Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2015 14:28 - ДА МУ МИСЛИ ЗДРАВНАТА КАСА!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1640 Коментари: 0 Гласове:
-3

Последна промяна: 28.10.2015 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

БЪЛГАРСКАТА ОРДА СКОРОСТНО ПОЛУДЯВА И СЕ ВИДИОТЯВА

Доскоро българинът бавно, но непрекъснато беше ням свидетел на гнилостните процеси у нас. Чалгата, телевизионните предавания, вестникарските ломотения и най-вече едни кретени, които кой знае защо, се самоназовават политици, социолози и политолози успяха да изгонят истината и да превърнат българина в една жалка агнешка майка и татко.

От няколко месеца процесът се ускори. Катализатор се оказа една тъжна и мръсна процедура, която у нас се нарича „Избори”, но всъщност представлява легитимация на предварително назначени говеда за кметове и общински съветници. Процесът достигна до апогея си, когато арестуваха няколко хиляди човека без обвинения и без подбор в зала „Армеец”, като пускаха по малко припадналите и починалите при ареста.

Катализаторът беше допълнително докатализиран от един формен идиот, който в типичния си стил на комплексиран селски тарикат реши да се прави на мъж.

Смешно и тъжно е, че днес излязоха на масово видиотяване екземпляри от цялата страна, които държаха едни листове в ръка, на които пишеше: „Аз съм луд! Арестувайте ме!” А здравият разум и законът казват, че щом си луд, трябва да бъдеш не арестуван, а лекуван. Същите тези агресивни малоумници носеха руски байраци и някакви хоругви, като че са московски пилигрими, тръгнали за Божи гроб. Сганта скандираше „Болен! Болен!”, но кой е болен и от каква болест не се разбра. Това ставаше до един смесен християнско-мюсюлмански храм. Казвам християно-мюсюлмански, понеже историята със сигурност знае, че Александър Невски е починал като мюсюлманин и е чист племенник на Чингиз хан-т. е. монголоид

От другата страна се бяха събрали малка групичка от хора, които носеха американския пряпорец в сърцата си и искаха нещо, което вече е поискано официално с писмо до Народното събрание от Грухчо Кратунков още в понеделник.

От цялата тази болна работа се разбра, че на всички входни пътища в София трябва да се направи освен караулка и по един лекарски кабинет, в който психиатри да проверяват всеки пътуващ към столицата и да отвеждат буйните луди в съответното място за фиксиране и лечение. Всъщност, има и по-лесен и евтин начин-всеки втори, влизащ в столицата да бъде хоспитализиран. В този план би било добре да се постави по един червен кръст на Народното събрание, МС, Президенството, Главна прокуратура и БНТ, да се оградят с непристъпна метална ограда и да започне незабавно лечение на „работещите” там.

В същото време, на вид нормални хора, започнаха да се появяват по екраните и сайтовете и да спорят какво трябва да се промени-Конституцията или Наказателния кодекс, за да вкарат в ареста едно недоразумение, което може да бъде излекувано с 2-3 шамара. Понеже съм го правил това точно на него, смея да ви кажа, че имаше чудесен и дълготраен ефект. Между другото, същото се отнася и за неговия работодател със същия ръст и заболяване, който се намира на 1 500 км на североизток.

На спорещите за промените ще им кажа, че не промени на текстовете, а изцяло нова Конституция и Наказателен кодекс са нужни. Такива, които могат да се самозащитят и да принудят политици, магистрати, граждани и селяни да ги спазват, а институциите да бъдат напълно прозрачни, компетентни и добре организирани.
Много странно беше, че и двете страни искаха едно и също нещо. Искаха законност. Само не се разбра какво разбират под таза дума, ако изобщо знаят какво означава тя.

Да му мисли здравната каса!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11786080
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930