ЦКТ/Централен куклен театър/ наречен България е много необходим. Разбирам и желанието ви да ме разсмеете. Но не превръщайте медиите си в Сатиричен театър.

В цял свят фирми, държавни институции, медии и всички работещи предприятия отделят годишно по две седмици, през които повишават квалификацията на служителите си, след което те полагат тест. Още повече, в медиите репортерите са профилирани.  Който има добри резултати в работата и на теста върви нагоре. Който не се справи си тръгва. При нас става точно обратното. Хем няма повишаване на квалификацията, хем колкото си по глупав, невеж и дилетант вървиш нагоре. Затова и резултатите ни са такива.

Накрая ще ви кажа, че явно и вашите познания са колкото на репортерките и редакторките ви, защото допускате откровени тъпаци да употребяват медиите, за да показват тъпотата си и да ни губят времето с възможно най-непрофесионалните си репортажи.

Досега не купувах вестници, защотов тях е пълно с лъжи, глупости и откровена демагогия. БНТ ме отказа да гледам националната ни обществена медия заради такива водещи като Чешмеджиева.

Сега, изглежда, ще ме откажете да гледам и останалите телевизионни канали и ще си чета в интернет някои сайтове и блогове.

Там има повече истина.




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Още преди години Теди Москов
30.10.2015 11:39
много правилно отбеляза, че в телевизиите работят само тъпанари. Нещо повече: днешният телевизионен журналист е кръстоска между курва, лайно и идиот.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787621
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930